Korta serier

Har för första gången på läänge haft mycket tid att bara vara, sååå skönt! Bland annat har jag kikat massor på SVT Play, tänkte tipsa om tre serier. Alla tre har 7-15 minuters avsnitt och går lätt att slötitta på! :)
 
SKITLYCKLIG
Handlar om en tjej som hanterar ett breakup med ett steg i taget. Pinsam och ibland ganska rolig ;)
 
 
 
 
#HASHTAG
En serie som inspirerats av instagramupploppet i Göteborg 2012. Känns väldigt nutid och nyttig att se!
 
 
 
BOYS
 Denna handlar om två killar som försöker hitta sig själva. De hänger i Stockholms innerstad och man får följa hur de kämpar med att nå ut med sin musik och försöker finna kärleken. 
 
Har hört att många tycker den är lite töntig. Tror dock det är precis det jag gillar med den!
 
 
 

Långhelg

Freedag! Och det är dags för helg, eller ja, alla har väl haft långhelg sedan igår kan jag tänka mig. 
 
Jag hoppas i alla fall att lördag och söndag denna vecka kommer att bli lika bra som förra. Tänk att kunna cykla överallt igen, hänga i solen och fulla på energin med härligt folk.
 
Förra helgen hade jag ju Bokcirkel och hängde med Christoffer bland annat. Blev brunare, fräknigare och mycket gladare.
 
Mina planer för helgen är: 
Miss Li - konsert på Gröna Lund
Middag hemma hos Patricia
Festival i Hagaparken
 
 
 

Flås och fågelskit

I lördags bestämde jag mig för att cykla överallt! Det var varmt och när man cyklar fattar man också mer och mer hur denna stad hänger ihop. 
 
Jag hade cyklat hela vägen från Lidingö och skulle precis kötta uppför backen till slussen när jag märkte att något blött föll från himlen. 
 
Först trodde jag, helt säkert, att det började regna. Men nej. Det var en fågel som lyckades pricka mina svarta byxor NÄR JAG CYKLADE. 
 
Hur?
 
Har fågeln följt efter mig ett tag och siktat ordentligen?
 
Jag undrar i alla fall om hen kände YES, eller bara släppte på trycket utan att bry sig. 
 
 
Det var ju tur att man bara var en kvart från Christoffer och kunde åka dit direkt för att tvätta av det. 
 
USCH! 
 

Fullspäckad fredag

Tänkte ta er tillbaka till min fredag! Hade en fullbokad dag med mycket kul, allt gick i ett kan man säga. 
 
9.00 Jag tog bussen mot tunnelbanan, tunnelbanan mot pendeltåget och pendeltåget mot Spånga. Jag skulle möta upp Tord och Tova för några timmar på Leos lekland. 
 
14.00 Hade precis lunchat och lekt klart innan jag tog pendeltåget in mot stan för att möta Patricia i tantolunden. Solen <3
 
 
16.00 Jag har hakat på ett integrationsprojekt som skolan har och mötte för första gången tjejen jag ska hjälpa att få ihop ett reportage. Språkträning och skrivtänkt. Ett spännande möte på två timmar och det ska bli roligt att träffa henne igen om några veckor. 
 
18.00 Här mötte jag upp mannen i mitt liv. Vi fixade mat och satt oss på Apberget med en utsökt utsikt! Sen promenerade vi hemåt samt cyklade en sväng. Älskar honom!
 
 
 
 
 
 

Cykla varsamt

Ni har väl alla hört folk härma Lidingö-dialekten och att det bara sägs bo rika människor här... och vi då ;) 
 
Har själv hört det och tänkt att jag aldrig ska anamma dialekten själv! Under en kvällspromenad häromdagen hittade vi en skylt som kanske bäst visar upp hur "fint" det är här! :)
 
Skyltar med "Cykla försiktigt" har man ju sett ibland, men alltså... "cykla varsamt"
 
Det är ett ordval som roar och förbryllar mig ;)
 
 
 
Har ni sett en likadan skylt någonstans?

Verkligen trevligt

Halloj där! Direkrapportering från köksbordet. Jag är nyduschad men ändå lite eftersvettig från en löpartur. Gjorde precis världens lataste middag (stekt halloumi och färdig potatissallad) och lyssnar på liverapporteringen från Sergels torg. Där är det ju fullt kalas igång för att fira VM-guldet!
 
