Nyår genom åren

Har hört om många som tycker nyår bara är en dag som inte lever upp till sina skyhöga förväntningar. Men jag måste säga att jag inte håller med där. Kanske har jag inte skyhöga förväntningar, kanske har jag bara haft en himla tur de senaste åren? Vem vet? Men låt oss ta en kik på vad nyårsafton har inneburit för mig de senaste tre åren. 
2013
 
 
Jag hängde med tre favoriter, Loosan, Erica och Greta. Vi fick låna Loosans systers lägenhet och lagade pangmiddag, spelade spel och delade ut julklappar. Efter några goa timmar gick vi in på klubben som låg precis bredvid. Dansade, träffade gamla vänner och var uppe tills det blev ljust. . Hade i alla fall en toppenkväll med fantastiska tjejer som känns alldeles för långt borta. Att Erica har flyttat hit är lätt en stor Stockholms-höjare!
 
 
2014
 
 
Jag bodde i Frankrike, saknade ihjälp mig efter min SPECIAL SOMEONE, Gustav, men gjorde ändå det bästa av kvällen. Hängde med mina roomies och några som var på besök och firade med finmiddag  på restaurangen bredvid oss. Jobbade vid tolkslaget på nattklubben Doudoune och jag kommer ihåg att jag knappt reflekterade över att klockan blivit mycket innan Pete, chefen, gick fram och kramades och skrek HAPPY NEW YEAR!
 
Runt 5 på morgonen började alla som jobbade på klubben sin fest. Dansade på bardisken och hade det himla fint med min goda vän Helena! :)
 
2015
 
 
Detta året hade vi hemmafest i vår, ganska nya, lägga. Vi drack maragaritas hela kvällen och jag fick omges av så himla många människor jag tycker om. <3 Vi såg fyrverkerier från balkongen med världens bästa utsikt och kramades väldans mycket. Bäst av allt var att jag fick kyssa min favorit på 12 slaget. Kommer ihåg att jag sa; Det här året blir vårat år!
 
2016
 
I år ska vi på middag hos Axel och Fanny. Världens finaste Fanny har fixat trerätters och Gustavs andra bror, Oskar och kusin kommer. Ser fram emot ett lugnare nyår och vi funderar på att gå upp högt högt över Stockholm för att titta på fyrverkerier. <3

Lucka 24

Förra årets jul
 
Firade med pappas sida av familjen, mycket mat, mycket mys, mycket skratt :) Tror årets jul kommer bli lika mysig den också!
 
Här har ni lite bilder från förra året :)
 
Vi avslutade kvällen hemma hos farmor och farfar, eldade i spisen, åt gröt och fick besök av tomten! <3
 
 

Lucka 23

3 saker som får mig att må bra
 
  • När jag känner att jag har allting under kontroll, har ofta en planering och då kan jag slappna av mycket mer istället för att hela tiden tänka att "jag kan ju plugga mer på det här" osv.. Listor är livet! ;)
  • När människor jag är nära och bryr mig om mår bra, då blir jag lite extra varm i hjärtat.
  • Tiden jag spenderar med nära och kära, skratta med dem är det bästa jag vet!
 
En bild mitt i en skrattattack ;)
 

Lucka 22

Hur har december sett ut genom åren
 
Lite galet att jag delat med mig av mitt liv här sedan juli 2013. Mycker har hänt sedan dess och jag tänkte kika på vad december har bjudit på genom dessa år.
 
2013
 
 
Jag och Matilda åkte till Teneriffa efter att ha avslutat en jobbig tid på Härnösands Folkhögskola. Minns den som en galen och rolig resa!
 
 
Jag och Sabine superlimmade ihop ett vackert pepparkakshus! ;)
 
 
Hängde mycket i Aneby och träffade gamla vänner från högstadiet! Fint äre! Här står jag och posear med fåret i mitt liv ;) Blev lite känd som tjejen med dålig humor i skolan under den tiden och mitt favvo-skämt handlade om ett får ;)
 
2014
 
 
Jobbade som vikarie.
 
