Vackert väder, vackert folk

Fortsätter att berätta lite om min vecka nere i Småland, för i söndags hade jag en himla mysig dag! Brörjade den precis som många andra, med att sola och bada. Det enda man kan göra nära termometern visar på 32 grader. 
 
 
Lite senare tog jag, SImon och Pappa bilen mot Jönköping. Pappa skulle nämligen hitta nya jeans och vi fick vara lite smakråd. :)
 
Avslutade kvällen i Jönköping med finmiddag på piren, vi njöt av solen och jag är så tacksam över att jag har dem i mitt liv.
 
 
 
På vägen hemåt fick jag också reda på att några gamla vänner skulle ses, och det var så himla kul o se dem igen. Verkligen längesen. Värd kväll! Fick öva lite på longboard-åkandet också ;)
 
 
Dagen efter sade jag ett lite sorgligt hejdå till Småland, MEN bara för 3 veckor! Passar på att ta en tripp till  i Augusti innan skolan börjar nämligen! 
 

Sol och vatten, avslutens avslut på dagen

 Förra lördagen, ja, för exakt en vecka sedan tog jag bussen hem från Loosan. Hade trevliga människor att vänta med, som inte alls tyckte jag luktade illa eller någonting sådant ;)
 
 
Väl hemma fick jag med mig familjen på den senaste Ice Age ;)
 
 
Så himla mysig film, har i och för sig älskat alla Ice Age så de kanske bara passar mig, efter att ha badat och varit ute i solen hela dagar var det lite skönt att komma in i en sval, näst intill tom biosalong i någon timme. 
 
Vi avslutade kvällen med att äta glass medan solen gick ner, med en fantastisk utsikt dessutom. Kan tillägga, har dock inte bildbevis, att jag tog två kulor glass och fick en hel skål. Mätt tjej!
 
 
 

En minitripp

Hela fredagen spenderade jag med en väldigt saknad vän, världens bästa Loosan!
 
Vi tog en liten roadtrip till Gränna, körde äventyrsgolf, åt god mat och köpte polkagrisar såklart ;)
 
 
Senare rullade bilen mot ett dopp i raklången och senare mot middag hemma hos familjen Karlsson, alltid så mysigt att komma dit. Gjorde det nästan värt att somna bredvid en snarkande loosan sen ;) 
 
 
 
 

Sol, bad och minigolf

I torsdags fick jag några härliga timmar med faster och kusiner. Jag, Olle och Pernilla spelade minigolf och det var minsann spännande med en humörskiftande 8-åring ;) Har tappat en del sen jag var yngre och vi spelade flera gånger per sommar känner jag, men det är fortfarande roligt :)
 
Hängde med hela familjen och badade sen! :) Lite molnigt men nog så varmt ändå! Badade förresten mer veckan jag var här nere än jag gjort på hela sommaren sammalangt ^^
 
 
 

På hjul

Funderar verkligen på att köpa mig en egen longboard någon gång och har valt att öva lite på min kära brors här nere.
 
 
Ägnade lite tid åt att bli stabil och vågade tillslut åka nerför en liten backe. Mötte en gammal kompis från gymnsiet på vägen också, alltid kul när man vinglar omkring ;)
 
Har cyklat på min saknade Agnes också såklart, saknar så mycket att ha en cykel uppe i Stockholm!
 
 
Här har ni mitt favorit-klätterträd sen jag var liten, ligger precis utanför vårt hus! 
 
Har blivit så bortskämd med god mat och kärlek här nere att jag inte riktigt kan hantera det men ni är så himla himla fina allihopa <3
 
 
 
 

Två trötta Smålandsdagar i Juli

Småland, min fina hemby och goa familj. Hade verkligen saknat lugnet och veckotrippen var verkligen nödvändig!
 
