Solvindar

Känner att jag har varit lite dålig på att hypea solen i år. Det har ju faktiskt varit otroligt varmt spridda dagar och vi har till och med kunnat hänga korta stunder på våran balkong :o Helt fantastistk!
 
Men hallå? När är det egentligen VÅR då? 
 
Enligt SMHI;
 
Vårens ankomst är beräknad enligt SMHIs definition. Det vill säga minst sju dygn i följd med en dygnsmedeltemperatur som är över noll grader vilket ger en ankomst det första av dessa dygn. Dock får våren inte komma tidigare än den 15 februari.
 
 
Enligt mig:
 
Vårens ankomst beräknas nu enligt Olivias definition. Det vill säga när man har flera dygn i följd där dygnstemperaturen och antalet solglimtar ger en pepp på utomhusliv igen. Dock kommer, som alltid dagar då våren tycks dra sig tillbaka men det låtsas vi inte om, utan folk går ändå runt i för tunna jackor och gympaskor.
 
DÅ ÄR DET VÅR, mina kära vänner! 
 
Tänker ge er 5 av mina vårglimtar!
 
 
Solskenspussar.
 
 
Hippiedans.
 
 
Hattpremiär.
 
 
Glatt humör.
 
 
Lunchbreak.

Årets boklista

När jag och Christoffer var hemma hos Lydia och blev bjuden på middag för några veckor sedan hittade vi en intressant lista..


En rolig boklista för året som kan bredda ens vy för vad man ska läsa. Tycker den ser jätterolig ut. Får se om jag väljer att följa den efter att månadens bokklubbs-bok är utläst ;)

Ha en finfin Onsdag hörni :)

Precis intill ett glittrande vatten

 
Bjuder på en vy från min promenad med Christoffer igår kväll.  Spenderade dagen med massa fika och gott te hos Gustavs faster och avslutade den på bästa sätt med vettiga reflektioner. Så som det blir med ens bästa vän.
 
Sitter för tillfället i bussen på väg mot en ny kurs. Nya tag. Främst nya lärare som faktiskt inte kan vara sämre lämpad som pedagog än den förra.  Det mina vänner är en omöjlighet. 
 
Hoppas ni får en jättefin vecka, glöm aldrig att stanna upp och bara njuta ibland :)

Påsk

Då var man hemma i Stockholm igen! Påsken gick så himla fort ju, vad hände?
 
Lördagen blev en riktig chilldag, vi låg och läste i några timmar innan vi drog in oss mot Tranås för att möta upp Loosan. Tror inte jag fattat riktigt hur mycket jag saknat henne, det kom ikapp mig när vi sågs och vi hade massa catch up att göra såklart!
 
 
Jag och Christoffer fick ett klätterryck!
 
 
Söndagen vaknade vi tidigt och halvsov hela vägen till Stockholm, så himla trött var jag! Hann landa hemma ett tag innan jag mötte upp Adina, vi fikade, provade kläder och avslutade med middag!
 
 
 

Ett fullt hus med kärlek

Känns verkligen som semester just nu. Ingen stress,  bara lugnt och absolut inga tankar om allt jag måste göra när jag kommer hem, för vi börjar inte med ny kurs förän på tisdag!!  
 
Vi började långfredagen mednågra timmar på A6 i Jönköping,  köpte en fin klocka och en ny bodylotion så Gustav kan massera mig ordentligt på söndag ^^
 
På kvällen kom hela släkten hem, vi grillade och hade det fantastiskt mysigt. Älskar dem allihopa så himla mycket! 
 
 
Jag och Christoffer bytte ansikte ett tag. 
 
 
Så himla kul att han hängde med hit!! 
 
 

Go!

Har alltid ogillat när folk använder fitta som skällsord och blev helt varm inombords när jag hittade den här texten! ;)
 
 
Hittad på Emelie Leijons instagram! Följ, följ!! 

Andas ut

TENTAN ÄR GJORD!! 
 
Tänkte ge er en inblick i vad jag har hitttat på i veckan, förutom att leva med näsan i böckern ;)
 
Fick pluggsällskap på måndag kväll, jag, Josefine och Mai satt länge, länge, länge på ett fik och delade kunskaper. 
 
Häromdagen hittade jag också denna i kylen, fin pojkvän som sparar lite gottigt till lunchen! :)
 
 
Tisdagskvällen spenderades med dessa två:
 
 
Vi åt sushi och fönstershoppade, eller ja, Fredrik shoppade och vi var smakråd!
 