Haft en väldigt fin dag må jag säga...
 
 
Vi hade drama på schemat, inte vanligt drama utan radio såklart! Det är ju trots allt bara radio hela dagarna nu för tiden. Har skrattat såå mycket idag, mest för att mina klasskamrater är så jäkla roliga. Visste liksom inte att David var världsbäst på att härma folk. 
 
Sen var det ju också så att det manus vi fick var väldans märkligt. Jag skulle säga att 70 procent av hela texten bestod av vi (fyra personer) upprepade "verkligen trevligt". Kommer att drömma om just det uttrycket nu. 
 
 
Kom hem ganska tidigt och hann krama på Gustav innan han åkte och repade. Jag sprang en runda på sega ben och handlade men nu tänker jag chilla galet!
 
 
 
 

Sol och kultur

Hängde med denna snygga donna häromdagen! Solen kom till Stockholm och vi firade med glass. Senare gick vi på museum, något som vi brukar göra när vi hänger ;) Fint äre!
 
 
Vi var bland annat på Armémusset. Väldigt snyggt uppbyggda scener med välgjorda dockor (?! säger man ens det, statyer? människoliknande i alla fall ;)) lite obehagligt och jag höll på att kissa på mig en gång när en låtsas-häst rörde på ena benet. Absolut värt ett besök hörni! Intressant genomgång om Sveriges krigshistoria. 
 
 
Vi var också på Hallwylska museet (Yes, fick googla stavningen). Någon rik familj som skapade en stor samling och man får en liten inblick i hur rika människor bodde förr. 
 
Hittade en gästbok, tror jag,  med en massa snitsiga namnteckningar :) Önskar jag hade lika snygg ;)
 
 

3...2...1

Efter denna vecka är det bara två skolveckor kvar :o Känns helt galet samtidigt som det känns välbehövligt. 
Denna vecka har vi provat lite livesändingar. Jag fick stå för en liveintervju på biblioteket och fixade ihop ett reportage om Roller Derby :)
 
Kursen har ju verkligen varit learning by doing men jag märker att jag ändå lär mig en del. Det är roligt det här med radio!
 
 
 
Var väldigt roligt att få haka på och få träffa coola Roller Derby- spelare! Hade verkligen noll koll på sporten innan!
 
 
 
 
 

När saker känns

Onsdag kväll, jag åkte hemåt från skolan. Ångesten har krypit sig på under veckan och jag kände lite att ingenting jag gör blir särskilt bra. Men det blir det verkligen och det här är något som följt mig länge genom livet, prestationsångesten. Något jag jobbar på och det blir bättre även om det kommer bakslag ibland!
 
Fixade dock en väldigt bra medicin. Först satte jag mig på ett berg, hade denna utsikt och bara andades ett tag. 
 
 
Sen åkte jag hem och hade det mysigt med mamma och Tova. Åt pommes direkt från plåten och hade det fint. Jag och Tova försökte gå som gässen i Aristocats, vilket var väldigt roligt. Bland det bästa jag vet är absolut att få Tova att skratta!
 
 
 

En mega-wok

Fixade en så himla smarrig grej häromdagen. Hade inget recept utan hade bara i lite goda grejer, tänkte jag skulle berätta!
 
Vad jag hade i:
 
  • Tofu
  • Zucchini
  • Kål
  • Paprika
  • Majs
  • Bladspenat
  • Broccoli
  • Glasnudlar
  • Kokosmjölk
  • Vitlök
  • Salt
  • Peppar
  • Soja
  • Chiliflakes
 
Började med att hälla i oljan och steka till vitlöken. Sedan lade jag ner brocollin och tofun. Efter att det fått lite färg lade jag i kål, zucchini, paprika och till sist majs. Efter att allt fått steka till sig lite hällde jag i kokosmjölk och soja samt kryddade ordentligt!
 
Hade glasnudlar till och lade lite bladspenat överst. Såå smarrigt!
 
 

Som en vecka kan vara

Det är i princip bara tre saker som fått ta all min tid denna vecka. 
  • Skola
  • Träning
  • Oscar Wilde
Jag har alltså mest spelat in radio, klippt och fixat de senaste dagarna. Hänger i skolan 9-12 varje dag och efter det fixar jag med uppgifter. Lovade mig själv att sätta igång med träningen på riktigt denna vecka och har börjat följa ett schema som ska få igång mig lite. 
 