 
Och åkte till de franska alperna med Helena <3
 
 
Det var så vacker där!
 
2015
 
 
Pluggade en del, hade tenta den 22 december :/
 
 
Blev bortskämd av min fina sambo, så mycket kärlek till den mannen!
 
 
Kramades som attan med familjen på julafton, mysigaste jag vet! Här är jag och mina kusiner på pappas sida!
 
2016
 
Klippte håret kört! 
 
 
Och kämpade på med skoltidningen. Åkte ner till Småland för praktik och där är jag nu. Aldelles för upptagen med att jobba hela dagarna och träffa människor jag tycker om på kvällarna för att ta mig tid till att sätta mig och skriva ner allting ;)
 
 

Lucka 21

Något jag ser fram emot nästa år
 
Sparar ju pengar för att kunna göra en resa nästa sommar, inte riktigt klart vart denna skall gå men man fick mersmak efter tågluffen såklart ;) Är pepp på att skriva om en resa till och såklart få uppleva nya miljöer och vackra platser :)
 
Lite bilder från tågluffen!
 
 
 

Lucka 20

5 saker jag är beroende av
 
  • KÄRLEK, är en kärleksfull människa som ändå kräver ganska mycket kärlek tillbaka. Mycket kramar!

  • Böcker, MÅSTE HA I MITT LIV ;)
 
  • Chips, godaste som finns.
 
  • Min VÄRMEFILT, som räddar många kalla, huttrande kvällar ;)
 
  • Te, mumma!
 

SKAM och gymnasietankar

Har ni, som jag, också hört om serien SKAM från alla håll? 
 
Eftersom jag hörde så många tipsa mig kunde jag inte låta bli att kika lite...
 
och nu är jag HELT FAST.
 
Känner mig nästan lite ohälsosamt fast i den och har sett alldeles för många avsnitt på väldigt kort tid ;)
 
Men det känns okej, för den lever upp till hype:n, jag lovar!
 
I serien får man följa ett gymnasiegäng, och man känner så mycket för alla karraktärer. Deras känslor blir mina känslor när jag kikar.
 
Får massa throwbacks till när jag själv gick i gymnasiet. Ser hur små "problemen" man hade förminskas och knappt känns jobbiga idag. Hur fint häng jag hade med mina vänner, hur förvirrande alla känslor var och hur mycket man växte som människa på tre år.
 
Här har ett härligt gäng fest med nördtema, jag gick all in såklart ;)
 
 

Lucka 19

3 favoritplagg just nu
 
 
Varmaste, gosigaste tröjan! <3
 
 
Mina pyjamasbyxor som jag bor i här hemma!
 
 
Känner mig såå fin i denna magtröja med flow. Älskar den
 

Till er alla..

En vecka fullproppad med nya intryck. Jag lär mig så himlans mycket på praktiken. Trivs bra, har väldigt roligt och riktigt känner hur jag utvecklas varje dag, vilket såklart känns toppen. 
 
Nu är det bara en vecka kvar, 5 dagar. Helt galet. 
 
Tänkte passa på att länka lite artiklar av mig som publicerats min första vecka :) Om det är så att någon är lite sugen på att läsa! 
 
http://www.smt.se/article/foraldrar-fick-antligen-se-lucia/
 

Lucka 18

Veckans planer
 
  • Sista veckan på praktiken, kommer hänga här en hel del samt åka ut på äventyr. Denna vecka blir det 3 dagar på Eksjö-redaktionen och två dagar i Aneby.

 
  • Ska träffa gamla vänner, har planerat in kvällar med Hanna och Svante bland annat, ska bli supermysigt.
 
 
 
 
  • Och såklart hänga med min familj, fira jul, äta god mat och kramas. 
 
