På ett annat sätt, i en annan tid, så långt borta från jag, egentligen

 
En bild från en balettlektion i höstas, dagar som känns så otroligt långt borta. Kan inte bestämma för om jag ser allmänt fokuserad, ledsen eller bara uppgiven ut. Lämnar tolkningen fri, och är tacksam för att ha denna period bakom mig samtidigt som jag inte ångrar den för en sekund. Dock kan jag inte låta bli att klura lite på vad som försigår i mitt huvud precis när bilden tas, men förmodligen är det inte mer spännande än totalfokus på hållning, utåtvridning och armens vridning. Fotografen till detta och många andra fantastiska bilder var det längesen man träffade på minsann, trevlig prick såklart! vill ni se mer kika in; http://hultbergphotography.wordpress.com/ 
 
 
 

För att...

~ vi var på upptäckfärd hela dagen
~ regn inte alls förstör
~ vackra människor finns precis här och bara kramas väldans bra
~ Britta kom hit och henne tycker jag så himla mycket om, hon som ger så mycket som stannar kvar även när hon har åkt
~ Lydia är så otroligt mysig och gör Stockholm mycket varmare
 
Och det är fantastiskt.
 
 
 

I ett vårvarmt Småland

Så sitter man på tåget som rullar mot Stockholm, tiden går alldeles för snabbt ibland. Denna lilla hälsa-på-tripp har varit precis som det brukar med full fart och fläng. Saknade människor har kramats om ordentligt och det har övats bröllopslåtar för fullt. Söndagen började direkt vid ankomst med familj och släktmys, ännu mer bortskämd har man alltså blivit ;) Här satte vi oss sedan och pratade ikapp om livet, jag och min kära syster, fruset sällskap fick vi också ett tag :) Kvällspromenad med bästa Svante avslutade en underbar dag.

Tidig måndag blev till flera timmars nötande och nu känns det kommande bröllopet lite mindre osäkert. Så fint att ni ställer upp, bäst är ni! Hängde med den gladaste chauffören i stan, Erica och hamnade ute hos Louise. Fotboll och grillat gav helt klart denna måndag lite sommarlovskänsla och jag somnade gott med en snarkande kompis bredvid, den enda männskan jag vet som kan somna med mobilen i handen och en film på högsta volym ;)

Hamnade i min gamla gymnasiestad en stund för byte till tåg och spenderade denna lilla lucka på bästa sätt med fina Klara, som det var alldeles för längesen man såg, och glass i solen! Hem för att hämta cykel innan det begav sig mot sötaste Linn, som undrade vart sjutton jag tog vägen när jag kom fram en timme senare än tänkt ;) Så det kan gå när man svänger förbi härliga Daniel en kortis och har mycket att prata om! :) Eftersom jag så sällan kör bil nu för tiden satt det också fint att få äran att ta över ratten på Alexanders bil innan jag begav mig mot storstan, tack för förtroendet!


Hoppas ni alla har det kanon verkligen! :)

Säkert kort blir till rullande morgon

Såpbubblor, bästa Nimas komiska ådra och kramkalas med fina Andreas förgyllde min heldag på Gröna Lund igår och efter ett par timmars sömn sitter jag nu på bussen mot Småland! Solen lyser in genom fönstret, jag har två hela platser att bre ut mig på och en riktigt bra bok, 4 timmar kommer nog ändå gå ganska snabbt. :) För första gången sedan kickoffen har jag också hunnit åka lite karusell.i veckan, Insane stod absolut först på min lista och jag hängde med min kära kollega Elin med vänner efter ett relativt tidigt avslutat arbetspass, suveränt! Blir taggad som en 10-åring varje gång jag åker och hoppas så innerligt på att den känslan aldrig försvinner, så vuxen vill jag aldrig bli. Tänker på den slutsats jag och Christoffer gjort så ofta, att vi är ganska mogna när vi inser att vi inte alltid behöver vara just det, för livet kan inte vara allvar hela tiden, fy sjutton va tråkigt ;)