Började onsdagen med att inte få något vettigt gjort, tentan började vid 15 och det kändes som att jag gick runt som en zombie timmarna innan!
 
MEN såhär glada var vi efteråt!!
 
 
Kändes helt fantastiskt att bara vara klar och kunna slappna av på riktigt igen, vi firade med middag på Fridays innan jag åkte hem och verkligen däckade i sängen.
 
För tillfället befinner jag mig Aneby med Christoffer för en mysig påsk!
 
Hoppas ni alla får en jättefin långhelg!

Nejnejnejnejnejnejnejnejnejnej

Jag tänker dela med mig av en upplevelse som bara i sig är en anledning till att feminismen behövs så in i norden.
 
Adina och jag går längs Götgatan, på väg mot en indisk restaurang som vi tänkte äta middag på. Ut ur en affär går en man, kanske i 60-års åldern, som skriker på Adina att han vill prata med henne lite. Min första tanke är såklart att han bara vill fråga om vägen någonstans och vi stannar upp. När Adina sedan frågar vad det handlar om säger han att han tycker att hon ska äta lunch med honom.
 
Adina svarar kort att hon inte alls tycker att dom ska göra det, då han svarar att han planerat restaurang ändå, och försöker intala henne att äta med honom. Detta efter ett väldigt solklart nej från Adinas sida. Tillslut kliver jag in i samtalet och säger att vi faktiskt redan ska äta, vi två och att vi ska gå nu. Mannen blir frågvis, undrar var vi ska gå och jag börjar bli irriterad, säger att jag inte tänker berätta om vart vi ska för honom eftersom vi faktiskt inte vill att han ska följa med.
 
Sedan går vi, utan att lyssna på vad han fortsätter prata om bakom oss. Vi går snabbt in på en sidogata och märker direkt att han och, förmodligen, hans vän följer efter oss. Hela situationen börjar bli direkt obehaglig och vi väljer att gå in och gömma oss i en möbelaffär. Det dröjer en stund innan männen kommer efter OCH går in i samma affär. Här börjar jag bli riktigt arg och vi ställer oss vi kassorna för att säga till någon i personalen. Männen fortsätter dock längre in i affären och vi går ut, fortsätter fort längs andra gatorna. 
 
Ska det vara såhär? Vad är människors, läs MÄNS, problem med att ta ett NEJ? Ett NEJ är ALLTID ett NEJ och förstår du inte det, då ska du banne mig inte gå ut bland människor!!
 
 
 

Gemensam frustration

Förra torsdagen var jag och Gustav på ett samtal, ordnat av Forum för feministisk forskning, som handlade om "Flyktingkris - för vem". Jag har försökt sedan dess att skriva ihop en text om allt denna kväll fick mig att fastna vid och fundera på men det är svårt. Kanske kommer inspirationen en dag!
 
 
Jag vill i alla fall få fram min tacksamhet och respekt för alla som kämpar, ni visar tillsammans att det finns chans för en framtid att vara stolt över.
 

Kramdags

Ibland är Tova på ett så väldans gosigt humör.
 
 
Bilden togs i söndags och jag tänkte passa på att berätta om denna fina dag, medan jag sitter och sista-minuten- pluggar inför morgondagens tenta.
 
Började min dag med att åka till Ikea, vi hade fortfarande hyrbilen och vi behövde nytt täcke och nya kuddar, så himla mysig grej och köpa och kånka på ändå ;) På vägen hem åkte vi vilse såklart, för att jag var en förvirrad kartläsare, men kunde tillslut få in allt i lägenheten, innan jag åkte till Mall och Scandinavia för att möta upp alla mysiga!
 
En affär hade ett coolt tak!
 
 
Myste med Adina på Indian Garden med ett glas vin tillsist och taggade de sista pluggdagarna med att hon förhörde mig på mina pluggkort. 
 
Hoppas ni får en superdag!
 

Vakna, inse, rädda

Ibland när jag skriver kan jag känna hur fingrarna nästan flyger över tangenterna, så proppfulla av ord att jag aldrig kan skriva tillräckligt snabbt. Men ibland står tiden still, en ensam stapel väntar på en enda bokstav som inte kommer så lätt som den brukar. Varför? Egentligen har jag alltid ämnen på lager som jag vill skriva om, men ibland finns orden inte där för vad jag egentligen vill ta upp eller så handlar det om något som gör mig arg eller ledsen vilket gör det svårt att hitta rätt. Ger jag mig själv ett ögonblick, kanske jag lyckas fånga upp känslor istället och låter er få tolka orden precis som ni vill.