Det blev en seg resa minsann, var så himla trött och det har nog aldrig varit så skönt att komma fram som det var nu! :)
 
Hängde med Farmor, Farfar och pappa och visade bilder från resan innan jag fick skjuts hem och somnade på soffan! Vaknade med ett ryck när pappa kom hem och hängde, lite nyvaket, med på ett träningspass. Tabata, en sorts gruppträning som jag var med på förra gången jag var nere också. Tycker om själva träningsformen, att man jobbar 20 sekunder, vilar 10 och upprepar 8 gånger. Man blir alltid lite mer pepp inför varje gång!
 
 
Helt slut kom vi hem och jag gosade ner mig med en bra bok! Recension kommer strax! 
 
Andra dagen blev det först bara plugg, en liten ångeststund som gick över och jag spenderade kvällen ute. På promenad, badandes med Carro och som cyklande brevbärare! 
 
 

Söndassmarrigt

Hade en fin, lugn kväll med min favorit förra söndagen. Skulle bege mig mot Småland för en vecka och hade packat och pluggat klart lite innan jag mötte upp Gustav och åt pizza! 
 
Det finns en pizzeria vid skanstull som har glutenfria också, heter Oliven eller något liknande ;)
 
 
Alltid mysigt när man har denna utsikt ;) Vi gottade oss ordentligt och fnissade åt en söt unge som blåste såpbubblor över oss! 
 
 
Lite skillnad i storlek och tjocklek på våra ;) 
 
Tog en promenad hemåt, myste i soffan och Gustav; jag tycker bara så himlans väldigt megamycket om dig <3
 

The Legend of Tarzan

Efter en heldag med huvudvärk och träningsvärk (efter danskvällen) hade vi planerat in en biokväll :) Och det blev såklart...
 
TARZAN
 
 
En ny variant av allas vår Tarzan! Har alltid varit lite opepp på Tarzan, ända sen jag var liten! Ingen favorit från min sida alltså, men självklart hänger man med på bio, man hade ju fått höra om den snygga huvudrollsinnehavaren också såklart ;) Gav filmen en ärlig chans och hade absolut inte en tråkig stund, handlingen fördes framåt bra och den var lagom lång. 
 
Men, den gav en inte särskilt mycket. Man blev inte känslomässigt berörd och vissa scener var ganska töntiga (menar mest scnenen när Jane tittar på en animerad fjäril som landar på hennes axel precis när "the bad guy" tittar upp på henne). 

Ne, ingen film som satte spår och inte heller någon jag skulle rekomendera förutom om man ligger hemma sjuk och kanske vill kika på en halvnaken man som slåss med en gorilla ;) (Loosan, något för dig kanske?)
 

En dansande skara

Förra fredagen hade vi planerat en riktig party-night. Vi gick all in med feststämningen och dansade loss i vårt kök! Roliga spel, många hjärtliga skratt och en svett som rann av all dans. Älskar't! Vi tog senare tunnelbanan in mot staden och fortsatte vår dansfest på gatan och tillslut inne på klubb, särskilt på schlagergolvet ;)
 
Är så fantastiskt tacksam för att jag har så fina vänner, ni är så jäkla roliga och jag tycker så väldans mycket om er! Christoffer saknas på bilden här, men han fpr ni nog se här snart ändå ;) 
 
 
 
Vänner är det bästa som finns!
 
 

Måste fånga fler!!

Pokémon GO har ju i princip tagit över hela världen den senaste veckan och jag har självklart hängt med i den nya trenden. Fick hjälp att ladda ner det innan det lanserades i Sverige och tjurar för tillfället litegrann för att det har kommit ut, laggar så mycket nu när ALLA spelar ^^ Ego! 
 
Brukar ju ändå vara ute och promenera väldigt mycket och hur kul är det inte att få lite roligt på vägen? SÅ himla bra idé ju ;) Var ute på promenad med Erica häromdagen, efter ett par timmars promenix fastnade vi i pokemon-träsket ^^
 
Bonus med detta spel är absolut att man får se lite nya platser :) Vi hittade en liten kärleksstig bland annat!
 
