Vad ska man säga?

Förra tisdagen, alltså för precis en vecka sen tog jag med mig Christoffer på Författarkväll med Jason Diakité aka Timbuktu. Han är bland annat den coolaste människan jag vet! Så ni kan ju bara ana hur mycket det betydde för mig att få träffa honom, även om jag tappade alla ord för att de blev för många ;) 
 
Har precis läst klart hans bok så snart kommer det upp lite tankar om den här, håll utkik. 
 
 
Kikade på bilderna Christoffer tog och hittade en säkerhetsvakt på ena hörnet, är det avundsjuka eller är han bara oerhört uttråkad tror ni? ;)
 
 
 

Finfint vecka 5

Ny vecka, nya tag! ;) Jobbar bara lördag kväll och har en massa roligt att se fram emot!
 
  • Idag: mat hemma hos Klara med Patricia och Mai, vi ska plugga också men mys med härliga tjejer känns fint!
  • Tisdag: Stand up på Norra brunn med SORAN ISMAEL och MAGNUS BETNÉR. Ojoj!
  • Torsdag: Bokcirkel, äntligen!
  • Söndag: En komisk depression med Nour El Refai. 
Allra allra mest pepp är jag inför söndag, ska bli så fantastiskt roligt att få se hennes show :D 
 
Bjuder på en peppig bild och hoppas ni får en himla mysig vecka!
 
 

Bra saker som hänt 2016

 
Att jag blev mer säker i att jag går rätt utbildning. Skoltidningen och praktiken var så jäkla roliga. Lyckades också sätta ord på vad jag vill göra!
 
 Jag vill bygga broar över kulturer, skapa förståelse och belysa kunskap som ett sätt att finna acceptans för olikheter och jag vill fortsätta den feministiska kampen för jämlikhet. 
 
Man ska drömma stort har jag hört men många kanske glömmer bort att kämpa på vägen, kanske förlitar sig på tur och livets gälla gång. Men jag tror absolut inte att mitt drömjobb kommer hoppa upp i knät på mig en dag, kanske måste jag till och med börja med att bygga grunden för dess själva existens allra först. 
 
 
 
Bokklubben startades <3 älskar särskilt denna sommardag vi hade!
 
 
Tidigt på min födelsedag ringde dessa två på, sjöng för mig och hade bakat fina muffins, älskade vänner!
 
 
Håkan-helgen <3
 
 
Eurovision song contest med alla glada människor på kungsträdgården!
 
 
Tågluffen och tre FANTASTISKA veckor med mannen i mitt liv <3
 
 
När jag började mitt nya, himla mysiga, jobb!
 
 
Hade en heldag på en ö ute i skärgården med dessa coolingar!
 
 
Pride <3
 

Björnstad

 
 
Har läst senaste boken skriven av en av mina favoritförfattare, Fredrik Backman!
 
Handlingen enligt Adlibris; 
 
Vad betyder ett lag för en stad? Vad betyder en sport för en familj? Vad betyder en enda match för ett samhälle som kämpar för sin överlevnad?
Bara allt. Den betyder bara allt.

Björnstad är den första delen i en serie om en liten plats med stora drömmar. Den handlar om 15-åriga flickors odödliga vänskap och 17-åriga pojkar som spelar hockey med en hel stad på sina axlar. Men den handlar också om ett oförlåtligt brott, hur snabbt ett samhälle kan lära sig att blunda, och de fruktansvärda saker vi ibland är redo att göra för framgång.

Mitt i allt står Peter, som flyttar hem efter livet som hockeyproffs för att bygga upp sin moderklubb, och Mira, som slits mellan advokatkarriären och ett tyst liv i skogen som fru och mamma. Det är en saga om idrott och familj, och om hur långt vi är redo att gå för att skydda våra barn.
Björnstad är Fredrik Backmans allvarligaste roman hittills. En berättelse om kärleken till en folkrörelse, men även om manlighet, identitet och längtan efter att få visa vem man verkligen är.
 
Måste säga att det är en annan ton än Backman vanligtvis har i sina böcker, men inte på ett negativt sätt. Den här boken är bra, riktigt bra! Och viktig. Ger den 5/5 och längtar tills nästa del u trilogin kommer ut!
 

