Längtansfull

Vet inte om någon har missat det, men det har varit den varmaste sommare...någonsin? ;) Och det har inte bara varit jobb heller, som det kanske kan låta som. Det har hänt mycket annat  också och jag är tacksam över fina stunder med människor som jag tycker så väldans mycket om!
 
En helg med guldkant var för några veckor sedan i Göteborg! Christoffer var hemma från Berlin och bodde hos mig och Gustav i en några dagar och på fredagen åkte vi till Göteborg för att hänga med Matilda. Det var så länge sen sist att jag knappt kommer ihåg när det var. 
 
På fredagen käkade vi tacos och kramade ikapp oss innan jag och Christoffer somnade skavfötters i Florians studentrum som vi hade fått låna över helgen. Lördagen var sol och bad och dans. Christoffer och jag var på Gretas och skakade loss i flera timmar. 
 
Fantastisk kväll, fantastisk helg! 
 
 
 
 
 

Sommarjobbet

Juni, juli, augusti... jag vet inte vad som hände men tre månader har bara försvunnit. Intensiv, tror jag är det bästa ordet för att beskriva den  här sommaren och tänkte berätta lite kort om vad sjutton jag har sysslat med. 
 
Sedan i juni har jag arbetat som reporter i Södertälje och jag har fått skriva, fota, filma, livesända och intervjua. Verkligen allt möjligt och det har varit så himla roligt... och läskigt. Men mest kul såklart!
 
Bild från när jag sände live med en intervju med Försvarsministern Peter Hultqvist.
 
Jag har fått äran att träffa så många intressanta människor och wow! vad jag har lärt mig mycket. Som man gör när man bara kastar sig in i saker och kör!
 
Nu i slutet av augusti förlängdes mitt vikariat och jag hoppade in i en ny roll, som Liveredaktör. Det innebär att jag kommer arbeta med kortare, snabbare nyheter. Det blir mycket olyckor, åtal, domar och pressmeddelanden för att dra några exempel. Nya rutiner att komma in i med andra ord men det blir en spännande roll att prova på. 
 
Om ni vill läsa lite av det jag skrivit kan ni alltid gå in på www.lt.se och söka på mitt namn. Där kan ni kika på livesändningar också OCH läsa min krönika om samtycke, på söndag kommer en ny krönika också!

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0