Mamma Mia!

DAG 7
 
Sista dagen på resan. Det gick så himla fort, verkligen! Men det betyder ju också att vi hade det väldigt bra. Hela denna dag spenderade vi också på en båt. Vi åkte på en Mamma Mia-tur till olika ställen och Skopelos, en annan ö. 
 
Första stoppet var på den strand där de spelade in scenen till låten "Does your mother know" i filmen, Kastani Beach. 
 
 
Andra stoppet blev Skopelos Town, den stora staden på ön vi åkte runt. Lunchstopp, fotostopp, shoppingstopp - vi hann med allt. 
 
Aldrig tagit en bild som ser så... religiös ut tror jag! 
 
Fanns en massa katter överallt, så söta!
 
 
Sista stoppet var "The small church of Agios Ioannis". Kapellet med den superlånga trappan där de också spelade in scener till Mamma Mia-filmen. Svettig vandring men helt klart värt det. 
 
 
Det blev en spännande landgång på denna del av turen. Vågorna var så höga att båten knappt kunde lägga till vid stranden nedanför vilket slutade med att alla fick halvspringa av båten. Längs trippen spelades låtar från filmen och ett helt gäng stod och dansade uppe på båten. Blev helt glad i hjärtat. 
 
Vi avslutade sista dagen vid hamnen och på gågatan i Skiathos. Gick lite i affärer, åt god mat och drack drinkar. En väldigt fin vecka, verkligen! Tipsar alla om att åka hit med en god vän <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0