Ett år sen studenten är det också på ett ungefär och det går inte annat än att se tillbaka, så fantastiskt kul var det! Balen, karnevalen och slutligen studentveckan, att beskriva det som minnesvärt känns som världens underdrift! Snart får jag i alla fall krama om min kära bror och familj igen, tiden har gått snabbt och det var ändå ett bra tag sen! :)
Virrighetens lycka

Tur att man har en smygfotograferande mor när man själv njuter av livet fullt ut. Blev så fantastiskt överraskad av min fina familj, som förmodligen tröttnat på mitt tjat om att jag "någon gång" ska ta tag i och lära mig spela detta mysiga instrument. Nu bara måste jag ju börja kämpa lite. 
 
 
Ett par dagar har ju gått och jag har blivit så väldans bortskämd, igår fick jag ändå ge tillbaka en aning och bjöd finaste Christoffer och Björn på en nybakad frukost i solen. Himla mysigt var det med en sådan enkel vardagslyx och mitt kämperi i köket lyckades för en gångs skull! Har också gjort en spännande upptäckt i städandet bland klädhögar, att långt ifrån allt är mitt och att mina kära vänner är minst lika virriga som jag, känns fint i hjärtat :')

Magi helt enligt egen fantasi

Försöker tänka ut ett bra sätt att beskriva dagarna på men det går inte riktigt och jag tänker inte försöka heller, för helt ärligt är jag aningen mållös, rubriken får definiera dem och kan inte annat än beskriva allt som helt fantastiskt. Efter långa jobbpass hela helgen började firandet av min födelsedag redan på söndagen, de allra finaste kollegor och vänner har jag. De hade bakat, fixat och donat med så mycket, ni är helt underbara! Världens bästa Louise reste upp hit och hängde på såklart och det kändes riktigt lyxigt att bara ha henne här. Tusentusen tack till alla som hjälpt till och gjort min födelsedag helt otrolig, guld värda är ni allihopa! Dagen till ära mötte vi upp bästa  Christoffer och Karin och njöt ordentligt i solen, tiden gick väl en aning för snabbt bara, kanske man kan säga ;) 
 
 
 
 
 
 
 

Sprudlande sömnbrist

Så ligger man här och är alldeles för hög på livet för att kunna somna. Hade en himla fin dag med Daniela igår och det är så skönt att ha någon som gått igenom i princip samma fas som en själv, i och med hela Härnösandkarusellen. Man ser hur man växer, verkligen hela tiden och vi kommer alltid fram till så peppande och bra slutsatser i våra diskussioner.

Nu är det inte alls långt kvar tills jag fyller 20 och det kommer firas på bästa sätt såklart. Bråvalla är bokat och jag är så enormt taggad att jag bara vill skutta omkring överallt, helt fantastiskt kommer det bli. Alla underbara människor jag har kring mig just nu, så galet, galet BÄST är ni, allihopa!

Men det här med sömn borde jag alltså ta tag i ;) För imorgon väntar ett 13 timmars pass med full rulle!

Hoppas ni har det så förbaskat fint allihopa, nu är sommaren snart här på riktigt!Långa dagar, alltför sena nätter och självklar insikt

Ni vet när man har en såndär riktigt dålig morgon, ibland förstör en sådan hela dagen och det enda man vill är att det ska bli kväll så att man kan gå och lägga sig igen! Sådär pepp blir man på jobb då, men idag märkte jag också att jag förmodligen har det bästa jobbet för just sådana dagar. För efter ett par timmars fejkad entusiasm smittar andras av sig och det blir allt annat än fejk tillslut. Två timmars jobb och flera av världena goaste kramar senare känns livet ändå bra igen, hur underbart är inte det? :)
Vilm avslutningsvis passa på att citera min lillsyster som, när hon ville hjälpa mig göra frukost, utbrister "alla behöver hjälp ibland". Det är ord som fastnat ordentligt, att en liten 3 åring kan inse något som många vuxna inte klarar av. För vi behöver varandras stöd, ingen klarar sig helt själv och vi behöver lära oss förstå att det är okej att luta sig mot det!

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0