 

 

Jag är så trött,

Hinner inte med, tiden bara försvinner.

Jag är så trött

Varm panna, tårar som rinner.

Jag är så trött

Så ledsen, arg, var är vår mänsklighet?

Jag är så trött

Ibland vill jag sluta leva i hemlighet.

Ibland behöver man bara prata om viktiga saker och hitta någon som förstår

Då var helgen snart slut igen ;) nejdå,  Vi har ju en heldag kvar såklart. Hur har min helg sett ut hittills då? 

Fredag,  Jag hängde i skolan på kursens sista seminariet,  innan jag begav mig till mamma för att luncha med henne,  en sjuk liten Tova,  Malin och Tord. 

Drog mig vidare för lite plugg innan jag mötte upp den här filuren. 


Vi blev bjudna på middag hos Lydia och det var så himla mysigt. Att snacka om allt och ingenting med så helt igenom vettiga människor :) 

Vi såg en fantastisk solnedgång på vägen dit! 


Lördag då? Då hade Gustav hyrt en bil och vi åkte på äventyr :) synd att det inte var så mysigt väder bara. Sen var jag helt slut och somnade framför en film. 

Ha en fabulös söndag nu! 

Konsten att skapa en tjej - Caitlin Moran

Har precis läst klart boken som jag fick med mig hem från bibblan för någon vecka sen!:)
 
 
Boken handlar om Johanna Morrigan, hennes fattiga uppväxt, hennes identitetsproblem och hur hennes liv utvecklar sig. Liksom alla försöker hon hitta sin identitet men blir vid ett tillfälle helt säker på att hon då måste bli en helt ny människa. Hon döper om sig till Dolly Wilde och bestämmer sig för att bli musikjournalist. 
 
Det är en otroligt sorglig bok och man tycker så enormt synd om henne i många delar av boken. Hade läst om boken innan och det nämns alltid att den ska innehålla en mörk humor. Kanske är det inte min typ av humor, för jag tyckte verkligen inte att den var särskilt rolig. Boken är bra, men jag skulle inte kan den komisk. Det är en uppväxtroman, där man får följa en tjej som strävar så långt för att bli något att hon tappar bort sig själv. 
 
Helt klart läsvärd men jag skulle inte förvänta mig att skratta högt på tunnelbanan eller särskilt många igenkänningsfaktorer. Jag anser att huvudpersonen var lite för extrem för jag skulle känna igen mig exempelvis, men detta är ju självklart bara mina åsikter :)
 
Har du läst den? Vad tyckte du? :)

I min hjärna

Tänkte på två saker on my way till biblioteket häromdagen som jag tänkte dela med mig av!
 
1) Varför samlas så många märkliga, obehagliga människor på Gullmarsplans tunnelbana. När jag gick ut tunnelbanan på väg hemåt mötte jag till exempel en man som sparkade på allt han såg, samtidigt som han skrek "det är kul att se mig arg va? Jävligt kul va?" Man vill ju bara svara NEJ DET ÄR BARA OBEHAGLIGT; ÅK HEM! Men det gör man ju inte, då kanske han börjar sparka på en själv istället? Vem vet?
 
2) Mötte något trevligare på väg hemåt också, mitt på grusgången i den strålande solen satt en söt tant på sin rullator och njöt. Hur gött?! Gör nästan så att man längtar tills man själv är gammal och kan ha med sig en portabel stol och njuta av solen närhelst man känner för det! ;)
 
 

Ibland har man en dålig dag och det är helt okej

Hade en liten depp-dag igår, ni vet när man går  runt hela dagen med huvudvärk och en bläää känsla i hela kroppen. Tur att jag lyckades timea in den med en helt ledig dag! När jag vaknar upp såhär, men en liten ångest gnagande i magen brukar jag försöka bli stolt över allt jag ändå lyckas utföra. Började dagen med att samla kraft i sängen, lite pussar från mannen i mitt liv hjälpte också såklart, och jag klädde på mig något fint och käkade frukost!
Nöjd över att jag kom upp från det varma täcket så snabbt ändå!
 