  • Kommer förmodligen också se klart säsong 3 av SKAM, cirka bästa programmet jag sett på såå himla länge. TIPS!!
Vad ska ni göra? :)
 

Lucka 17

Berätta om din familj
 
Tänkte ofta på min familj, hur många, fina vi är och hur tacksam jag är för varenda en av dem. 
 
Mamma <3
 
Som alltid finns där och förstår mig och mina känslor som är "all over the place" ibland, eller ganska ofta. Älskar dig! ;)
 
 
 
Pappa <3 
 
Som jag alltid kan ringa för att få pepp och råd.
 
 
 
Simon <3 
 
Min fina bror som jag är så väldans stolt över, finns alltid här för dig!
 
 
 
Tova <3
 
Energiknippe till syster som alltid kommer på knasigheter, älskar att mysa och som alltid blir sur när jag ska åka hem ;)
 
 
 
Solla <3
 
Som lyssnar och bryr sig om alla oss så himla mycket, vi bryr oss alla om dig också, glöm aldrig det!!
 
Pappa på denna bilden :')
 
Tord <3
 
Som alltid ställer upp när det gäller och delar med sig av sina märkliga ideér, kanske därifrån Tova fått sina konstigheter ;) 
 
 
 
Sabine <3
 
Bonussyster som jag delat så många fina spakvällar med eller hamnat mitt i en riktigt fin myskväll med. Kommer du ihåg hur vi alltid bakade någonting och såg riktiga collegefilmer? ;)
 
 
 
Basse <3
 
Bonusbrodern som ALLTID äter typ ;) Har skrattat mycket med och åt dig genom åren, vilket jag är tacksam över.
 
 
Älskar min familj, ni är bäst!

Lucka 16

Hur jag ska fira jul i år
 
Jag ska fira med mammas familj i år, vi kör ju varannat år :) Vi ska vara hos Malin och Markus i deras stora hus och jag tror det kommer bli mycket mys, god mat och kanske lite spel :) Älskar min familj så himla mycket och ser så mycket fram emot en heldag med dem <3
 
 
Här har vi en bild på allihopa <3 
 
Och OJ vad jag kände att jag saknar min morfar när jag såg denna bilden.
 
Att du försvann ifrån oss så tidigt kommer aldrig kännas annat än orättvist <3 
 

Lucka 15

Berätta om den viktigaste personen i ditt liv
 
Det finns ju verkligen inte bara EN person som är det, min familj, mina vänner, alla hjälper till och gör mitt liv så jäkla fint <3
 
Men det finns ju den där speciella personen som gör mig lycklig varje dag och som jag har turen att få vakna upp med, älskar honom så jäkla mycket. 
 
 
Skrev en text i höstas som jag tänkte dela med mig av; 

Mannen jag älskar. Han är fin på så många sätt att de knappt går att räkna upp. Det finns ingen annan människa som kan ge mig samma lyckorus som han kan. Tro det eller ej, finns det heller ingen som kan irritera mig lika mycket men ta det lugnt, han är fortfarande den finaste människan jag någonsin träffat.

Jag älskar hur han myser när han är på goshumör, att han alltid lyckas göra mig glad, mitt i all stress eller när livet känns hårt. Jag älskar hur han tittar på mig när han vaknar, att det syns i blicken hur mycket han tycker om att jag är där. Jag älskar hur vi diskuterar, så olika men ändå med samma värderingar i grund och botten och jag skulle inte vilja vara utan hans hand i min, för han är människan som till och med kan lysa upp den gråaste av höstar. 

Lucka 14

Bilder av ditt rum
 
Tänkte ge er lite fina detaljer bara, som visar vår personliga touch lite :)
 
 
 
Bilder jag målat som täcker en tråkig helvit garderob!
 