 
En annan dag begav vi oss ut, Jag, Christoffet, Gustav och Oskar och letade ;) Åkte båt och hade det fint!
 
 
Så, alla som mobbar spelet och tycker den fått alldeles för mycket uppmärksamhet ;) 
 
 

En blandning av sött och salt

Har i en veckas tid känt mig lite hängig, lite ensam i Stockholm och förvirrad i själen. Som jag är ibland! Men har gjort det bästa av situationen och pluggelipluggat ordentligt, promenerat som en galning, hängt med fina människor OCH  framför allt spelat Pokémon GO! MEN, mer ingående om det en annan dag! ;)
 
I tisdags firade jag till det med en helvkväll på...
 
Allsång på Skansen! :)
 
Mötte upp Florian och Viktoria, trängde mig fram i folkmassorna, försökte se bättre genom att klättra i ett träd, vilket inte slutade så bra ;) nog med detaljer!

Solen sken över oss och vi klämde i från tårna med allsång.
 
Så himla fin kväll, älskar hur allsången för samman människor och ger en mysiga vibbar i flera dagar efteråt!
 
 
Det allra bästa med kvällen var solklart LALEH, hon är så fantastiskt magisk, förtrollar hela publiken och sätter vackra ord på allting!
 
Sen var det såklart en bonus att Marcus och Martinus också var där, två goa norska gutter som charmar publiken med sin låt Elektrisk! Ni kan inte ha missat det lilla glädjepillret ;)

Kramkalas och fjärilar i magen

Ni vet en sådan kväll när solen värmer ordentligt, staden känns vacker och mer levande än någonsin och man vill verkligen inte vara inomhus. 
 
En sådan kväll var jag på väg hem, ångrade mig dock i slussen och ringde Gustav för att fråga om sällis till en kvällsprommis! (Har blivit en typisk Stockholmare och avslutar allting med -is nu)
 
Svaret blev såklart JA! och vi köpte lite picknick och åkte till Gröna Lund! :)
 
 
Började med att hitta Oskar tillsammans med några sköningar och åkte lite karusell. Träffade saknade människor och trivdes bra.
 
Lyssnade på Josephs sång i uppskjutet, Justin Bieber såklart och fick ett personligt musikalnummer av Tim på Insane ;) Vackert folk det där!
 
Även om jag faktiskt inte saknar mitt jobb särskilt mycket finns det dagar man bara vill gå dit för att kramas med alla fina! <3
 
 

Litterära möten, del 4

Hade ett ovanlig bokklubbs-möte förra söndagen, häng med! ;)
 
Började dagen med att vakna sent och direkt åka mot Nacka!
 
Där väntade finaste klubben och tacos såklart, drack vin och åt världens godaste paj!
 
 
Bjuder på en otroligt o-Olivia-bild! Men enjoy!
 
Det blev varmare och varmare och vi bestämde oss för ett dopp!

 
Fick låna en superskön baddräkt av Adina och svalkan var fantastiskt skön!
 
Boken vi diskuterade denna gång var;
 
 
Snabbgenomgång av vad vi tyckte; Alla älskade den och jag hatade den ^^ Den fick betyget 2,5 av 5. (Knappt läsvärd enligt mig) Så förbaskat tråkig, men en klassiker ändå!
 
 

Hemkomst-dagar

Att komma hem från en långsemester med roligheter hela tiden känns lite märkligt. Som tur är fick vi vädret på vår sida och det kändes helt okej att en dag hänga i Tantolunden med två akrobater ;)
 
 
Var så kul att träffa min gamla roomie Karl igen efter nästan 1 år?! ;) Min bästa, finaste vän hade man saknat som sjutton också, Christoffer <3
 
En annan dag hängde jag med på en promenix med Gustav, Oskar och Sollan!
 