 
Fortsatte dagen ut i solen för en lång promenad, lyssnar typ alltid på Ligga med p3 eller dokumentärer på p1. Lyssnar kanske aningens för mycket på Ligga med p3:s relationsdiskussioner och har självutnämner mig till min egen relationsexpert ibland, stackars Gustav ^^ Gick i alla fall över bron till skanstull, fortsatte mot slussen och stan innan jag satte mig på ett café för att plugga och äta lite lunch. När huvudvärken tog över för mycket tog jag en huvudvärktablett och drog mig hemåt.
 
Bestämde mig för att inte göra mer vettiga saker idag.
 
 
Så här låg jag och kollade på film resten av eftermiddag/kvällen. Tror främst det är tentan som gör mig stressad just nu och därför gör mig i allmän obalans. Men nästa onsdag är det över och jag kan släppa den, hoppas jag!
 
Vad brukar ni förgylla dåliga dagar med? Hur gör ni när ni känner er blää i hela kroppen?
 
 
 
 
 
 

Fame

Nu var det väldigt längesen, men jag tror inte att jag har tagit upp det. Min ögonsten Malte, alltså min skrivmaskin fick vara med på en liten reklambild på mammas förra jobb ;)
 
 
Det roliga med att ens skrivmaskin är mer famous än en själv ;) Fortfarande den allra mest uppskattade presenten, höll, som ni kanske läst om innnan, på att börja gråta när jag fick den! Har blivit lite dålig på att använda den sen jag flyttade in i nya lägenheten dock. Men det får det allt bli ändring på!!

Litterära möten, del 1

Tänkte ge er en liten inblick i vår bokcirkel, som hade möte i söndags! :) Vi möttes upp och inhandlade middag tillsammans, det blev halloumitacos och när vi kom hem började alla direkt att skära och laga till maten. Tacos går så himla fort när man är flera!
 
En trevlig middag blev det alltså innan vi började diskutera detta mötes bok ->
 
 
Det var lite delade meningar men vi samsades om ett opersonligt språk och karaktärer men en bra feelgood-läsning. Medelbetyget blev 2/5 
 
Här har vi nästan hela ligan, Adina hade hunnit åka för att lämna hundarna hon vaktat i veckan.
 
 
Det var i alla fall en trevlig kväll och till nästa gång bestämdes boken->
 
 
Varför inte börja läsa du också? ;)
 
Hoppas ni fått en fin start på veckan!
 

Bästa folket!

Lördag!! Hade en så himlans fin lördag, började med en låång gosig morgon innan jag tog med mig min kärlek ut i solen. 
 
Vi solade och lunchade :)
 
 
Senare åkte jag ut mot Nacka för en riktig Mello-kväll ho Adina!
 
 
Vi gosade galet med hundarna hon vaktade och blev lite ledsna när Frans vann, främst för att ingen av dem vi hejade på vann ;) Mysdag!
 
 

Förgyllda kvällar

Tänkte dela med mig av två kvällsmysaktiviteter som fyllt min torsdag och fredagskväll ;)
 
Tordagskvällen spenderades i en biosalong, vi var nämligen och kikade på allegiant :)
 
 
Lyckades hålla nere förväntningarna lite eftersom böckerna ju alltid är bättre och den var absolut inte en dålig film. Men varken jag, Christoffer eller Gustav blev särskilt superimponerade heller. De hade liksom lyckats göra vissa saker lite larviga och det blev jag jättebesviken på! MEN som sagt, helt klart sevärd, särskilt om du har sett de två första filmerna. I vilket fall är det i alla fall dreggelvarning på killen som spelar Tobias! ;)
 
Det blev fredag och jag fick hem Chrisoffer på middag, vi bokade tågbiljetter till Aneby i påsk :D Innan vi drog oss mot Operahögskolan och Lydias föreställning. :)
 
 
Alltihop började med att de satt och stretchade på scenen, undrade i cirka en kvart om det var en del av föreställningen, vilket det självklart var ;)
 
Sen satt vi och blev imponerade av Lydias sång, andras också såklart men man favoriserar ju sina vänner såklart ;)
 
 
Operan handlade om utanförskap på olika sätt, i tre olika delar, Kärleksdrycken, Pajazzo och Askungen :)
 
Enda tråkiga är, sagt som en sann operaovan människa, är ju att sångerna inte är på varken svenska eller engelska, liksom opera inte brukar vara ;) Man förstår handligen men ibland kan man tappa tråden! ;)
 

Skolveckan

HEEEELG! Så underbart och eftersom jag pluggat så jäkla duktigt hela veckan tar jag två pluggfria dagar :D
 
Vi har ju tenta på gång och jag pendlar mellan att intesivt följa min planering, skriva och rita som attan och att vilja kasta ut böckerna ur fönstret! ;)
 
Ibland har man till exempel såhär tråkiga föreläsningar.
 