Kompisdejt

Hade en dejtkväll med Adina förra veckan. Fint vare! Vi åt världens godaste pizza på Vapiano, drack drinkar och gick på stand up! 
 
 
Snapchat är livet!
 
 
Pizza med mozzarella, spenat, pesto och tomater marnerade i vitlök, basilika och olivolja! Smarrigt. För alla 18+ som kikar in här vill jag tipsa om deras Hallonmojito också! MUMS
 
 
Känner att vi inspirerar varandra också, ser ni att vi har typ samma längd på håret nu för tiden? 
 

En go lördag

 
Eller som det är idag en go torsdag! ;) Hade en väldigt mysig, trött men go helg. Mycket mys och en shoppingrunda för att inhandla inredning till den nya läggan! Visar snart. 
 
Jag tog med mig denna snygging ut i solen. 
 
 
Söndagen bestod i svinjobbig pms och jag sträckkollade Sex and the city och var ute och sprang en runda. Stängde av mobilen och orkade inte prata med folk typ! Vilket är helt okej ibland hörni, glöm inte bort det!
 
 
Att killen till höger här kramas lite extra känns himla fint det också!
 
 
 

Ta dän den dära spetan, sluta lipa och bli på redigt gla istället

Pratade med en vän om dialekter häromdagen och vi kom fram till några ord som skiljde vårt språkbruk ;) 
 
TA DÄN; På "rikssvenska" känt som ta bort. Många här uppe tycker att det låter som TA DEN. Vilket ju är helt fel ;) 
 
SPETA; Kallas sticka här uppe och många tänker istället på talesättet "smal som en speta" bara.
 
LIPA; Betyder för många att räcka ut tungan?!?! Nej nej nej, säger jag då. Det är ju att gråta, herregud har ni ingen koll ;)
 
REDIGT; "Riktigt" fast på ett bonnigt sätt liksom ;) Förstås inte heller av alla här uppe.
 
Stolt smålänning!
 

Tips till magen

 
Tänkte tipsa om en maträtt jag äter väldigt ofta just nu! RISOTTO!
 
Använder; 
 
Broccoli
Sparris 
Paprika
Majs
Sojabönor

Ris
Grädde
 
Salt
Peppar
Vitlök 
Chili
 
Börjar med att steka vitlöken i olja sen slänger jag i allt allt eftersom. Broccoli först eftersom jag brukar ha den fryst. Sen sparris, sojabönor, paprika och majs. När allting är klart, inklusive riset blandar jag ihop alla grejor, kryddar och häller i grädde. KLART!
 

Världens värme

Hade en världsomvälvande dag för ett tag sen hörni!
 
Hade stämt träff med min kompis Jaana på ett café, hon vaktade sin systers hund så vi valde Johan och Nyströms vid mariatorget dit hundar får komma in också! 
 
Eftersom jag inte tog någon bild, ber jag dig att googla "cocker spaniel valp" och bara titta på alla bilder en stund. Vill bara överrösa detta inlägg med smileysar med hjärtögon!!! Valpen hette Hjalmar och jag tror att det är det sötaste jag sett! Verkligen!
 
När man är ute med en hudn blir världen också ganska annorlunda fick jag veta också. Så fort en annan hund gick förbi samtalade man lite med ägaren och lät hundarna leka lite. Främmande människor sprang fram för att fråga hur gammal den var... hundägare på cafét ville bara gosa och ta kort föra tt visa sina vänner. 
 
Om ni undrar var världens värme finns, bor den i alla fall i många hundägare! ;)
 
Appropå ingenting vaknade jag upp till detta häromdagen, fint är'e!
 
 

Ibland

Den 15 januari tog jag ett "chill-pill", (alltså inget riktigt piller hörni, det är bara ett uttryck) och låg i sängen med detta som sällskap halva dagen.
 
 
 
Fick lite spring i benen och traskade över halva Lidingö för att hitta en återvinningsplats till alla kartonger jag konkade på. Fick lite D-vitamin av solen och handlade chips innan jag gick hem igen. 
 
SÅ kan en dag också se ut!
 