 
Åt glass, snackade om resan och hade det fint. Hängde längs vattnet länge länge!
 
 
Innan de åkte till jobbet och vi letade skor till Gustav ;) avslutade kvällenm med besök av Adina och kortspel! :)
 
 
 

Ett glutenfritt Europa

Hade inte särskilt höga förhoppningar om att få särskilt många fantastiska matupplevelser, utan förberedde mig mentalt på att leva på sallad och pommes. Vissa städer blev det också så, medan andra överraskade mig på ett otroligt positivt sätt!
 
Tänker börja med WIEN;
 
Av en slump hittade vi en lite restaurang som serverade glutenfri pasta, hette COFFEEHOUSE COMPANY.
 
Restaurangen hade också veganska alternativ, till Gustavs stora lycka!
 
 
En stad som imponerade på mig med sitt glutenfria utbud var VENEDIG
 
En restaurang som hette OSTERIA CANONICA hade också glutenfri pasta och stenkoll på vilka såser man kunde äta till!
 
 
Glömde ta denna restaurangs namn men den låg på ett av de många torg i Venedig och serverade glutenfri pizza! Så lycklig blev jag, även om pizzan i sig kanske inte var den allra godaste jag ätit.
 
 
Nästa guldkorn hittade vi i ROM
 
Där hittade vi en restaurang som hette COMING OUT CLUB, de hade också superkoll och fixade en specialrisotto till en liten glutenintolerant som helst inte vill äta kött! VÄLDIGT gott vare också. Låg precis vid Coloseum.
 
 
 
Tyvärr var det inte särskilt mycket mer att ta upp på resan, levde oftast på ris, grönsaker och tofu ibland. MEN när vi kom till Köpenhamn bodde vi mitt emot FOODIE. De hade glutenfria och veganska mackor, helt fantastiskt goda!

 
 
 
 

Lärdomar

Har börjat landa lite hemma nu och tror nästan ni kan ana hur skönt det är att sova i sin säng, även om vi haft en väldigt tur med fina hostel, hotel och B&B. Kroppen har känts trött, såklart, efter att ha vandrat HELA dagar, 3 veckor i sträck men det är solklart värt det, och mycket mer. 
 
Vad har jag då lärt mig av tre veckor i full fart? Här kommer 5 punkter :)
 
  • Att jag kan somna previs överallt, oavsett högljudda människor runt omkring eller obekväma tågsäten!
 
 
  • Att jag har kvar mer bacillskräck kvar än jag kanske hoppades eller trodde!
 
 
  • Att jag är stark! Var lite skeptisk till hur allt skulle gå, om jag skulle fixa att inte veta var jag skulle sova dagen efter eller hamna på märkliga ofräscha ställen. Hanterar liksom inte stress särskilt bra ;) MEN det har ju gått super, så stolt över oss och hur vi har hanterat allting!
 
 
  • Att jag bara blir mer och mer kär i mannen i mitt liv. Visst, vi bråkar när vi är hungriga och tänker inte alltid lika om allting MEN kärleken är total. Älskar honom!
 
 
 
 

Tågluffen, del 9

KÖPENHAMN
 
Sista etappen för resan och man började känna sig sliten efter alla heldagar med långa promenader och en mängd nya intryck hela tiden!
 
MEN, Köpenhamn är också en otroligt vacker stad! Vi tog en turistsväng första dagen..
 
 
Gick in i Christiana en sväng, såg lille havsfrun, gick längs Nyhavn och sedan Ströget. Här ovan ser ni också en bild på mig och världens längsta man. :)
 
Andra dagen mötte vi upp Mamma, Tord och Tova för en fika innan de åkte vidare mot Legoland och vi gick mot Tivolit :)
 
 
Köpte världens största påse popcorn! Räckte till tågresan hem dagen efter också!
 