Sen har vi bokcirkel på lördag och jag började med boken väldigt sent ;) = mycket läsning just nu. 
 
 

Johnossi

 
Förra torsdagen blev det konsertpremiär på Gröna Lund för i år. Vi hängde runt ett tag, testade grönans nya halloumiburgare (och ja!! det finns glutenfritt bröd, de är bara dåliga på att informerar om det på skyltar och så). Den var himla god och kvällen var väldigt fin, men kall! ;)
 
Kommer att vara en massa bra artister på grönan i år. Några som jag vill se: 
 
Miss Li - 26 maj
 
Zara Larsson - 1 juni
 
First Aid Kit - 19 juni
 
Movits - 1 september
 
Linnea Henriksson - 21 september
 
 
Vilka vill ni se? :)
 

Tough Viking

Måndag igen, känner mig ärligt talat inte jättepepp på det, hade hellre stannat i helgen ett tag till. 
 
När jag skriver detta är det söndag kväll,  vi har precis vinkat sagt hejdå till pappa som hängt här hela helgen. :) I lördags hängde vi hela dagen ute vid Stadion. Pappa skulle springa Tough Viking och vi hejade! 
 
 
 Här ser ni honom, kämpandes. Han drar precis ett andetag innan han ska hoppa i en bassäng med isvatten. Tough Viking är alltså en bana, runt 8 kilometer lång med en massa olika hinder på vägen. 
 
Jag och Gustav blev pepp på att springa något liknande!
 
 
Gustav tyckte jag skulle spela cool också!
 
Annars har vi mest hängt, ätit gott och fått en massa sol (i lördags i alla fall)! Vi traskade en sväng i söndags, åt glass vid vattnet efter en tur på Lidingö. 
 
Hoppas ni haft en superhelg! <3

Böcker jag ska läsa, serier jag ska se

Hittat lite böcker jag är sugen på, tänkte ge er en liten sneakpeak! 
 
 
Bilder som inte angår mig - Felicia Stenroth
"Nuet är Stockholm. Bland människorna lever hon, Minna som inte angår någon och som är svår att lägga märke till. Hon sköter sitt extraknäck på sjukhuset utan att någon lägger sig i och hon kan osedd stjäla choklad i mataffären. Hon lever utan skyddsnät. Bakgrunden är höljd i dunkel. Detta påverkar förstås relationen till vännen Aron. Han som inte helt kan förstå henne, hur gärna han än vill.En resa på ingivelse tar dem till Judith, farmodern och det hem som Minna lämnade 16 år gammal. Tillsammans med Aron återvänder hon till den värld hon kommer ifrån. Det blir en inre resa som samtidigt är en spegel mot det nutida samhällets villkor."
 
So sad today 
"I essäsamlingen "So sad today" utvecklar och fördjupar Broder de teman hon har tagit upp på Twitter. Med skärpa, brutal ärlighet och svart humor och på ett språk som är både överrumplande och konkret rör hon sig vigt mellan depressioner och Botox, sex och självreflektion, dålig självkänsla och livslust i sina försök att bringa klarhet i tillvarons villkor. "
 
I love dick - Chris Kraus
"Chris Kraus autofiktiva debutroman är ett elektriskt och kompromisslöst utforskande av begär, kärlek och makt. Dick har senare identifierats som medieteoretikern Dick Hebdige. Sedan I Love Dick utgavs har den fått status som en av de skarpaste - och roligaste - feministiska romanerna om erotisk besatthet.I översättning av Annelie Axén."
 
Absolut svensk - Soran Ismael
"I boken reser Soran bland annat ner till den irakiska delen av Kurdistan, den region hans föräldrar en gång flydde från. Med Islamiska staten, som ett par hundra meter bort skövlar, våldtar och mördar, ställer han sig frågan om vad man egentligen lever för."
 
Indianlekar - Felicia Stenroth
"Indianlekar är en skildring av ett tillstånd och handlar om vänskap och tillit i en tillvaro utan mycket hopp, i en tröstlös håla som ekar av tomhet och maktlöshet och där det under ytan ständigt finns ett hot om våld."
 
