Väldigt rimligt

(null)

Bild från när jag var brunbränd och pepp. Nu i påsktider saknar jag värmen, familjen och släkten. 

Känner mig som ett litet otacksamt barn när jag tänker för mig själv hur orättvist det är att alla jag älskar inte bara kan bo i samma stad. Men så tänker jag nu. Känner mig otillräcklig, som att jag lägger tid på fel saker. Tror att det grundar sig i en blandning av rastlöshet och trötthet. Jag är trött, precis som de flesta är som bara väntar på våren. Och jag är sugen på ett "lagom" äventyr. Något nytt men tryggt. Väldigt rimligt ;)

Innan snön försvinner

Jag tvingade ut Gustav på en promenix häromveckan. Jag ville ha sällskap i solen helt enkelt. Han tog med sig kameran, något som alltid förkortar själva sträckan på våra promenader men alltid förlänger tiden ;)
 
Här får ni lite goa bilder från det: 
 
 
 
 
Glad Påsk allihopa!
 

Tar påsklov

(null)
 
Från och med idag tar jag påsklov! Funderar på hur många år sedan jag sa det men plugget är i fas och jag jobbar inte förrän i början av nästa vecka. Woop!
 
Hoppas ni också får ha det lite ledigt snart. 
 
Mina planer: sova länge, ligga o dra mig med en kopp te och en bra bok. Promenera i solen, hand i hand med min kärlek eller arm i arm med fina vänner. Fika, kramas, skratta. 
 
Startade påsklovet på bästa sätt med myskväll hos mamma igår. Jag och Tova var ute och promenerade, kastade boll, lekte kull och gick till parken :) Blir varm i hjärtat varje gång Tova säger att jag är rolig att hänga med! ❤️
 
Puss på er! Unna er en fin promenad eller något gott idag!

Fotogenier

(null)
 
Vänner är bäst! 
 
Och sol då, massor med sol!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Våren som kom

(null)
 
Här har ni Gunnar!
Jag byggde honom för några veckor sedan, precis innan jag blev sjuk. Jag pratade med Carro i telefonen och när jag började låta lite avlägsen frågade hon vad jag sysslade med. Alltid kul att kunna överraska och berätta att man precis börjat bygga en snögubbe. Här ovan ser ni första, mörka, bilden när han är precis nybyggd. Söt ändå!
 
Några dagar gick och Gunnar började luta lite åt vänster:
 
(null)
 
Han lutade bara mer o mer för varje dag och jag gick ut och försökte stödja upp honom lite. Kämpe ändå 🙌
 
(null)
 
En vecka gick och ja, han kämpar på. Här hade han precis tappat huvudet men jag lyfte upp det och satte dit det igen. Ja, jag vet, det är bara en snögubbe. Men hallå nej, det är Gunnar.
 
(null)
 
Nu ser han ut såhär 😂 kan inte vara ledsen dock, hans försvinnande är ju våren som kommer tillbaka! 
 
Tänk på det! Våren är snart här ❤️
 
(null)
 

Påklädd

(null)
 
Halloj! Direktrapportering från ett hörn i soffan. Hoppas ni har fått en bra start på veckan. Jag har sovit dålig de senaste nätterna så jag var inte på mitt piggaste humör, känner mig överlag bara orolig och obalanserad. Men så får det vara ibland. 
 
Jag försökte göra det bästa av det och började dagen med skola! Senare mötte jag upp Adina och Christoffer för lunch på Mahalo. Vi diskuterade kläder och jag berättade att jag är så trött på min garderob. Det slutade med att de med största allvar tog på sig att "klä" mig. Stod ett bra tag och provade deras outfits. Här nedanför har ni en! Kul grej, tipsar alla om att bli klädd av och klä sina kompisar! Fick massa ny inspiration, och Adina fick visa mig att det går att klä sig i annat än svart ;) hennes ständiga pik sen hon kom hem från London! Hard but true. Behöver mer färg i min garderob tror jag!
 
(null)
 

När solen står lågt fast klockan är fem

(null)
 
April är snart här och våren lurar lite elakt runt hörnet. Kom hit dåå säger alla, men den fortsätter gömma sig lite till. Snacka om att inte ta en hint ;) 
 
Men nu börjar man ju faktiskt vilja vara utomhus igen - wow! Hade glömt hur det kändes efter en evighetslång vinter.
 