 
En del av en karta vi har över sängen. Man skrapar de länder man varit i :)
 
 
Hobby-hörnan, Gustavs andra älskling Lydia och mina älsklingar, böcker <3
 
 
Resultatet av målande med Oskar, är ingen målare minsann ;) Men lite kul ändå!
 
 

Lucka 13

Ett Luciaminne
 
 
Första året i gymnasiet har Aneby en tradition att man får gå i Luciatåget. Man ska bli anmäld av någon annan tror jag och sen övar man så in i sjutton på stämsång. 
 
Hade det väldigt roligt vad jag kommer ihåg, saknar att sjunga i kör och kommer ihåg hur stolt jag blev när jag tilldelades en egen sång. Under Lucia åker man sedan runt hos en massa företag och annat och lussar hela dagen. 
 
Fun fact! Att jag höll på och svimma bland alla ljus en gång och fick lysigt ledas bort av vår körledare som senare beskrev att hon aldrig sett någon så "piggelin-grön" i ansiktet. ;) Men lugna, efter lite clemtin-energi gick det bra!
 
I år ska min fina kusin vara med och jag kommer vara ner i Småland och alltså kunna se kröningen, är så fantastiskt pepp!
 

Lucka 12

Min svagaste sida
 
Känner mig ganska öppen med mina svagheter här, just för att jag vill vara med och få fram det mänskliga i sociala medier. Man mår inte alltid prima ballerina och livet kan kännas lite tungt ibland och så känner alla. 
 
Den svagheten som stör mig allra mest i vardagen är den som innefattar att jag är väldigt känslig för energier. Jag blir otroligt trött av att vara i en miljö med dålig energi, vilket det kan vara på flera olika sätt. 
 
Även om det väldigt jobbigt ibland kan det också vara ganska bra har jag märkt. Jag känner liksom av om någon vill vara ifred, ha det lite tyst, få en stor kram eller bara prata lite. Vilket kanske ger mig pluspoäng i andra situationer :)
 
 

Lucka 11

Min favvo-julmusik
 
Lätt Michael Bublés julalbum. Kommer ihåg att jag gick runt bland alla höga berg i Val d'isére till och lyssnade om och om igen förra året.
 
Lyssna här; 
 
https://www.youtube.com/watch?v=qaCrJIDHBLA&list=PLRIgFE2kaJe6bp5xWBpYXbYtSUtxqEWxG
 
 
 

Lucka 10

Något jag drömmer om
 
Drömmer om många saker egentligen, 
 
Rent karriärmässigt;
 
  • Att kunna göra skillnad med mitt skrivande, öppna dörrar, skapa förståelse för olikheter hos människor.
  • Skriva en ungdomsroman som tilltalar och skapar igenkänning hos unga mitt i alla känslostormar.
Familj
  • Att få utvecklas och växa i den gigantiska kärlek jag har till min sambo.
  • Jag önskar och drömmer om att alla i min familj och fina vänner får behålla hälsan och att jag får träffa dem ofta.
För min egen del
  • Att jag fortsätter utvecklas i mig själv, hittar lugnet och hamnar på en plats jag känner mig trygg på.
  • Att jag lär mig kontrollera mina känslor lite mer och lära mig att hantera energier bättre.
 
 

Mat för livet

Förra helgen hängde jag på MAT FÖR LIVET-MÄSSAN. Himmelriket för alla som inte äter gluten av diverse anledningar, typ har Celiaki som jag ;)
 
Fick med mig Adina som lyckades handla...
 
Ost..?
 
Lyckades fynda galet!
 
 
Pizza, pasta, wienerbröd, mazariner, hallongrottor, ostfrallor, valnötsbröd och laktosfri youghur. 
 
Kommer leva gott tils förrådet tar slut alltså ;)
 
 
Dreglar lite just nu bara jag ser allt gott!
 