 
 
Fast  hittar en lapp som är lite randomrolig;)
 
 
 
Häromdagen drog vi på oss labbrockarna och odlade våra egna bakterier!
 
 
Här har vi min lilla bakterieodling ;)
 
 
Till vänste ett otvättats fingers bakterier, till höger ett tvättat och längst upp både tvättat och gnuggat med handsprit. Kom fram till att jag att jag hade väldigt lite bakterier om man jämförde med andra små bakterieodlingar och känner mig fortfarande otroligt renlig ^^

Exakt så

Låt oss bara begrunda hur träffande detta är och hur idiotisk debatten är. Amma på människor, vart fan ni vill! Ni som bryr er så mycket att ni störs, göm er under en sten.
 
 

Hurtigt

Har känt mig så himlans hurtig de senaste dagarna. Har ju varit tvungen att varva intensivplugg med något kul och det har blivit långa promenader bland annat :) Fick med mig Andreas häromdagen :)
 
 
Vi gick från Gullmars till Balettakademin för att möta upp Christoffer och lite till!!
 
 
Jag hade världens sämsta skor på mig så dagarna efter har jag levt i gympadojjor! Igår var jag ute och sprang en runda, första gången på jättelänge och det känns finfint. Idag vaknade jag istället upp helt slut, och försöker verkligen hitta lite motivation ^^ går sådär.
 
Hoppas ni har det fint i alla fall. :)
 

Häng med!

Vad har jag sysslat med på sistone då?! Ni vet ju egentligen men jag tänkte köra en liten snabbgenomgång. ;)
 
Lördag - söndag hängde vi i Jönköping. Lite såhär charmiga var vi i baksätet ;)
 
 
Måndagen hängde jag i skolan, börjar snart se ljuset i tunneln på denna kurs, Hallelujah ;)
Pluggade ikapp mig med min planering hela måndagskvällen innan jag halvdog framför Divergent med Gustav och Axel. VI försöker se både den och Insurgent innan torsdag då vi ska på bio och se den sista filmen, Allegiant! :D
 
Vaknade upp den soliga tisdagen och peppaded plugg- och fix-dag med detta..
 
 
När pojkvännen kommer ihåg den Internationella kvinnodagen!! Underbart!
 

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

ÄR DET IDAG!!! WOHOOO 
 
Tänkte fira denna fina dag med lite inspiration. Börjar med Lilla Berlin, vänder mig till hennes insta så fort jag känner minsta lilla att jag är ensam om att tycka samhället är åt helvete ibland ;) Ellen Ekman är inte bara grym på att fånga upp de allra minsta samhällsfrågorna hon är fett cool också!
 
 
Kikade precis in på Floras blogg och blev ännu mer peppad!
 
 
Flora och hennes vän Frida har en pod också som ni lätt hittar länk till i hennes blogg!! 
 
 
 
 
En annan cool kvinna, också författaren till "Alla borde vara feminister". 
 
Om ni hänger inne på instagram eller facebook och vill fylla ert feed med vettiga saker kan ni passa på att följa SUPERSNIPPAN!
 
 
 
En annan pod som ni inte får missa är ju självklart TAMPODDEN, av och med Clara Henry med gäster :)
 
Här har ni senaste :)  
 
 
Ha en fantastisk dag och fira med lite power, kom ihåg att vi är starka tillsammans!
 

Lärdomarnas början

Då sitter man i skolbänken igen ;) lär mig just nu om genetiska förändringar inom populationer,  vilket ändå är det mest intressanta på länge. Har kommit på under min inläsning i denna kurs att jag är mer intresserad av etiska aspekter än molekylärnivån på själva vetenskapen :) Man lär sig något nytt varje dag osv!! 
 
Snart har jag också läst ut boken som aldrig tar slut, känns helt fantastiskt! 
 
 
 
Hade en fin kväll igår, fick middagssällskap av Christoffer när jag kom hem och vi myste till det med fika och en sväng till bokrean till sist :) Världens bästa vän! 
 