Jag och Gustav tog en kvällspromenad häromdagen. Medan jag riktar kameran mot den fantastiska utsikten (bilden ovan) hittar man Gustav på marken. Men fint blir det minsann ändå. 
 
(null)
 
 

En Adina i stan, en kepa på sne

(null)
 
Adina är i stan igen, har inte sett henne på megalänge känns det som. Blir så när ens vänner bara flyttar till London sådär ;) Men kul att se henne igen. Vi firade med att köpa matchande kepsar. Har letat efter en prick sådan här jättelänge, supernöjd nu!
 
(null)
 
Idag ska jag träffa andra fina människor, men först - finfrulle med kärleken i mitt liv! 
 
Hoppas ni får en fin lördag! :)

Boknörderi

Hej alla boknördar säger jag, ni som inte älskar böcker med en glödande, nästan ohälsosam passion kanske inte tycker att detta inlägg är särskilt roligt. Men jag tycker minsann det, och förhoppningsvis någon annan boknörd  därute i cyberspace.

Jag har gjort gratisreklam för Goodreads här förut, alltså ej sponsrad, och tycker alla borde skaffa sig ett konto här. Nörderi när det är som bäst - i samlad trupp.

Jag började använda tjänsten ordentligt förra året och de har en väldigt rolig översikt som man får efter varje år. Låt oss ta en titt på mitt bokår 2017. 

Ganska lagom i mina bedömningar, ganska snäll ändå och självklart har boken med Astrid Lindgren högst betyg av alla böcker jag läste förra året (alltså från alla användare som betygsatt).

(null)


Medellängden är också verkligen medel. Inte heller konstigt att den bok som flest har fyllt i att de läst av mina 2017 års lästa böcker är Harry Potter, någon som är förvånad? Någon som förvånar mig och inte har läst dem?

2017:s bok som lästs av minst var en novell, har för mig att den var ganska bra dock, men ny och ja, den kan ju inte mäta sig med självaste Harry P.

Längre ner hittar ni annan kul info. Enjoy! Och hoppas vi ses på Goodreads, låt oss bli vänner även där ;)

(null)

(null)

(null)


(null)
Kan se oerhört mycket ut för världen men ni får tänka på att säkert 10 stycken är lite kortare noveller. I År har jag steppat upp det lite och kör på målet 52 böcker. Alltså en i veckan. Vilket går ganska bra än så länge :) 

Hur går det för ert läsande?

Jag gjorde det igen

Klippte av mig håret alltså. En trött söndag efter nästan en hel vecka som halvdöd sjukling i vår lilla etta. Jag hade gått och kikat på saxen i badrummet ett tag, trött på mitt hår som växt till sig i någon halvtråkig längd.

Mycket nöjd måste jag säga. Det är väldigt kort (för mig) men jag känner mig väldigt vårig och typ busig. ;) vill headbanga och låta det fladdra upp i vinden.

(null)

Ojura

 
Som jag skrev om i söndags fyndade jag denna på bokrean. Sex kronor kostade den, en liten novell av Stina Stoor. När jag började läsa blev jag först lite stött över ärligheten i hennes text. Det är vardagligt på ett ganska rått sätt. Inte skräckfilmsrått men otroligt öppet och ärligt. Den handlar om lillasyster Sandra, hennes relation med sin pappa som sitter på utedasset med öppen dörr, om en arg storasyster som inte tycker att någon förstår. Låter vanligt, men jag tycker Stina Stoor skriver med en ovanlig vinkel som gör att den stannar kvar längre.
 
Absolut läsvärd tycker jag, tänker att jag ska ge den vidare till någon av mina boknördiga vänner. 
 
Här kommer en liten del av texten: 
 
När Farsan dricker kaffe och läser annonserna om bilar och jakthundsvalpar i tidningen sitter Sandra bredvid och doppar sockerbitar från kopparasken i hans kaffekopp. Ibland lutar hon örat motblå tutt-tanten på hans överarm. En sån där skulle man allt ha haft, säger Farsan och pekar på nåt bra där i tidningen. Jo du stinta, hä vore nanteng häl och Sandra mm-ar med sockerbitar som smulor i hela munnen. Mm. Ibland säger hon nästan ja. 

Detaljer

Här kommer en liten lista, för att - varför inte. 
 
Har du något smeknamn?
Kallas Olli av familj och nära vänner. Gose av Gustav för att jag är så ULTRA-mysig ;)
 
Har du något konstigt du alltid behöver göra?
Jag tjuvlyssnar och känner att jag MÅSTE skriva upp det om det är något intressant. Har tusen tjyvlyssnar-samtal nedskrivna i mobilen. Olivia <3 tjyvlyssning. 
 