Lucka 9

Lista alla bloggar du följer
 
 

Nytt i Flempan

 
Tjena mors! Hoppas ni alla har en himla fin vecka. Här har vi en bild på mig och mitt nyklippta hår, inför webbtidningen ville folk kunna checka namn och fejs lite. :) Har en himla rolig, men utmattande vecka just nu. Jobbar för webbtidningen Nytt i Flempan men också några kvällar på Göta Lejon. 
 
Några av mina artiklar ligger uppe på webbsidan och fler kommer! :)
 
Jag tillhör redaktionen CAMPUS, så klickar du in dig på den fliken överst kan du lätt trilla över några av mina verk ;)
 
LÄNK!!

Lucka 8, skriv klart

De 5 senaste böckerna du läst
 
Så sorgligt att jag inte hunnit läsa särskilt mycket alls på senaste tiden, men så kan det vara ibland. Här kommer i alla fall de senaste böckerna jag bläddrat mig igenom. Gillar dem allihop!
 
 Senaste boken jag läste ut
Allt som blir kvar - Sandra Beijer
 
 
Björnstad - Fredrik Backman
 
 
Den översta boken i bilden!
Frukost på Tiffany´s - Truman Capote
 
 
Flora Wiström - Stanna
 
 
Det som inte dödar oss - David Lagercrantz
 
 
 
 
 

Allt som blir kvar

Läste ut Sandra Beijers andra ungdomsroman häromveckan, tänkte dela med mig av mina tankar om den :)
 
 
Handlingen enligt Adlibris;
 
"Mitt under brinnande juli gör Matildas pojkvän slut. Kvar är hon, i en öde lägenhet. Vem är hon, utan honom? Matilda måste fylla tomrummet och bästa vännen Miron tar henne under sina vingar. Han lovar att bedöva smärtan med nya äventyr. Tillsammans ska de rida ut sorgen, explodera i natten. Men hur långt kan man egentligen gå och vilka är Mirons verkliga motiv? Och när vet man om man mår bättre eller inte längre känner något alls? En mästerlig skildring av den vilsenhet som kan uppstå i gränslandet mellan ungdom och vuxenhet."
 
Otroligt lättläst bok som ändå gör en helt slut i huvudet av alla känslor. Jag blir väldigt inne i böcker och fick pausa ibland för att andas och påminna mig själv att det inte var jag som kände alltind, utan bokens huvudperson! Ändå bra betyg. Ända nackdelen var att jag kände att jag ganska fort kunde lista ut hur det skulle sluta. Annars tycker jag mycket om hur författaren använder sina ord. Skulle dock säga att hennes första bok "Det handlar om dig" blev en större favorit. 
 
 

Lucka 7

Tipsa om fina julkläder
 
Kära ner mig i sammetsklänningar. Här kommer några av dem :)
 
 
 
Annars är jag nog mer inne på att vara mysig iår :)
 
Cubus har en del fint!
 
Min favorit är dock den första klänningen :)
 
 
 
 
 

Litterära måsten, del 3

Kan tänka mig att många börjat räkna ner dagarna till julledigheten nu.. Med tanke på hur fort tiden går kommer det väl bara att blixtra till och vips så är det julafton. ;) Tänkte i alla fall tipsa om lite böcker som ligger på min att läsa-lista, var ett tag sen sist!
 
Hääääng med!
 
 
Kvinnan på tåget - Paula Hawkins
 
 
En bok som också precis blivit film. Fastnade för den när någon i min närhet, kommer inte riktigt ihåg vem, berättade om handlingen. Den handlar om en kvinna som egentligen inte har någonstans att ta vägen, inget jobb osv, MEN hon sitter på samma tåg, samma tid varje dag ändå. En dag bevittnar hon något som förändrar hennes tillvaro helt och hållet. 
 
Hjärtats innersta röst - Jan-Philipp Sendker
 
 
Författaren bakom succén "Konsten att höra hjärtslag" kom för ett tag sedan ut med denna. Liksom många beskriver den förra boken, blev jag helt förtrollad. Ser fram emot att trollbindas lika hårt igen. Detta ska, liksom förra boken, vara en otroligt känsloladdad bok som utforskar mycket av människans inre.
 