 
 
 

En utmaning, minsann

En dag i förra veckan fick jag ett sms från Erica;
 
 
Jag såg detta som en tecken på att jag borde börja springa igen, eller ja, börja träna över huvud taget igen.Har varit sämst på det och jag vet att det bara påverkar mitt sinne negativt också. 
 
Så nu är jag alltså anmäld, jag ska springa 8 km den 25 mars och innan dess ska jag träna för att veta att jag klarar av det. OCH DET KOMMER JAG ATT GÖRA! 
 
Någon av er som ska springa loppet? :)
 
Dags att snöra på sig de gröna snabbskorna ;)
 
 

Något litet som skrämmer

Gjorde något lite läskigt häromveckan ;) och nej, det var inte någon spökvandring eller läskig biofilm. 
 
Jag gick på en brunch för att mingla med folk jag aldrig någonsin hade träffat, alltså ingen där!! 
 
För att berätta historien bakom; 
 
I Stockholm finns en ungdomsförening med folk som har celiaki, som jag, och de samlas ibland för att göra lite aktiviteter och det verkar väldigt mysigt! :) Har hängt med mamma på ölprovning bland annat, fast med den "vuxna" delen av förbundet men har länge tänkt att jag borde gå på något med folk i min egen ålder. (Ärligt talat var till och med mamma ung i det sällskapet) Och jag menar, hur gammal tycker man inte att sin egen mamma är? ;) 
 
I söndags häromveckan hade jag därför bokat in mig på en brunch med ungdomsgänget, trodde hela fiket skulle vara fullt med människor som alla kände varandra innan men det var 10 mysiga tjejer runt ett bord. Hade det väldigt mysigt och delade erfarenheter och tips i några timmar. Värd grej! 
 
För att inte nämna brunchen, den var helt fantastisk <3
 
Själva cafét låg på ett litet berg med fin utsikt!
Gör lite läskiga grejer ibland hörni, det kan gå himla bra faktiskt! (Och om det går dåligt åker man bara hem och/eller försöker igen.)
 
 
 
 

Orden som inte fanns...

...men som från och med nu gör det! 
 
Jag pratar allså om nya ord i svenskan som kom 2016. Tänkte ta upp orden jag tycker är lite extra märkliga, roliga och så vidare ;)
 
  • Pokenad: Promenad där man spelar Pokémon Go. (Tänker på en vecka i somras ;))
 
  • Trumpifiering: Förändring av den politiska debatten i riktning mot en retorisk stil där man säger sådant som får uppmärksamhet utan att ta hänsyn till konsekvens eller fakta. (så sorgligt att det här ordet finns, säger som min morbror skrev på Facebook häromdagen; jag tycker synd om USA)
  • Läslov: Lov på hösten när elever förväntas läsa extra mycket.(Har inte det alltid funnits??)
  • Dylanman: Man som beundrar Bob Dylan och som anser sig förstå honom särskilt väl. (Tänker direkt på Gustavs bror Axel ;))
  • Vuxenmålarbok: Målarbok för vuxna. (Helt min grej, och har varit det från och till i två år)
  • Växtmjölk: Mjölkliknande dryck tillverkad av vegetabiliska produkter. (Också något vi kör mycket på här hemma, vegolivet börjar sprida sig :))
  • Ghosta: Göra slut med någon genom att sluta ge ifrån sig livstecken. (Vad har vår generation gjort med språket och dejtinglivet,va? ;))
  • Fomo: Oro för att missa något särskilt intressant eller roligt. (Från Engelskans "Fear Of Missing Out")
  • Filterbubbla: Individanpassat innehållsurval på internet som filtreras fram automatiskt utifrån exempelvis sökmotorernas registrering av individens tidigare sökningar. (Detta är något jag funderat på ett tag, tycker någon ska forska om detta, sjukt intressant!)
 
Vilka är era favoritord bland de nya?
 
 Ni hittar listan här;
 
http://www.svt.se/kultur/har-ar-arets-nya-ord-1

Om livet och sånt

När jag känner att jag behöver ta det lite lugnt och andas ordentligt, då tar jag fram min fina målarbok och sätter på en bra pod. 
 