Några lyxvanor?
Inte jättemånga men jag äter ute en del i perioder. Lunchar och äter middag ute med vänner. Dricker drinkar ute ibland, det är dyrt som sjutton.
 
 
Vad stör du dig mest på hos andra?
Egoism och nonchalans är nog det jag stör mig på mest hos andra. När det riktigt lyser igenom att någon tycker att den är bättre till exempel. Så jobbigt och umgås med sådana människor.
 
Vad är din sämsta sida?
Att jag är väldigt känslig. Tar åt mig för mycket, analyserar, grubblar osv. Superjobbigt. 
 
När ingen ser, vad gör du då?
Gömmer chips för att Gustav inte ska hitta och äta upp dem ;)
 
Vad är din bästa sida?
Att jag är smart, jag känner att jag ändå har ganska bra koll på saker ganska ofta men kan också vara ödmjuk inför att någon vet mer. Om inte den personen är superdryg, då tåål jag det INTE! ;)
 
 
 
 
Vilken sida av sängen sover du på?
Längst bort från dörren, alltid!
 
Vad gillar du för musik?
Svensk musik typ, tycker om att lyssna på texten. Håkan Hellström, Veronica Maggio. Lite inne i Astrid S nu. 
 
Gråter du ofta?
OJA! Jätteofta. Är en riktig känslomänniska och gråter för att jag är ledsen, glad, arg, trött eller bara till en bok, en låt eller en film. Gråter ofta när Gustav är extra fin eller säger något vackert till mig, älskar honom!
 
Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv?
"Meh, skit i vad andra tycker, fuck dem", säger jag när mina vänner känner sig osäkra. Grubblar sönder när jag är ensam. Rimligt? NEJ
 
Vad önskar du dig mest just nu?
En resa. Till solen. Gärna nu, tack!!
 
 
 
Vilken maträtt är din favorit?
Vi gjorde något så himla gott förra veckan. Drömmer om den rätten sedan dess. Det var en vegansk variant av Slopy Joes. Hamburgare, fast istället för hamburgare var det en röra med krossade tomater, vitlök, gul lök och kidneybönor. Till det - rödlök, sallad och avocado med pressad lime. DOG vad gott det var!
 
 

Put some ink on me

Är pepp på att tatuera mig igen. Det börjar bli inne med lite mindre tatueringar och det finns så många som är så söta!!
 
Till exempel den här: 
 
 
Böcker och te = livet
 
 
Eller den här, rymden = coolaste jag vet. 
 
 
Eller denna, min favorit tror jag. Har tänkt mycket på att tatueringen ska ha något med elefanter att göra. De är starka, självständiga och familjekära. 
 

Årets fångst

(null)

Bokrean har ju hållt på ett tag nu och jag har kikat in ibland. Ja, även en gång när jag var sjuk eftersom de mailade att det var halva priset - endast i butik. Tycker att de får räkna med några sjuklingar då ;) särskilt om de är Smålänningar! 

Här ovan ser ni min hög. Böckerna jag köpt det här året. Böcker som får min att läsa-hög att växa sig lite högre.

Från vänster: Sverige - en (o)besvarad kärlekshistoria, en samling berättelser från svenska kvinnor med invandrarbakgrund. 

Hiroshima min älskade - Margierite Duras

Kallocain - Karin Boye

100 balla ställen i Stockholm - Valle Westesson

Ojura - Stina Stoor

Vet du vad? - Astrid Lindgren

(null)

Boken med olika citat från både Astrid Lindgren själv samt hennes verk läste jag i fredags. Otroligt mysig!

Just nu sitter jag med en kopp te och läser Ojura :)

Läget idag - feberfri och lite piggare. Ser ljuset i sjuktunneln!

Maratonläsning

Feberfrossa i natt, massa te och böcker idag. Känner mig fortfarande helt slut. Drömmer så mycket när jag är sjuk att det alltid känns som att jag har "gjort" en hel dag redan innan jag vaknar. Känner ni så? 