 
 
Och sen har jag lite serier jag tänker kika på lediga kvällar: 
 
 
Black Mirror
"En serie som tar upp den mörka sidan av livet och hur teknologin kan påverka"
 
Big Little Lies
"En historia med svart humor om tre mödrar från norra Kalifornien vars till synes perfekta liv halkar in på fel spår, och allt slutar med mord."
 
The Leftovers
"En dag försvinner helt plötsligt 2 procent av världens befolkning och ingen vet var de tagit vägen. Serien handlar om ett förortssamhälle, 3 år efter att människorna försvann, och hur de hanterar det"
 
Love
"En Amerikansk dramakomedi-serie skapad  som handlar om Gus och Mickey som inleder en komplicerad kärleksrelation"
 
The Handmaid´s Tale
"Världen minskar sin befolkning drastiskt eftersom många kvinnor inte kan få barn. Det handlar om ett amerikanskt samhälle där en religiös sekt har tagit över och man får följa en kvinna som arbetar som Handmaid, och allt vad det innebär."
 
 
 
Hoppas ni har haft en himla fin helg :) <3
Ta hand om er!

I min telefon, del 5

Sparar ju på en massa grejor på min telefon, tänkte vi skulle kika lite på vad som hamnat där på senast tiden. :) Mest screenshots på allt från recept till sakar jag tyckt varit lite kuligt ;)
 
 
Först ut en text Sandra Beijer lade ut på sin blogg. Tycker den stämmer i vissa fall, inte alltid. 
 
Ett recept jag bad mamma skicka till mig. Hon pratade om det och jag blev så himla sugen. Ska göra det någon dag!
 
Pepp när man får en dipp!
 
Någonting jag tyckte var lite kul ;)
 
Ibland behöver man tänka positivt, särskilt när det känns som att världen går snett.
 
Hade en dag efter-dag för några veckor sedan. Tyckte jag hittade en perfekt gif. Precis såhär kände jag mig ;)
 
Någon som också älskar lite småklyschiga citat? Inte? Nåväl, jag gör!
 
 
Två grejor jag ska köpa på Coop, extrapris is the shit!
 
Såhär vill jag krama mina böcker ibland. 
 
Snipp snapp slut på innehållet i mobilen för idag ;)
 

John Mayer

Var på John Mayer i globen i söndags. Helt blown away blev jag. Fick gådhud efter gåshud, satt och bara njöt alltså.
 
Vill tipsa om hans nya skiva, The search for Everything. 
 
Mina favvisar på skivan är:
 
Changing
Still feel like your man
In the blood
You're gonna live forever in me
 
Ge det en lyssning och skriv vad ni tycker! :)
 
 
Konserten var uppdelad i olika delar som kallades kapitel. I ett kapitel, det akustiska, hade han en väldigt vacker scen, helt magiskt!
 

En knippe selfies

Alla är vi väl lite ego innerst inne ;) Ne men här kommer lite från min vardag, blir ju mycket selfies när man lever med snapchat och så vidare. 
 
 
Här skulle jag precis åka in till stan och springa tunnelrun!
 
 
Här låg jag nog och kollade film medan solen sakta började gå ner utanför fönstret. 
 
 
Ibland är man glad.
 
 
Ibland gosigt trött.
 
 
Här försökte jag visa Mai att jag visst har swag!
 
 
Här hade jag precis vaknat i soffa. HV vann SM guld en stund efter.
 
 
Vaknade till en bra hårdag precis efter klippning. Vill att håret alltid ska se ut sådär ;)
 
 

Sommarvibbar

Jag och Adina bestämde oss för att ta en promenad förra veckan. Det slutade med en fin tur längs vattnet.
 
 
Så fint var det! 

19 grader i Stockholm

Har varit sämst på att ta bilder på sistone, tur att ens vänner är bättre på det! I fredags firade vi veckoslut, Patricia, Mai, Klara och jag! 
 
Lever livet här!
 
 
Vi satte oss på sjöcafét vid Djurgårdsbron.
 
 
Vi gick vidare till en bar lite senare med värmelampor och hade det fint!
 
 
 

Veckans planer

Hej hopp i ett blåsigt Stockholmsväder.  Jag sitter och pluggar hemifrån idag, får panik på redigeringsprogrammet och skjuter upp redigeringen tills imorgon när jag kan använda skolans. Det är såå mycket bättre!
 