 
Hade det lite mysigt här, faktiskt en skyldighet! ;)
 
 
Hittade världens bästa mackaffär som hade både glutenfritt OCH veganskt! Mumsade på dessa som lunch i två dagar!!

 
Och det var den lilla trippen det ;) I korthet vill säga.
 
Håll utkik efter fler bilder och hoppas ni får en mysig tripp någonstans ni också :)
 
 
 

Tågluffen, del 8

AMSTERDAM
 
 
Både jag och Gustav har varit superpepp på Amsterdam, ja egentligen på hela resan men ändå ;) Jag ville verkligen gå till Anne Franks hus, så det gjorde vi vår första heldag där! :) Köade två timmar innan det öppnade och kom in efter det! Supersmidigt! :)
 
Liksom flera platser vi varit på är det en tragisk plats, man får läsa utdrag ur Annes dagbok och följa familjen! Väl värt ett besök om man är i Amsterdam i alla fall!
 
Andra dagen gick vi till den kända skylten! Klättrade som de små apor vi är och hade en mysig dag!
 
 
 
Åt middag med Adina och hennes vänner som också var ute på tågluff! :)
 
Amsterdam är en väldigt intressant stad ändå, reklam för Weed överallt och när vi kom fram till Red Light District kändes allting bara upp och ner. Vi gick på museumet Red Light Secrets som tog upp prostitutionens alla sidor och hur det kommer sig att staten står bakom det. 
 
Man fick bland annat testa att stå i ett fönster ett slag, och fastän jag stod där med alla kläder på kände jag mig så himla utsatt! Väldigt bra museum ändå, man fick en inblick i kvinnornas liv, vilket var otroligt tungt men viktigt att läsa om.
 
I Amsterdam fanns även ett Homomonument.. täckt av blommor.
 
 
Det lite läskiga med Amsterdams gator var att husen lutade lite in mot gatan. Det kändes nästan som att de skulle rasa ned över en :o
 
 
 
 
 

Tågluffen, del 7

PARIS
 
Älskade Paris! Tycker så mycket om denna stad och det kändes fint att det blev en spontantripp hit ändå :) Eiffeltornet var tyvärr stängt på grund av strejk(!?!?) så vi hoppade in i ett pariserhjul för att få lite Paris-vy!
 
 
 
 
Vi gick förbi Triumfbågen och längs med Champs Elysee...
 
 
Notre Dame, här höll också en dansgrupp en liten show. Så FANTASTISKT duktiga!
 
 
Louvren!
 
 
Fina som vi är gjorde vi också det mest romantiska man kan göra i Paris...
 
 
Satte ett hänglås på en bro! 
 
Är så väldans kär i denna kille alltså! <3
 

Tågluffen, del 6

Ännu ett nattåg senare kom vi fram till
NICE
 
Var så trötta efter att ha väckts av Italiensk polis nästan hela natten, någon hade inte biljett och istället för att säga det och ge denne böter stod poliserna och konduktörerna och skrek i flera timmar. Fattade noll, men nyfikenheten tog över och jag frågade en man i vår hytt vad som hände egentligen ;)
 
Väl i Nice bestämde vi oss för att bara vara, vi låg på stranden och läste, hade picknick och brände oss så in i rackarns! Men, redan där kändes det liksom helt okej eftersom vi hade fått en heldag med bad i havet, älskar't!
 
Hittade ett favorit-mathak med billig, asiatisk mat. Tror ni kan ana hur svårt det är att hitta glutenfri OCH vegetarisk, helst vegansk mat på samma ställe;) Levde mycket på ris och grönsaker samt pommes under resan ;)
 
 

Tågluffen, del 5

Dag nummer 8 spenderade vi på tåget, bärandes på packning och med glass, såklart! 
 
Men sedan vaknade vi upp i den stora, fina staden
 
ROM
Först av allt gick vi såklart till COLOSEUM! :)
 
 
Köpte biljetter dit samt till Forum Romanum, där vi faktiskt lade betydligt längre tid i än Coloseum!
 