Fick en stor kopp te av Gustav i morse och jag påbörjade en ny bok, en jag fått låna av Christoffer. Läste klart Sommaren med Monika igår kväll. Gustav tycker jag är knäpp som kan läsa ut en bok på en kväll, jag ser det mer som min superkraft ;) 

Vad har ni för superkrafter? 💪

(null)

(null)

16 mars x 4

Medan jag ligger och snorar vidare i min sjukbubbla tänker jag att ni skulle få hoppa tillbaka några år. Vi ska nämligen se vad jag skrev om på den här bloggen den 16 mars 2017, 2016, 2015 och 2014. 
 
Vi börjar!
 
2014
 
 
Här skrev jag om att jag hade sällskap. Härnösand-sällskap med Christoffer, Matilda och Daniela. Vi firade Christoffer, fikade och umgicks som bara den :)
 
2015
 
 
Halvsuddig bild från 2015. Men här skrev jag om en fest jag var på hos en kollega från Gröna Lund. Det var 20-tals tema och jag hade en väldigt rolig kväll kommer jag ihåg. Dansade mycket, pratade mycket och ja, fina människor. 
 
2016
 
 
Här skrev jag om min skrivmaskin, Malte. Jag lånade ut honom till en reklambild. Fin va? 
 
2017
 
 
Här skrev jag om ord, meningar som känns och att skriva. Exempel på fint citat: 
 
"Att skriva är också att inte tala. Det är att tiga. Det är att skrika utan ljud"
 ~ Marguerite Duras
 

What UP?

(null)

Hej alla ni fina som hoppar in här och läser ibland :) blir glad för att varenda en av er tar sig den tiden och läser om mitt liv.

Hur står det till med er? 

Jag såg den här rubriken:

(null)

Den stämmer ganska bra in på mig just nu. Jag har ont överallt. Feber tar över hela hjärnan och ögonen rinner. Jag nyser och hostar. Mys!

NOT. 

Men jag hoppas ni mår bättre :) 

Igår rörde jag mig mellan sängen och toaletten. Thats it. Och det var superjobbigt. Tror att idag kommer bli ungefär likadan! Tar gärna emot tips på film och överlevnadsstrategier!

Puss!

Inspiration

Har en riktig inspirationstid just nu. Jag hittar berättelser jag vill skriva om PRECIS ÖVERALLT!

Det är väldigt fint och jag går runt med ständig skrivkramp i höger tumme ;)

Vad kan det vara som inspirerar dig då? Undrar kanske ni denna gråa snöslask-tid.

Jo men till exempel ett samtal, en person man går förbi eller sitter mittemot i kollektivtrafiken. En tank om en miljö man går förbi. Ett ställe man hamnar på, ja allt! Prova själv. Det är alltid roligt att fantisera ihop små historier om människor som bara korsar ens vardag. :)

Hoppas ni får en fin tisdag! 

(null)

Vecka 11

Ny vecka, nya tag. Nej usch ;) jag ska inte fylla din dag med klyschor, det får andra göra! 

Men jag är en sådan där jobbig person som gillar måndagar. Särskilt nu när livet är ganska lugnt. Eftersom jag var hemma vid halv fem på morgonen och sen började jobba vid 12 i igår bestämde jag att det är söndag idag istället.

Den här veckan är ganska lugn, än så länge. Det är skola, en novell ska in, jag jobbar lite och världens finaste Christoffer fyller år ❤️👏 väldigt pepp på att fira honom ordentligt! 

Planerar in yoga o löpning några gånger under veckan och det blir alltid någon spontanlunch eller middag med vänner. Kanske en myskväll med mamma och Tova, om jag har tur :) 

Hur ser er vecka ut? :)

(null)


Rummet

(null)

Godmorgon :) Hoppas allt är fint med er och att ni har en mysig söndag framför er.

(null)

Hade en Väldigt mysig kväll igår! Vi körde ett dryckesspel till, jag vågar säga, världens sämsta film The Room. Skrattade nästan så jag grät.

Det gick alltså till så att Fanny hade fixat punkter med händelser i filmen och då skulle alla dricka. Exempelvis varje gång huvudpersonen skrattade, varje gång en person kom in i filmen utan någon som helst förklaring och varje gång någon sa Oh hi följt av någons namn. Tipsar alla om denna roliga idé.

Sen fick vi livekonsert vilket verkligen inte är fy skam heller ;) 

Har ni sett The Room, vad tycker ni?

En fredag

Hade en spännande dag igår. Lunchade med Jaana, vilket alltid är roligt eftersom man blir pepp av henne :)

Efter det begav jag mig till Kista för att vara med i en undersökning om hur människor reagerar i nödsituationer. Lite läskigt, men kändes givande.