De podar jag brukar lyssna på är:
 
Flora och Frida
 
Såhär beskriver de själva sin pod;
 
"Flora Wiström & Frida Vega Salomonsson är internet queens från Stockholm. I den här podden pratar de om ämnen som bränns. Från Kroppsbehåring & första ligget till vänskapsvånda & den stora kärleken."
 
Den friska Wargen
 
och de beskriver den såhär; 
 
"En podcast om livet och alla dess frågor av Ida Warg och Viktor Frisk.
 
 

Mumsigt tips

Hej hopp allihopa! Hoppas ni haft en bra start på veckan, jag själv börjar en ny kurs, Journalistik B, och är ganska pepp faktiskt! Det ska bli roligt. 
 
Tänkte egentligen titta in här mest för att tipsa om en fin restarang (framförallt en maträtt) som jag och Erica mumsade på härom veckan. 
 
Södra Sällskapets Halloumi Grillé. 
 
 
Hade fått tipset av mamma för jättelänge sen och det var verkligen såå himla värt! Vi gick dit en torsdag och lyckades boka bord samma dag :) Så ta med en fin vän och vardags-fira lite vetja! :)
 
 
Inlägget är inte sponsrat.
 

Ordning och reda

Fortsätter med ännu fler tips till er stressade människor där ute, ta det lugnt, jag stressar med och åt er också ;)
 
På bilderna här nedanför ser ni några av mina verktyg för att inte få en hjärtinfarkt varje måndag typ.
 
  • Min fantastiskt fina kalender i korkek, tycker om den <3
  • En massa post-it-lappar som jag skriver handlingslistor och annat på.
  • Till sist världens finaste spontanpresent från Adina - en checklista! Fick den med orden "jag såg den här och tänkte direkt på dig". Fint att ens vänner känner en så bra ;)
Har ni en massa ordnings-tips? Eller kör ni likadant med en massa listor för att kunna slappna av ordentligt? :)
 
 

När allt bara glider

Måste skryta om en dag som bara flöt på, ni vet när man bara glider förbi alla uppgifter och själva livet. Som att man åkte på skridskor ;) tänker jag mig.
 
Hängde i skolan hela dagen, lagom seg, men skulle fixa två radioinslag till en sändning vi skulle göra två dagar senare. Var skeptiskt eftersom det oftast kan ta ett bra tag att få tag i folk, MEN tji fick jag.
 
Andra personen jag ringde svarade direkt och bjöd in till intervju redan samma eftermiddag. Nästa person kunde också ta sig tid till intervju samma dag. HUR SJUKT? Okej, alla kanske inte förstår men det är så himla galet ändå ;)
 
Klockan blev 7 och jag begav mig hemåt, helt slut.Fick höra att det var snöstorm och massa tåg inställda men fick bara vänta i 7 minuter, 7 är ingenting i ett snöstorigt Stockholm kan jag lova!
 
Tänkte att jag skulle köpa en pizza på vägen hem för att jag inte orkade laga mat och kikade upp pizzerian som ligger 50 meter från vårt nya place OCH DE HAR GLUTENFRI PIZZA!! Ringer dem på vägen hem och precis när jag går in är pizzan klar, jag betalar och glider ut igen..
 
Skände mig swag:ig på livet.
 
 

Pod och glömd panik

Trots en massa stress som lagras i kroppen lyckades jag koppla bort det en stund i måndags, mycket tack vare Adinas sällskap. 
 
Vi spelade in pod, började klippa den och avslutade kvällen med chokladbollar och ansiktsmask framför Mulan. Fint att kunna vara med vänner även om man känner sig opepp på allt och livet känns lite tungt!
 
Ska försöka få upp poden snart! :) Hoppas ni får en himla fin lördag och tar hand om er ordentligt!
 
 

För en vecka sen

Äntligen FREDAG! Längesen jag kände så men min kropp är trött och längtar efter sovmorgon på söndag ;) Yes, jag jobbar alltså hela lördagen, ikväll också! 
 
Förra fredagen hade jag en himla rolig dag i alla fall :) Ni kan få hänga med lite i bilder från dagen!
 
Började med en lunch med bästa Christoffer <3 Vi gick till Under Kastanjen och njöt läänge.
 
 
 
Powernapade en stund hos Christoffer innan vi drog vidare till Norra Brunn.
 