 
Inne på Coloseum fick jag typ värmeslag, var så tryckande varmt de dagar vi spenderade i Rom att vi inte kunde tänka oss att vi varit med om sådan värme förr!
 
Pausade en stund för att återfå krafterna till kvällen och gick till min favorit, Fontana di Trevi, finaste i Rom enligt mig. Platsen hade lite magi runt sig och, som den romantikern jag är, älskade jag att bara sitta där och vara kär!
 
 
Vi gick också förbi ett upplyst Coloseum på vägen till hotellet! :)
 
 
Nästa dag spenderade vi i Vatikanstaten, besökte St.Peterskyrkan med en massa andra och försökte känna heligheten. ;) Hittade den kända statyn Pietà, dock omöjlig att ta en fin bild på då den var inglasad och omringad av cirkus alldeles för många människor!
 
 
Tusen tack ROM :)
 
 

Tågluffen, del 4

Andra gången med nattåg hade vi istället väldans tur med!! Vi fick en hel kupé för oss själva, hade det riktigt mysigt och sov ganska gott ändå!
 
 
VENEDIG
 
Vårt absoluta favoritstopp!! Har beskrivit första känslan i min dagbok;
 
Så fint att man inte förstår att man är här på riktigt!
 
Vi började med att upptäcka närområdet, bland annat St.Marcusplatsen. Wowade alla gondoler som gled under broarna på vägen dit och gick upp i ett högt torn för att få en överblick!
 
 
Liksom på de flesta ställena bestod dagarna i Venedig av promenader. Romantiska kvällstripper längs vattnet och vi hann se allt vi ville se! :)
 
 
Venedig var, förutom den allra finaste staden, också platsen där det gick bäst att hitta mat till mig!! Fick i mig både glutenfri pasta OCH pizza, helt underbart!
 
 
Venedig var den jobbigaste staden att lämna, hade velat stanna där längre egentligen, men man ska ju avsluta på topp som man säger och det gjorde vi verkligen! Tack för toppendagar Venedig! :)
 
 

Tågluffen, del 3

WIEN
 
Första nattåget på resan gick mot Wien, här hade vi sådan extrem otur och hamnade med en gubbe som; snarkade OTROLIGT högt, pruttade i sömnen OCH lät som att han höll på att kvävas varje halvtimme innan han vände sig! Inte särskilt mycket sömn för oss alltså ;) 
 
Väldigt trötta men gosiga människor!
 
 
 Väl i Wien gick vi till hotellet och lämnade allt bagage! Bodde på AO:s hotel, vilket var ett jättebra budgetalternativ btw!
 
Hittade en helt fantastisk trädgård, Belvedere hetter byggnaden!
 
 
Hittade också en kompis, Manfred! Han stod helt random framför byggnaden bara!

 
Fortsatte traskandet och kollade på vackra kyrkor och andra byggnader. Blev så himla imponerad över hur rent det var på alla gator!
 
 
Hade inga tankar om Wien innan vi åkte hit och blev absolut positivt överraskad, himla mysig stad!
 
Andra dagen i Wien tillbringade vi mycket tid i parker! Kikade på folk, åt glass och hängde i den fantastiska trädgården lite mer! :)
 
 
Wien imponerade särskilt mycket när vi, av en slump, hittade en restaurang som serverade glutenfri pasta!
 
 
Natten kom och vi tog Nattåget till VENEDIG! :)
 
 

Tågluffen, del 2

Andra morgonen i Berlin vaknade vi till ett ordentligt spöregn, helt sjukt! MEN vi höll skenet uppe och begav oss mot ett tehus! :) 
 
På vägen hittade vi ännu en "Woopidoo-björn", jag som kallar dem så, och jag hade 4 i min fotosamling! De fanns lite överallt i Berlin, utanför butiker och olika byggnader. Björnen på bilden längst upp stod inne på Amerikanska ambassaden! 
 