På vägen hem testade jag den nya självkörande bussen. Tekniken kommer ta över hela världen, tänkte jag inte. Det var en fin tur i 20km/h. 

Hann hem för middag och drog sedan på mig partystassen. Försökte få mitt hår jämnt. Gick såhär bra.

(null)
(null)

Nötte Mai på Häktets cocktailbar Vänster och hade en fin kväll. Alla drinkar hette någonting som hade med gamla Nintendospel att göra. 

Ovan ser ni första rundan. Mai tog en Super Mario och jag tog en Potion Explotion. Den får 5 av 5, supergott!

Så det så

Jag har precis läst ut en bok om Saga som är hundvakt. Hunden springer bort men allting går bra till slut. Tova rättar mig på varannan sida, hon vet vad det står och jag är bra på att göra om meningar jag läser för att de ska passa bättre i min mun. Hon vill ha det precis som det står. 

Vi släcker lampan.

- Godnatt Tova, tack för en mysig kväll.

- Fast, jag tycker inte den var så mysig faktiskt.

- Nehe, vad hade vi kunnat göra för att göra den mysig?

- Jag vet inte, vi hade kunnat åka till Gröna Lund eller nått.

- Vi får ta och göra det när de öppnar igen i sommar.

Jag har svårt att hålla mig för skratt. Tova är trött. Hon vänder sig om, tar min hand och drar så att min arm ligger och håller om henne. Frågar om jag inte kan klia henna på ryggen lite. Självklart. Snart hörs tunga andetag. Jag håller om henne en stund, min lilla lilla syster som tycker tiden går fort. Hon sa det till mig vid middagen. Hon rycker i sömnen. Det blir nästan som att hon trycker min hand. 

Jag funderar på hur snabbt hon kommer att tycka att tiden går sen, när hon blir äldre.

(null)

8 mars

Tappar orden för att det finns så mycket viktigt att ta upp idag. Var ska en börja? Vad borde läggas fokus på - allt!

Jag vill att män i min närhet börjar ta mer ansvar, säger ifrån när andra lägger en sexistisk kommentar. Jag vill att de pratar med varandra om hur de kan hjälpa till att förändra denna maskulinitet som bara förstör för alla.

Jag vill att kvinnor aldrig mer ska skämmas över att de är just kvinnor eller över något en man har gjort mot dem. 

En sak är säker, patriarkatet kommer att falla, frågan är om du vill vara på rätt sida när det väl gör det?

(null)

Blogghjälpen

- Jag måste skriva ett blogginlägg idag, vad ska jag skriva om?
 
Gustav sitter med gitarren i soffan mitt emot. Han kom nyss med en kopp te till mig. Jag ligger fortfarande i sängen, trots att det är tisdag och att det snart är lunchtid. 
 
- Skriv om... skriv... skriv om vad som gömmer sig under ytan, ett monster under isen. 
 
- Det ska vara ett blogginlägg älskling, inte en novell. 
 
- Juste, skriv om kontrasten att åka till och från Aneby då, skriv om hur det är att sitta på tåget. 
 
- Hur menar du då?
 
- Att du får skriva om känslan när du åker dit och hem. Förstår du? Om det är någon skillnad. Är det någon skillnad?
 
- Jag tror det, men jag kan inte riktigt peka ut den.
 
- Skriv om första gången nånting, första gången du var kär, första gången du åkte buss? Jag kommer ihåg att jag tyckte det var läskigt i början, när jag åkte själv till högstadiet. 
 
- Hur kändes det första dagen`?
 
- Jag kommer inte riktigt ihåg, men det var läskigt. Jag övade på hur jag stå och luta mig mot en vägg, för att jag skulle lära mig att se cool ut. Oskar hjälpte mig. 
 
- Haha, det måste ha sett så himla gulligt ut. 
 
- Ja, säkert. Men jag var så himla osäker på hur jag skulle vara första dagen. 
 
En vanlig konversation från våra liv. Varsegoda ;)
 
 
 

Otillräckligheten

 
 
Med prestationsångest kommer känslorna av otillräcklighet. Är jag tillräckligt självsäker, tillräcklig ödmjuk, är jag tillräckligt modig med att säga mina åsikter, är jag en tillräcklig bra lyssnare. 
 
Lägger jag tillräckligt mycket tid på människor jag älskar eller prioriterar jag fel? Är jag en tillräckligt bra dotter, syster, kusin, barnbarn?
 