 
Här väntade vi på Nour El Refai och skrattde högt flera gånger. Fin kväll!
 
 
 
 
 

Flest tummar upp!

 
Här har ni mina mest gillade inlägg på Instagram för i år. Skaffade ju appen förra julen så är fortfarande inte helt hemma kanske, men det är ett roligt sätt att samla minnen.
 
Vi börjar längst upp till vänster; 
 
Detta var så sent som i början av december förra året ;) Jag klippte håret kört, älskar det!
 
Nästa bild är tagen i Venedig när vi var på tågluff i somras.'

Längst upp till höger ser vi en fin Stockholmsvy och en glad tjej.

Mitten till vänster; När jag badade i plugg och inte visste hur jag skulle klara av två tentor på två veckor...vilket jag inte gjorde, men andra gången gillt. Nu är jag ju klar!

Mitten, mitten; Började jobba på Göta Lejon, himla mysigt extrajobb måste jag säga att jag har!

Mitten till höger; Bakade chokladbollar, som man gör ;)

Längst ner till vänster; Jag och min kärlek en varm vårkväll.

Längst ner, mitten; Utsikten från vår FÖRRA lägenhet!!

Längst ner till höger; jag och min andra älskling; TE <3
 
 

Nu vet jag!

Dagen innan julafton avslutade jag min praktik på Smålands-Tidningen. Två otroligt lärorika veckor som givit mig en helt annan inblick i vad jag vill göra i mitt liv. Efter en höst med "jag vet inte riktigt vad jag vill" behövde jag verkligen en push. Dessa två veckor var så fantastiskt roliga och jag känner mig säkrare på att jag är på helt rätt väg. Underbart!
 
Under dessa två veckor fick jag åka ut på en mängd olika uppdrag,har redan länkat lite artiklar, men här kommer ett gäng till. Läs någon du tycker verkar intressant, vetja! :)
 
http://www.smt.se/article/elever-gav-uppskattat-julspel/

http://www.smt.se/article/eleverna-forbereder-sig-infor-finalen/

http://www.smt.se/article/pixans-flytt-har-gett-resultat/

http://www.smt.se/article/syskon-vann-pepparkakstavling/

http://www.smt.se/article/tomtecup-for-snalla-barn/

http://www.smt.se/article/tv-hon-lamnar-aneby-for-habo/

http://www.smt.se/article/fotografen-som-fangar-det-lilla-vackra/

 
Att se sitt namn i tidningen för första gången kändes pirrigt bra!

Hur jag välkomnade 2017

Nyårsafton måste jag ju snacka om också!
 
Hade en kanonkväll hemma hos Axel och Fanny. Vi blev ditbjudna på trerätters middag, drack vin, sjöng Håkan-låtar och körde musikquiz. 
 
Vid tolvslaget fick jag kyssa mannen i mitt liv och gruppkramas med människor jag tycker väldigt mycket om på ett berg, omringad av fyrverkerier. 
 
Här har vi en bild på mig och Oskar när vi spelar coola i väntan på tunnelbanan. Klockan var runt halv 4 och vi hade en halvtimmes väntetid på en färgglad station! :)
 
 
Hoppas ni hade en himla fin nyår och struntade i hetsen om det "perfekta avslutet på året"! Bara man umgås med fina människor blir det ju  bra :)
 

Bortskämd

Fick så mycket fint i julklapp... tänkte visa lite grejor! :)
 
 
Presentkort på IKEA (mycket passande till flytten), Therése Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra", 
en Rawenclaw-skrivbok :'), två silverringar, en bodylotion, en brosch me Dödsrelikerna-symbolen, Jojo Moyes bok "Arvet efter dig" och presentkort på akademibokhandeln. 
 
Tusen tack till familj och vänner som skämmer bort mig som attan!
 
 
 

Hemma i byn

Några ögonblick från Smålandstrippen!
 
 
Min fina kusin gick Lucia. Jag trodde jag hade lyckats få en bra plats till kröningen men valde tydligen helt fel sida ;) Hon står bakom Lucian från kamerans håll!
 
 
Var i Jönköping med Pappa, Solla och Peter. Vi handlade de sista julklapparna och åt go middag i stan. Fick en lyckokaka som lyckades fånga hela mig som person. I know, lyckokaka, I know!
 