Läser också för fullt till morgondagens dugga, den känns lite oklar och det är sååå mycket att läsa. Men jag har en kopp te framför mig och ska snart bege mig ut för att handla tills ikväll :)
 
Såhär ser min vecka ut nämligen, varje dag kommer jag hänga i skolan från 9 till minst 12. Sen gäller det att göra en inspelningsuppgift och redigera till dagen därpå. Men, skolan är ju trots allt inte hela livet, så vad kan jag tänkas hitta på för kul annars?
 
Måndag: Ikväll kommer Jaana och hennes kille hit på middag, ska bli mysigt att få visa hur vi bor!
 
Bild från när vi stormade in på en random rooftop-fest och hittade en fin toalett.
 
Tisdag: Här har jag planerat in en lugn kväll, det måste man också göra hörni!
 
Onsdag: Barnvakt åt Tovis, ska också bli väldigt mysigt!
 
 
Torsdag: Johnossi spelar på grönan, inte bestämt om jag ska gå än. Jag och Adina pratar om att ha myskväll istället. 
 
Fredag: Pappa kommer hit och stannar hela helgen, så det blir en hel helg med far och dotter-häng. 
 
 
 
 

I soffan

Jag och pappa ligger i varsitt hörn av soffan. HV spelar SM-final och på Tv:n, alla på läktaren viftar med guldiga lappar och sjunger med. Jag förvånas över hur hjärnan följer med i hejarramsorna. De har suttit där i väldigt många år nu. Jag ser hur pappas tår vickar till i takt med musiken i reklamen som går på.
 
Hjärnan försvinner ett tag, jag somnar. 
 
Vaknar upp och kikar över i andra hörnet. Ser att pappa också har somnat,
 
Tänker att det är just det här jag saknar, att få slappna av i hela kroppen och hänga med pappa, för att jag saknar honom. 
 
Och det är så fint att få göra, sakna någon som alltid finns där, veta att han alltid kommer betyda mycket, alltid kommer saknas lite när man inte bor i samma stad. Men att det alltid går att ringa. 
 
 

Det levda baklänges

 
DET LEVDA BAKLÄNGES
 
Aldrig varit med om en teater som berört mig så mycket. 
 
Kvällen började med att jag mötte upp Elodie och några av hennes kompisar utanför personalingången på Dramaten. Vi leddes upp för flera trappor, genom korridorer och dörrar tills vi kom fram till ett rum där vi kunde lämna jackor och väskor. Vi var runt 15 personer skulle jag tro. Efter en stund fick vi sätta på oss VR glasögon och hörlurar innan vi (helt blinda av glasögonen) kunde ledas till en stol i rummet bredvid. 
 
VR glasögonen sattes på och vi fick lyssna på en ung mans berättelse om sin resa från Syrien till Sverige. Berättelsen avbröts ibland av en scen från en asylprövning på migrationsverket. Efter en stund fick vi ta av oss glasögonen och mannen, som satt precis framför oss fortsatte berätta. Vi avslutade det hela med en kaffestund där vi fick ställa frågor. Han visade upp vad han hade haft med sig i sin väska under hela resan.
 
En teater jag tycker alla borde gå på. Så viktig, så intim och gripande. Går på Dramaten nu och kostar bara 100:- för oss under 25. Se den!

Avsked

 
Har varit mycket på teater på sistone, tänkte ta upp två SÅ JÄKLA BRA. Den ena får ni vänta med att höra om tills imorgon dock ;)
 
AVSKED. Jag hade ett hum om hur den skulle vara eftersom min fina vän Erica är ljudtekniker för kalaset.
Den innefattar ett gäng olika scener, var och en tar upp någon form av avsked och ja, du hör ju hur jobbigt det låter. Många kanske, liksom jag, lider av separationsångest och att sitta i en timme och utsättas för detta var JOBBIGT. Vissa scener påverkade mig mer än andra men det var särskilt två som verkligen fastnade i hjärtat och drog åt...hårt! Väldigt gripande och bra scener!
 
Duktiga skådespelare och en fantastisk ljudtekniker såklart ;) <3

Hur känns det?

Tänkte dela med mig av lite bilder jag tagit när jag varit på väg, på väg hem eller på äventyr. Just nu har livet lugnat ner sig. Jag lägger allt fokus på skolan och resterande energi på att må bra och göra saker som får mig att må bra. :) Precis som det ska vara alltså! 
 
