Kämperi och fina ögonblick

Senaste vecka; hängde med på en mysig fest och grillkväll/dag! Lärde könna massa nya fina kollegor och njöt av sommarkänslan som äntligen smög sig på igen!

Vaknade upp seg dagen efter och vi fixade iordning en helt fantastisk frukost. Jordgubbar, äpplen, banan, kiwi, passionsfrukt, lime, cashewnötter och vit choklad i en härlig blandning. Skjuts in i ugnen och avnjuts bäst med lite glass. Så gott!
 
 
Har nu jobbat precis hela helgen och är lite slutkörd. Men såhär balla ser i alla fall jag och Erik ut på vägen hem, efter 12h passet i lördags!
 
 
 
 
 

Kärleksbestyr och märkliga ting

Häromkvällen var  både jag och Gustav lediga, eftersom det inte händer alltför ofta nu när vi båda jobbar galet, passade vi på ochtog en lite promenad. Hamnade här och hade världens mysigaste picknick, den här killen alltså! Plus för posen med massa gottigt i munnen ;)
 
 
Vi möttes av kärlek på vägen dit.
 
 
Och en väldigt besynnerlig dörr. Långt ifrån såg det bara övergivet ut.
 
 
Lite närmare..
 
 
Märkligt!
 
Satt och läste igår morse och kom i slutet av boken fram till det här..
 
 
Du som har gjort det här, förlåt hjälper inte alls. En av få saker som gjort mig arg på sista tiden! ;)
 
Hoppas ni alla har det finfint!
 
 
 
 
 
 
 

På alla rätta platser

Vaknade till och chillade runt en del innan Oscar frågade om jag inte ville hänga med, på vad förstod jag inte riktigt, så jag hade på mig jeans och en t-shirt, för att det ändå inte var så väldans varmt tyckte jag. Men när vi kom fram, vi skulle alltså till stranden, låg det folk med bikini överallt, och jag kände mig sådär lagom felplacerad ;) Jag njöt av frisk luft, åt glass och spelade några matcher volleyboll i alla fall, vilket var fantastiskt kul! 
 
 
Begav mig mot mamma för en mysig grillkväll, de började med att öppna en flaska champagne för att fira att jag kommit in på skolan, underbart! Sen att det gick sådär med grillandet, det är ju en annan sak, vi kämpade i alla fall på.
 
 
Lite för mycket god mat senare hakade Gustav på och vi sprang ikapp med Tova, som var så lurig så. När man låg framför henne skrek hon VÄNTA innan hon fortsatte med full fart när hon kommit förbi. Såpbubblor jagades i mängder också, innan vi avslutade en mysig kväll med världens godaste tårta! Mums!
 
 
 
Senaste dagarna har jag slitit ordentligt och att vara ledig nu, lördag söndag, firade jag till med Erica på fridays. God mat, margarethas, en promenad i solen och tillsist en sväng till fotografiska. Där man bland annat kunde se dessa bilder, ur två olika utsällningar. 
 
 
Och jag har köpt en cool hatt, som det står Lustiga Huset på, woop!
 
 
 
 
 

Inne i sommarbubblan

Lite läskigt är det, att tiden går så fort. Precis som vid den här tiden förrra året har jag hamnat i en liten bubbla med allt och alla som hör ihop med Gröna Lund. Trivs bra med kollegor som orkar vara knäppa med mig varje dag och försöker vila ikapp mig så gott det går, det få dagar jag har ledigt. 
 
Häromdagen, närmare bestämt i torsdags, vaknade jag och såg framemot en heldag som bara fick rulla på och bli som den blev. Hängde med Karls kompis Mimmi in till stan för en fika, vi fick med oss Erica en sväng med, och vi satt och hade det mysigt ett tag, innan Mimmi traskade iväg på dejt och Erica åkte hemåt för att sova ikapp sig. Jag satte mig tillrätta och stannade kvar och läste ett tag innan Oscar hörde av sig och ville luncha, vi fick med oss Axel och satt länge och kikade på folk som gick förbi. Mötte upp Helena och begav oss hemåt för att laga middag och mysa i soffan. 
 
Efter att ha försökt sen gymnasiet och nästan, inte helt, gett upp för ett tag, kan ni kanske ana hur glad jag blev när jag loggade in och såg det här?
 
 
Hela helgen bestod sen av jobb, sova, jobb, sova och lite jobb till innan jag kunde fira till det med en utekväll. Dans och härliga människor gjorde kvällen och jag lunkade hemåt vid halv fyra. Tur att man inte behövde göra särskilt mycket idag i alla fall. 
 
Unnade mig något fint idag innan jag ägnade hela kvällen åt tvätt, telefonmys med Matilda och skype med Chistoffer. 
 
 
 
Hoppas ni alla har det kalasfint :)
 
 
 
 

Minisemester

Fredag blev det, och jag kände mig äntligen frisk igen! Firade med jobb och viktiga möten, vilket gick väldigt bra :)
 
Begav mig, sommarklädd för att möta upp Gustav och hans vänner för en mysig kväll, picknick, bad ( inte för mig dock ) och  bio hann vi med innan vi somnade gott! Måste rekomendera Minions, väldans rolig film!
 
Har haft en kanonfin ledig helg, bästa Louise hamnade i Stockholm ett tag och jag mötte upp henne, Erica och Karin, solade galet och jag badade för första gången för iår!
 
 
Vi fortsatte mot Farsta för en liten grillkväll med Mattias och Oscar med flera! Riktigt mysigt,tills myggen började ta över och kylan leta sig in genom de tunna kläderna. God mat hann vi i alla fall med, grillad Halloumi med avocado och potatissallad! Mums!
 
 
Glad Loosan! ;) 
 
Sista lediga dagen njöt jag för fullt i solen med Gustav och Oscar, högläste slutet av boken jag läste och hade det mysigt! Kvällen spenderades med ett härligt gäng från jobbet, fina är ni! Jobbade halvdag idag och spenderade kvällen med fantastiskt god pizza och fint telefonsällskap :) Oscar försökte lära mig hur man laddar ner också, och vi skrattade lite fint åt den här bilden, han med militärhatt, och jag med mina snart antika  Hello Kitty-byxor, otroligt vackert ;)
 
 
 
 

För att allt det bästa inte hänt än

 
 
 
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0