Flickorna - Emma Cline
 
 
Fastnade för denna beskrivning på bokus hemsida; "Flickorna" skildrar unga kvinnors utsatthet, men också deras motståndskraft. Det är en skimrande och fängslande roman om makt och sexualitet, mörk, störande och exceptionellt klarsynt.". Måste läsas.
 
Tripprapporter - Tone Schunnesson
 
 
Har läst recensioner från två av mina favoritbloggare och författare. Boken beskrivs som en resa in i en ung kvinnas mentala tillstånd. 
 
Du hittar Flora Wiströms tankar om boken här; 
 
Och Sandra Beijers här
 
 
 
 
Om ni undrar vad jag läser just i detta nu, ser ni den utvalda boken precis ovanför här. 
 
Själarnas Bibliotek - Ransom Riggs
 
Tredje delen om Miss Peregrines besynnerliga barn. Uppbyggd på samma sätt som de två första, med gamla vykort som "spicear" upp historien. Hoppas denna är lika bra!
 

Lucka 6

Tips på julklappar till partner/syskon/kompisar
 
  • En aktivitet, kanske en biokväll, bowling eller vad som nu lockar! :)
  • En shoppingtur, där du betalar för ett plagg som du också är smakråd till.
  • Ett paket med massa smågrejer som personen uppskattar!
  • Presentkort på en affär de älskar.
  • En låda med mass hemgjorda kakor.
  • Ett myspaket med spagrejor och kanske en bra bok.
  • En mysig pyjamas.
 
 
Här har vi Gustavs födelsedagspresent till exempel :)
 

Sparat, del 4

Lite sparat på min mobil den senaste tiden.
 
 
Mötte denna skylt och blev lite förvirrad, vilken av dem? Båda? För er som kanske inte ser texten står det; Gatan avstängd. Men skylten står liksom mellan två gator. 
 
 
Såg en kollega dela Rheborgs uttalande på facebook och tyckte det var fint.
 
Min klasskompis taggade mig i denna, känner igen mig helt och älskar't!
 
 
Kanske lite svårt att se men detta är en bild från när jag var hos Florian och bakade för någon vecka sen. Tyckte han hade så söta formar. Hundar, kaniner och elefanter bland annat. 
 
Rolig grej från denna dag; Skulle köpa med mig egen deg så jag också kunde äta. Hade dock lite bråttom i affären och fick med mig smördeg. Detta upptäcktes dock inte förrän jag tog upp den ur väskan hemma hos Florian. Så klumpig ;)
 

Lucka 5

Tips på julklappar till Mor och Far
 
  • Ge bort till välgörenhet, exempelvis
 
  • En heldag med dig
Hitta något du vet de skulle uppskatta att göra och gör det till en heldag ihop!
 
  • En tidningsprenumeration
Finns en tidning för alla, varför inte bjuda på en lite prenumeration.
 
  • Gör ett eget litet paket med småsaker de tycker om, favoritgodis, en bra bok osv..
 
Lycka till :)
 

Jake Bugg

Häromveckan var vi på konsert, Gustav, Axel, Fanny och jag. Vi skulle till Berns och lyssna på...
 
Jake Bugg
 
Bild från Ticketmaster
 
Har mest hört hans musik genom att Gustav spelat honom ganska mycket men tyckte verkligen det var så värt att gå. Han var jätteduktig och det var bara fin stämning i lokalen. Ser ju pampigt ut på Berns också. 
 
Vill tipsa om att lyssna en sväng och hoppas ni haft en superbra helg och vecka. 
 
 
 
 

Lucka 4

Tips på serier
 
  • Modern Family
 
  • Game of Thrones
  • FRIENDS
 
  • Wahlgrens värld
 
  • How I met your mother
 
  • Top Model Scandinavia
 
 

Juligt på sistone

Har lyckats samla på mig lite juliga/vintriga minnen de senaste veckorna :) Tänkte dela med mig lite av dessa.
 