 
En lördag åkte jag till mormor, bakade massa julgodis.Bland annat  marsipangrisar?! och katter?! HAHA
 
 
Hittade ett torn jag vill bo i. Finns i Jönköping.
 
 
Spenderade en kväll med gamla högstadiekompisar :) Himla mysigt!!
 

Juligt kuligt

Under ett tag har inläggen lyst med sin frånvaro här på bloggen, jag har haft tusen andra saker att göra över jul och nyår, bland annat flyttat!! Vill visa er allt när saker och ting kommit iordning sen. Under firandet hade jag heller ingen kamera uppe, jag gav mig själv en paus i sociala medier också, vilket var väldigt skönt. 
 
Men jag tänker berätta lite om min jul. Här har vi en lite för rödtonad bild på klapparna jag fixat i år. Är väldigt stolt över att jag började i tid och slapp "sista minuten"-stressen. 
 
Jag vaknade på julaftons morgon av att min pappa kom in med te på sängen, kände mig liten och förväntansfull igen. Jag och Simon åkte sen till min moster där delar av mammas släkt var.
 
Vi åt en massa, delade ut julklappar, år igen, kollade Kalle Anka, spelade julklappsspelet. Vi hade en mysigt skrattig kväll helt enkelt. Älskar'om supermycket!
 
 
När vi kom hem somnade jag och Simon i soffan framför en film <3 
 
På juldagen tog jag ett långbad och umgicks hos farmor.
 
Hade två fina veckor i Småland som jag kommer berätta mer om!

Limited Edition

Lite fina quotes och annat jag vill tejpa upp på väggen! :)
 
 
 

Glass hjälper alltid

Nytt år nya möjligheter. 1 januari är som en supermåndag och allting ska vara på topp inför året som kommer. Jag är ledsen 2017, men det känns inte riktigt så. Jag stapplar mig fram de första dagarna och känner NEJ hela året kan inte bli såhär. MEN nej, det kommer jag aldrig tillåta. 
 
Jag har skrivit om min ångest här, att den kryper fram när den är som minst välkommen och mycket av den bygger på min extrema oro för saker och ting. Jag grubbar och grubbar och grubblar, det finns liksom inget stopp ibland. Men jag har kommit på en himla bra grej som funkar för mig. Hett tips till den som grottar ner sig i "tänk om". 
 
När jag känner att huvudvärken tränger sig fram och tårarna börjar trycka bakom ögonlocken.. då låter jag mig först vara hur ledsen jag vill MEN sen..
 
Tar jag fram ett vitt pappe, skriver ORO på ena sidan och LÖSNING på andra sidan. Sedan betar jag av alla orosmoment som fastnat i huvudet.
 
Om vi tar ett exmpel;
 
Jag fick min allra första omtenta i början av december :o Och jag bröt ihop (Tänk på att det är det ANDRA provet jag failar i HELA MITT LIV)
 
Då skriver jag upp min oro efter att omtentan var gjord;
 
Jag oroar mig för att inte ha klarat omtentan heller och känna mig säääämst.
 
Därefter skriver jag lösningen eller egentligen mer basic fakta till mig själv;
 
Det gör ingenting, du får du bara göra om den igen. Fatta hur många som gör om tentor, det är typ en del av livet på högskola! 
 
Och så sätter jag mig med en bra bok och äter glass ;)
 
 
Hur jag önskar min hjärna fungerade! ;)
 
Problemen blir så små när de skrivs ner på papper istället för att förstoras upp i huvudet. Och glass hjälper alltid <3
 
 
 

Året som gått

2016 har varit ett så himla bra år, andra halvan bättre än första, men ändå. Det har kanske inte hänt megamycket i mitt liv ytligt sett men inuti känner jag hur mycket jag växt under året. Jag börjar känna mig starkare! Här kommer lite exempel på vad jag sysslat unde året som gått.
 
___________________________________________________________________________________________
JANUARI
 
 
Hängde på stnad-up klubb
 
 
Åkte ner till Aneby för att gå på spa med Farmor, Linn och Carro. Farmor hade den gulligaste badmössan kommer jag ihåg ;) Och att jag fick den skönaste massagen någonsin.
 