 
Lägg märke till outfit-skiftet, solig dag vs regnig dag!
 
När vi sen kom fram till tehuset vi letade efter, fick vi oss en liten överraskning! Där var det nämligen bröllopsmiddag, vita dukar och väldans mycket "finrestaurang". Och där klev vi in som nerdränkta katter ;)
 
Men vi fick vårt te i alla fall och satt där och hade det mysigt ett tag, gömda från regnet! Efter ett tag var det dags att trotsa regnet igen och gå mot tågstationen för att åka mot WIEN :)
 
 
Hittade en rolig liten grej på stationen! Jag fnittrade till ett tag i alla fall ;)
 
 

Tågluffen, del 1

I 3 veckors tid har vi tuffat runt längs med Europas järnvägar och sett en massa fantastiskt fina platser. 
 
Tänkte börjar med vårt första stopp, efter lite om och men blev det
 
BERLIN
 
Vi kom dit sent kvällen den 15:e och hade inte kikat upp boende innan, detta resulterade i en liten spurt till Happy Hostel, som låg 15 minuter från stationen! :) Ett billigt, men fräscht hostel med spännande folk. Vi delade våning med ett gäng blyga tonåringar som kände sig som hemma där, färgade håret i handfatet och satt barfota på trösklarna och pratade i mobiltelefon!
 
På väg!
 

 
Första heldagen i Berlin gjorde vi allt man bör göra som turist!
 
Började med en promenad till monumentet över Berlinmuren :)
 
 
Läste på och kikade runt, fortfarande en så sjuk grej egentligen, att sätta upp en mur mitt i en stad. Det mest spännande var absolut att läsa om alla flyktförsök. Hade dessutom sett flera dokumentärer om muren förut, vilket gjorde det ännu häftigare att se på riktigt.
 
Vi traskade vidar, såg vacker gatukonst lite överallt!
 
 
Tog en sushipaus och hamnade senare i en cykeltaxi, väldigt turistig ändock mysig grej! :)
 
Lite senare gick vi mot Holocaust-monumentet! Otroligt jobbigt men så väldans viktigt, museét som låg under var verkligen fantastiskt gjort! Det allra mest gripande var rummet med avskedsbrev från tillfångatagna människor till sina nära och kära, inte många som kunde hålla ögonen torra där!
 
 
 
Efter denna tunga upplevelse gick vi vidare mot Checkpoint Charlie!
 
 
Middag, en kvällspromenad med avbrott för blickar på vackra byggnader senare och vi kände oss klara för dagen! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt bland jordgubbstårtor och fina vänner

Då var man alltså hemma igen..
 
Vilken fantastisk resa vi har varit på!!
 
Tänkte återigen börja skriva lite här varje dag, för OJ vad jag har saknat skrivandet medans jag varit borta! Men det är ju såklart bra att sakna ibland, särskilt om det senare låter fingertopparna smattra snabbare på tangenterna i sin iver att få ner alla ord som fastnat i ens huvud. 
 
Medan jag sitter och knåpar ihop inlägg, minst ett från varje land vi besökt, får ni helt enkelt hänga med i mitt liv som vanligt. 
 
Innan jag åkte hade jag ett hejdundrande födelsedagskalas med mina kära vänner! :)
 
 
 
 
Det blev en massa tårta, kubbspel, musikquiz samt ett litet roligt quiz om vem som känner mig allra bäst. Till allas stora förvåning var det INTE min kära pojkvän ;)
 
 
Det är alltid bra att ha vänner som är på samma våglängd som en själv ;)
 
Tog ingen gruppbild på oss allihopa men ni alla ska veta hur tacksam jag är över att ni var med och gjorde kvällen så himla fin! :) Tusen tack för presenterna och hjälpen med tårtorna och quizen! 
 
NI ÄR BÄST!
 
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0