 
NK:s julskyltning är ett måste hörni! I år har barn varit med och skapat :)
 
 
Stora älgar på Sergels torg. Finns likadana bortanför kungsträdgården. Fick en liten fotokurs av Gustav när jag tog denna, lärde mig vinkel och sådär.
 
 
En kväll hängde jag och några fina vänner på kungsträdgården för att åka skridskor. Vi drack varm choklad och helt plötsligt kom en man fram och frågade om vi ville lära oss idans. Jag och Florian var helt på och det blev en så himla mysig kväll!
 
 
Två paket som slår in sig själva, också från NK:s julskyltning.
 
 
Här har vi en liten liten del av Gustavs fasters julbelysning. Vi åkte dit för att vara med när de för första gången skulle tända upp allting, för i år. Drack glögg och spanade på allt fint! 
 

Lucka 3

ÖNSKELISTA
 
  • Ett presentkort på IKEA så att jag kan piffa till vår nya lägenhet som vi flyttar till i januari :) (kommer förmodligen lägga mest pengar på ljus men ändå)
 
Bild från Ikea.se
 
  • Dessa strumpor;
Bild från Happy Socks
 
  • Pengar som de låter gå till välgörenhet också! Blev så glad förra året för att så många valde det :)
 
 
 
 

Tova-mys

Hade världens mysigaste söndag förra helgen <3 
 
Jag och Tova hängde hela dagen på Junibacken. Busade runt. Gick på teater och sångstund. Fikade och hade det så himla mysigt bara hon och jag :) Vi åkte också sagotunneln två gånger, pratade om alla sagor och jag försökte göra Katla mindre skrämmande.
 
Fick så mycket kärlek och energi denna dagen och jag insåg verkligen hur mycket jag behövde det! Hon är undebar hon, vårt lilla troll ;)
 
 
 
 

Lucka 2

3 varma ställen du skulle vilja åka till de närmsta åren
 
Nya Zeeland (har väl kallt väder också men men)
 
 Vill åka runt överallt, se underbart fantastisk natur och träffa härligt folk! (Bild från Landguiden)
 
Hawaii
 
 Vill lära mig surfa i turkost vatten och svalka mig under palmer. (Bild från cruisweb)
 
Grekland 
 
Drömmer om vackra vita byggnader och mycket bad! (Bild från Apollo)
 
 
 

Lucka 1

Kör såklart en blogg-julkalender i år också, liksom jag gjort två år innnan :) Ni hittar dessa här:
 
http://oliviamariaeklund.blogg.se/category/adventskalender-2014.html
 
http://oliviamariaeklund.blogg.se/category/adventskalender-2015.html
 
Dagens lucka
 
Berätta om din dag
 
Jag kommer att hänga på skolan hela dagen, 9-17. Vi ska nämligen börja på ett nytt väldigt roligt moment i utbildningen och jag är oerhört pepp. På fredag börjar jag skriva för skolans webtidning och kommer att göra det i en vecka framåt :)
 
Kika in här för att läsa mina duktiga klasskamraters texter och snart mina också! 
 
http://nyttiflempan.sh.se/
 
Jag kommer förresten skriva om Campus, så mina texter kommer gå att finna om man går in på den fliken. 
 
Annars då? 
 
Skulle ha jobbar ikväll på Göta Lejon, men lyckades byta bort det så att jag slipper en hektisk heldag, 9-23 känns lite mastigt. Detta gör också att jag kan lägga lite extratid på att plugga till en omtentan jag har på lördag :(
 
Kommer också gå runt och känna på mitt nya, "korta" hår som jag skaffade mig igår ;) Älskar det redan!
 
 
Och EFTER!
 
 
 
 
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0