Känner lite att stressigheten som har följt med mig ett tag kommer ifatt och nu känner jag mig mest trött. April var ganska mycket jobb, både på teatern och i skolan. Känner mig redo för sommarlov, värme och en massa sol.
 
Men det är bara en sista kurs kvar denna termin och det är en fördjupning i radio som jag valt till, ska faktiskt bli väldigt roligt att få producera mer! 
 
Hoppas ni har det fint, och att ni tar hand om varandra!
 
 
Visste inte att Musse Pigg bodde i vårt område men tji fick jag ;) 
 
 

När allt går fel...

Som många i min närhet vet är jag ganska klumpig. Särskilt om jag är stressad eller bara inne i andra tankar. Häromdagen slog jag dock alla klant-rekord måste jag säga. Allt började med att jag landade hemma i tre timmar mellan skola och en teater jag skulle på. 
 
Jag bestämde mig för att jag skulle försöka klippa mig själv, tänkt försöka länge men aldrig riktigt vågat. Trodde kanske också att det skulle vara lättare ^^ Men ja...
 
Jag satte fram en pall vid spegeln, en påse till håret, en sax och en kam samt ett glas vatten att doppa kammen i. Började med att jag skulle hämta något och rev ner hela glaset med vatten, vilket lämnade mattan dyblöt. 
Hämtade en handduk och torkade upp innan jag fyllde på och satte glaset på ANDRA SIDAN pallen. Hämtade saxen som jag hade glömt på bänken vid köket...gick tillbaka och råkade PÅ RIKTIGT sparka in glaset i väggen. Så nu blev mattan inte bara blöt igen, glasbitar låg ÖVERALLT. Hur lyckas man?
 
Började i alla fall att klippa håret lite...blev nog ganska snett men Gustav säger att det ser okej ut ^^ 
 
Bestämde mig sen för att stoppa in en tvätt precis innan jag gick...
 
När jag precis innan jag skulle gå gick på toaletten såg jag att det åkte runt en godis i tvättmaskinen. NEEEEEJ tänkte jag och försökte stoppa, stänga av och öppna luckan. Vilket visade sig vara helt omöjligt. Lät den vara och tänkte låte Gustav kika på det när han kom hem. 
 
Tog på mig kläderna och åkte till Östermalmstorg för att möta upp alla som skulle gå på teatern... men tar fel uppgång och känner mig helt lost innan jag ser en affär jag kände igen. 
 
 
Lyckades komma i tid (jag vet, helt sjukt).
 
Ändå ganska imponerad av vad jag hann med på 3 timmar!!
 
 
 

Done

Ska inte säga ÄNTLIGEN egentligen, men visst är det ganska skönt! Vi har precis avslutat den näst sista kursen på denna termin. Och även om den var väldigt lärorik är det ändå ganska skönt att ha den klar :)
 
Kursen har gått ut på att göra research på ett konkursdrabbat företag och personerna i företaget. Med den information skulle man sedan gå vidare och hitta en "story". Ganska roligt, men klurigt. Det var dock längesedan jag var så nervös inför en presentation, men det gick bra. Får ofta för mig att jag inte kommit fram till något vettigt men oftast har jag ju faktiskt det ;)
 
Man är sin egen största kritiker och så vidare! ;)
 
I kursen var vi också på studiebsök, på Dagens Industri. Jag och Klara pratade om att man alltid känner sig som liten igen vid sådana tillfällen. Som en liten skolklass på mellanstadiet som frågar frågor och visas runt!
 
 
 
 

I vackert väder

Har lyckats få två ultramysiga dagar med världens finaste kille :) Ena dagen cyklade vi omkring i solen. Hittade ett ställe fullt med vitsippor och en kulle vars ena sida bestod av klippor vid vattnet!
 
 
Vi avslutade vår lilla tur med glass på en brygga! Fint vare! Precis när vi steg innanför dörren några timmar senare började det också spöregna, puh!
 
Den andra dagen, som egentlige var flera dagar senare ;) Hängde vi på stan, åt lunch, fikade, hängde i bokhandlar, klädaffärer och såklart.. där Gustav trivs bäst!
 
 
Vi har under en period jobbat och pluggat (jag) lite i otakt och det var så himla fint att bara få hänga lite, utan att någon av oss skulle någonstans. Värdesätter sådana dagar som tusan!
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0