Är jag lat eller kämpar jag tillräckligt mycket på mitt jobb, i skolan?
 
Ju mer jag pratar om det här med andra desto tydligare blir det att många känner igen sig i det här och det bästa rådet jag fått genom åren är att alltid försöka bli snällare mot mig själv. Behandla mig själv som jag skulle behandla en god vän. 
 
Jag skulle ärligt talat inte kräva ens hälften av det jag kräver av mig själv av en vän. Jag skulle förstå att livet och tiden varierar och att det får bli som det blir. Saker och ting kan alltid bli bättre men man ska inte låta det ta över hela livet, då har man ingen ork kvar. 
 
Så, även om det är svårt, försöker jag kräva mindre av mig själv. Det senaste året och även nu funderar jag mycket på vad jag faktiskt vill göra, när jag lägger undan alla måsten och borden. Men det är svårt att känna igen. Jag vill lägga all tid jag har på människor jag älskar, men jag måste också bara vara för mig själv. Jag behöver mer ensamtid än jag trodde att jag skulle behöva. Och det är helt okej!
 
Har ni några bra tips på hur man kan tänka när otillräcklighetskänslorna knackar på?
 

En familjehelg

(null)

Ni ser ju på bilden ovan hur mysig min lördag var. Började dagen med att åka en mil på skidor(!!?) Helt sjukt med tanke på att det var nästan tio år sedan jag åkte sist. Har noll teknik men lyckades komma runt ändå. Varför har jag inte åkt mer längdskidor förresten? Jättekul ju! 

Resten av dagen blev familjemys deluxe. Fika hos Malin, Markus och Arvid. Mello med pappa hos Pernilla.

Idag är jag mör i kroppen, lite allmänt seg. Vi kanske ska åka lite skidor till, annars ska jag bara dricka massa te och läsa tror jag :)

Vad ska ni hitta på idag?

Vad händer?

- är du sjuk, eller vad händer?

Frågan kommer från Gustav när vi står mitt bland bokhögarna. Vi är på Akademibokhandeln och Bokrean har precis börjat. Böcker är ju bland det bästa jag vet, men jag har på sista tiden blivit väldigt selektiv när det kommer till villa böcker jag vill ha och vilka jag bara vill läsa, alltså lika väl kan låna på biblioteket.

- Hur väljer du det då? Alltså vilka böcker du verkligen vill ha?

Det känner man, tycker jag. De böcker som fastnar och de som man tror att man kommer vilka läsa igen. Eller bara de som är fina, vackra. Exempel på böcker jag har/vill ha är alla Fredrik Backmans böcker och alla Liv Strömquist. För att jag har fastnat för dem ;) 

(null)

Den enda boken jag köpte på bokrean i år var den här! En bok fylld av citat från Astrid Lindgrens alla verk. Hur fint?

Har ni shoppat några böcker?

Hemma

(null)

Igår kväll kom jag äntligen hem igen. Har saknat byn, saknat Småland, saknat familjen här. Planerar att åka längdskidor med pappa, skotta, laga god mat, sova ut och ta varma bad. Gosa med Arvid också såklart! 

Men denna morgon börjar med plugg. Ska försöka få ordning på en inlämning som snart är klar och läsa lite noveller. Bra skolgrejer ändå! 

Hoppas ni mår bra, att ni har något kul planerat i helgen eller bara låter er vila ❤️

I morse

Vaknar av Gustavs alarm. Han ligger kvar ett tag, jag kramar om honom och ser hur han rör fingarna över skärmen. Jag behöver inte gå upp än så jag fortsätter blunda, försöker få så många delar av min kropp som möjligt att röra vid hans. Han är mycket varmare än jag men snart måste han gå upp för att gå till jobbet. Hade jag kunnat fixa det hade vi legat under täcket, i värmen hela dagen.

Trots att de senaste nätternas för korta sömn färgat mig lite blåare under ögonen kan jag inte somna om. Huvudvärken smyger sig inte på sådär som man läser om, jag vaknar med den som att den alltid varit där. Det har den inte, men kan kännas så ändå.

Jag ska försöka fånga vardagliga händelser med ord och meningar. Eftersom skrivandet är som precis allting annat behövs träning och jag ska ge mig själv tid till det. Ni får följa med på resan :) 

Här var min morgon. Hur var er?

(null)

Blurrig bild, varsegoda!

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0