 
Jag, Gustav och Adina visade vad vi tyckte.
 
 
Vi åkte också skidor i Hammarbybacken en grådaskig dag.
 
____________________________________________________________________________________________
 
FEBRUARI
 
 
Jag och Gustav lekte med denna lilla tok tills vi blev alldeles matta ;)

 
 
Såg en väldigt bra dokumentär i kulturhuset. 
 
 
Hängde i vintersolen med klasskompisar.
 
 
Hejade på pappa i Arena Run! Han är så jäkla bra!
 
____________________________________________________________________________________________
MARS
 
 
Christoffer hakade på ner till Småland, vilket var så himla kul!
 
 
Här sitter vi påväg till en fest för att fira Carros examen.
 
 
Tova var på goshumör i Mall of Scandinavia. Vi år supergod mat och shoppade litegranna.
 
 
Vår bokklubb började komma igång. Här sitter vi hos mig och äter tacos.
 
____________________________________________________________________________________________
APRIL
 
 
Mamma bjöd på myskväll med middag på The Public och hotellövernattning! 
 
 
Jag och Adina var på den bästa pjäsen någonsin, Liv Strömquist tänker på dig. SE DEN ALLA
 
 
Jag och Gustav träffade massa grönan-folk och firade Sofia som fyllde 25 med takterass-fest.
 
 
Var den stoltaste kompisen när Christoffer visade upp sitt danssolo! Han är såå duktig.
 
____________________________________________________________________________________________
MAJ
 
 
Peppade en massa konserter!
 
 
Eurovisionpeppade på kungsträdgården!
 
 
Hittade en random fest med Jaana och vi hade det fint!
 
 
Var på utflykt med klassen i några dagar. Ett soligt skärgården <3
 
____________________________________________________________________________________________
JUNI
 
 
Jag fyllde år och överraskades med muffins och ljus av fina vänner.
 
 
Var på Håkan, såhär pepp.
 
 
Solade galet!
 
 
Åkte på tågluff med min prins!
 
____________________________________________________________________________________________
JULI
 
 
Hade en av de finaste dagarna med bokklubben!
 
 
Solade med hurtiga människor ;)
 
 
Spelade Pokemon GO!
 
 
Försökte lära mig att åka longboard!
 
___________________________________________________________________________________________
AUGUSTI
 
Gjorde så mycket fint denna månad att det blev svårt att välja ut, bra tecken. Försökte ändå.
 
 
Sprang blodomloppet i Jönköping.
 
 
Hängde på Nåttarö. Eldade, mediterade och bara hängde.
 
 
Hade en fantastisk vecka på PRIDE!
 
 
Hade en fin utekväll med vackra människor  på trädgården.
 
____________________________________________________________________________________________
SEPTEMBER
 
 
Firade min älskling med en heldag. Klättring, mat på Hermans, promenad och biljard!
 
 
Träffade min favoritförfattare.
 
 
Började jobba på Göta Lejon.
 
 
Åkte kajak för första gången. Min födelsedagspresent från Adina. Så himla roligt!
 
____________________________________________________________________________________________
OKTOBER
 
 
Var på inspelning av Talang!
 
 
Glutenfri ölprovning med mor!
 
 
Pluggade som en jäkla tok.
 
 
Fick se hur dåliga förlorare Christoffer och Adina är. ;)
 
____________________________________________________________________________________________
NOVEMBER
 
 
Hade Haloweenfest på jobbet. Jag ville inte vara läskig, som ni ser ;)
 
 
 
Var ute på den drömmigaste promenaden.
 
 
 
Simmade med Adina, vi måste ta upp den vanan igen efter nyår!
 
 
Lydia bjöd med mig på en fantastisk pjäs. Fjällets siare.
 
___________________________________________________________________________________________
DECEMBER
 
 
Klippte av mig mitt långa hår :O
 
 
 
Hade världens mysigaste dag på Junibacken med Tovis.
 
 
 
Gjorde det bästa jag vet, åkte skridskor!
 
 
 
Skrev för skolans webbtidning och praktiserade på Smålands-Tidningen.
 
 
TACK 2016!
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0