Flera mil och glada ansikten

Då var man på väg hemåt igen. Hade en kanonmysig lördag med hela släkten och så glad över att Gustav hängde på :) stort Grattis till Carro som tog examen och tusen tack för att ni hade fixat underbar mat :D  
 
Så nu är det bara några timmar kvar i bilen med Tova,  hon roas dock lätt med snapchat olika filter ;) obehagligaste faceswitchen varsegod! 
 
 
Hoppas ni alla haft en fin helg och får en lugn och akön söndag! :)

AHA underbart

Igår fick jag två insikter. 
 
1) att livet är för kort för att man ska läsa tråkiga böcker. Löste detta genom att låna två stycken som jag längtat efter att läsa. Länge länge länge! 
 
 
 
2) att världens bästa Christoffer inte bara är en fantastisk dansare,  utan en superb koreograf också.  Gårdagens Open Stage på balettakademin berörde mig djupt och jag blir så stolt så stolt!!  :))

Osett

Lite bilder från senaste tiden :)
 
 
När jag vaknade upp en fin, solig morgon i Aneby och kände friden i hela kroppen. Då passar snapchats filter extra bra!
 
 
Stalpets vattenfall, lätt en av Anebys finaste platser!
 
 
På tåget där min blick säger; "jag har lyssnat på en skrikande bebis i två timmar och snart får någon i vagnen ett psykbryt, kan vara jag". Tjejen brevid mig satt och nynnade för sig själv och andades väldigt djupt med fingrarna i öronen ;)
 
 
Morgonen när Gustav höll fast mig i sängen för att kramas lite till och fotobombade mig. ;) 
Finaste killen i stan <3
 
 
Första bilden klar i målarboken jag fick av min kära mor!
 
 
 

På rätt väg

Eftersom jag planerar att åka mot Jönköping på lördag går jag all in för att bli frisk. Har rensat mitt schema nu onsdag, torsdag och fredag för att verkligen bara satsa på att bli frisk, och plugga då såklart. Måste ändå säga att jag timear in det rätt bra eftersom det är egna studier som gäller hela veckan :)
 
Sov i princip hela dagen igår och känner mig redan mycket bättre idag! :D
 
Vaknar upp till detta väder, lite surt när man hoppades på vår, vilket jag börjar göra så fort solen letar sig fram längre stunder ;)
 
 
Hoppas ni alla får en supertorsdag!
 

Bu och bä

Då var man hemma i Sockholm igen, har ni tänkt på bregreppet hemma förresten? Jag säger hemma till Aneby men också såklart vår lägenhet, båda är hemma fast på olika sätt. 
 
Har försökt låta de senaste dagarna varit tid för vila och plugg såklart. Blir ju lite så när man vaknar upp med detta...
 
 
Så, nu har jag fått höra att jag inte tål lantluften igen ^^ Och snart får jag höra av mamma att jag måste ta hand om mig ordentligt uppe i Stockholm också, så att jag inte bara slappnar av i Aneby och därför alltid blir sjuk där ;) Haha, älskar er ändå!
 
Måndagen spenderades ungefär såhär, mestadels. 
 
 
Kunde sitta ute i solen och läsa, underbart! Allting blir faktiskt lite roligare med sol, till och med pluggandet ;)
GIck på promenad, svängde förbi pappa och farfar på jobbet och fick en pärm, vi blev bästa vänner!
 
 
 
Middag och myskväll med Linn blev sista stoppet för dagen. :) Tisdagen. ja, det var då jag vaknade upp med den härliga febern och låg i soffan typ halva dagen, svinnervös för att Gustav skulle ha uppkörning ;)
Men vet ni?! Det gick bra och han har nu körkort :D Han kunde dock inte vara med, men jag och farmor firade till det själva med fika i alla fall ;)
 
Skickade honom denna!
 
 
 
 

En fortsättning

När jag skriver detta har ännu en heldag gått här i lilla byn. :) Vaknade upp och började dagen med lite plugg (standard), började tappa upp ett bad men tyckte det lät roligare att hänga med ut i solen på tipspromenad i skogen ;)
 
 
Hann precis hem innan Carro hämtade upp mig och vi for en sväng till Farmor och Farfar. Fick en efterlängtad frukost medan dem satt och åt lunch ;) SEN kom jag hem och myste till det med ett varmt bad och en bok.
 
Middag med familjen innan jag och bilen åkte mot Nässjö!
 
 
Så kul o köra bil igen, och kramas med fina människor :)

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0