Innanför kvarteren

Det vackraste jag äger, den finaste presenten i världshistorien, min stora insperationskälla just nu. Väntar med att offentliggöra namnet på denna balla skapelse för att den kräver ett som verkligen talar för hur underbart fantastiskt den är och hur glad jag är att ha fått äran att ha den på mitt bord.
Nedanför hittar ni kvällens kreativitet, med en mer konkret insperationskälla än vanligtvis och som vanligt står rubriken för skapelsens rubrik :) Hoppas ni alla har det fantastiskt!
 
 
 
 
I en stad där alltför många andas in, 
på samma plats som orden glöms bort,
där perfektionen gör dig fin.
 
Bilden behöver falna,
tillslut försvinna in i verklighet.
Varken förblinda eller få drömbilden att smalna.
Glädjas åt att landa,
i det vackra med att vi vet.

Borta bra, sommar bäst

Galet fantastiska dagar, timmar, minuter går förbi och jag vill aldrig att den här sommaren ska ta slut.

En tripp till goa, glada Göteborg har veckan bestått av bland annat. Fem personer pressade vi in i en bil utan aircondition, och i den tropiska värme som bildadades rullade bilen fram. Förbi den vackra vägen vid Jönköping, där jag kände mig som hemma ett tag och slutligen lyckades vi hitta till vandrarhemmet. Väldans mysigt var det, även om vi inte spenderade alltför många timmar där minsann.

Så fort det gick drog vi oss mot Liseberg, hade en riktigt mysig kväll som fortsatte ut på en väldans fin klubb i Göteborg. Dagen efter spenderade vi också i en massa karuseller innan vi begav oss hemåt.
Kul var det också att lyckas pricka in min kära vän Luddes arbetsplats som kvällsmatställe. Mer sådana överraskningar tack! Hoppas ni alla har det underbart!

Tillfällighet

Några dagar mitt i Juli
Vi ser till det vackra inuti.
Allt som känns tufft precis just nu,
Ska vi aldrig glömma men lägga fokus på du.
Genom dalar så djupa att botten inte är där, 
måste vi tänka på oss, för vi är här.
 
 
 Finaste Matilda, tack för dagar som gått alldeles för snabbt förbi.
 
 
 
 
 

Längtans skatt

Ni vet när man går runt och bara saknar en människa, så att det gör ont i hjärtat. Nu behöver jag inte sakna längre, för just precis i detta nu ligger hon här alldeles bredvid efter en fantastiskt mysig dag! :)Först var vi ju bara tvugna att skicka en fin hälsning till vår tredje och oändligt saknade musketör, som nu befinner sig alldeles för långt norrut. Medan vi väntade på Daniela hann vi också köpa tidningen Situatio och prata med säljaren som själv var intervjuad i den, människoöden är både skrämmande intressana och gripande minst sagt.

Finmiddag på Vapiano väntade.

Vi fick lyssna på Danielas galna historier och sen var ju Matilda själv en aning crazy medan jag satt med som stöd.

Så himla fin blev den.

Solen började vandra neråt och vi njöt ordentligt vid vattnet. Såg knäppa båtar, vinkade till glada människor och stämsjöng för ett megavackert Stockholm.

Börja laga pannkakor mitt i natten kan man också avsluta en dunderbra onsdag med att göra, så det så! ;)


Hoppas ni alla njuter av sommaren, riktigt ordentligt!
Av alla vackra tingIgår var en så fantatiskt fin dag, att jag får tårar i ögonen bara jag tänker på den. Underbara människor med så mycket kärlek lämnar ingen oberörd. Själv fick jag äran att sjunga för min moster och hennes fantastiska, nyblivna man och det kändes så fint i hjärtat att få den tilliten. Nervositeten ska vi inte prata om men det var så otroligt, jättemycket värt det såklart.

 Dansen höll i sig till natten och det kommer säkerligen vara en dag som ingen kommer glömma, definitivt inte jag. Dagen har spenderats i Nässjö med god mat, annars otroligt lugn. För det tar på krafterna att vara så nervös att man skakar, att försöka hålla tillbaka sina glädjetårar i "bara en vers till" och umgås med alla människor som betyder så obeskrivligt mycket.

Hoppas ni alla njuter av sommaren, glöm inte att ta hand om varandra!

Sommaridyll

Att masa sig upp ur sängen för en tripp till tandläkaren är kanske inte direkt något man ropar hej för. Men som tur är gick det både snabbt och smidigt. När man ändå är uppe tidigt kan man också passa på att bege sig till världens finaste farmor och bjuda på jordgubbar och mjölk till frukost. Så vackert där ute på landet var det och vi pratade ikapp oss, gick ut med hunden Jasper och plockade smultron!Vad annars har hänti dem småländska skogarna måntro? Jo, gårdagen bjöd på övning inför den stora dagen imorgon och jag fick gott sällskap av Erica hela dagen! Bad och sol i mängder har det bjudits på, så till och med jag har fått rejält med färg!Solbränd rastlöshet

Just precis här spenderade jag hela min onsdag, med olika sorters sällskap och en brännande sol som alldeles för snabbt övergick till ett ljusrosa sken i fjärran. Går all in i tävlingen jag har med en kollega, har alltså till måndag på mig att bli brunare än honom och vinna, vilket jag självklart ska göra, för priset är glass och det är bäst!Nu lämnar jag Stockholm för ett par dagar, med den allra mysigaste kvällen fastbränd i minnet! Bröllop närmar sig, neevositeten stiger och min lediga vecka har bara börjat, om än helt fantastiskt.

Månljusbegrundande

Sommaren är magisk, det är bara så det är, lite för bra för att vara sann. Därför tänker jag inte ens försöka återberätta allt som hänt sen sist jag kikade in, för det är alldeles för mycket att ta in, helt galet magiskt har det varit samtidigt som hemska händelser lurat med sin närvaro i bakgrunden. Hoppar helt enkelt bara fram tills igår där jag körde en sista-minuten-panik-letande à là Olivia-expert-på-planering-style och försökte hitta klänning till bröllopet på lördag. Det gick faktiskt, så jag är nöjd och firade med sushilunch med mamma innan en helkväll på Gröna Lund med Daniela, himla mysigt. Har också framkallat bilder från min engångskamera som hängde med runt på Bråvall och det var spännande ändå, att inte ha en aning om hur det blev, men lika kul det. 
 
 
 
Eftersom vår resa till Liseberg, som skulle skett idag, blev uppskjuten, fick jag äran att njuta av det fina vädret och förhoppningsvis har jag lyckats få lite färg ändå OCH jag har, icke att föglömma, badat för första gången i år (pool räknas tydligen inte). Himla fint var det i alla fall och jag hade goa Jennifer som sällskap i min solfrossa vilket gjorde det väldans mysigt. Hela dagen gick fort förbi bara och kvällen bjöd på grillat, försökte lära min kära syster att dansa också, vilket mest slutade med att vi bara hoppade och snurrade runt i trädgården, men det är ju allt som behövs egentligen. Avslutade kvällen på mysigaste sätt och hade målarverkstad med alla grannbarnen. Vi pratade om att man får måla precis hur man vill för det finns inget sätt som är fel egentligen och att barn som retas egentligen bara behöver en kram.
 
 
 
 
.

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0