Glassig saknad favorit

Till alla er glutenintoleranta kämpar som kanske saknar denna fantastiska glass lika mcket som jag. Som funderat på att skriva brev till GB och kräva en allergivänlig variant, jag lovar det har varit nära flera gånger. Här har vi lösningen, visst det blir väl inte EXAKT likadant, MEN det är absolut inget jag tänker klaga på för jag har nog ändå lite glömt bort hur den riktiga smakar! För alla kanske det dock inte är lika självklart vad jag håller på och svamlar om men det är ju....




tadaa! GB Sandwich som är grejen :D superenkelt och helt underbart god!
Här har ni receptet, kör igång bara :)




Kurerande vardagslyx

Ja, vad kan man göra en ledig dag? Man kan bli bjuden på Sushi (BÄSTA!!), shoppa lite mer än planerat och tvinga med sin kära mamma på bio, dessutom lyxa till det med middag på O'learys. Där har ni en perfekt onsdag för en lite snorig och hes tjej ;) Måste bara tipsa; Till alla er som älskade Hungergames, se Divergient också, riktigt riktigt bra!

Jag har också kommit på en bra plan för att lära mig hitta här i krokarna, att gå av några hållplatser innan och gå tillbaka! Motion OCH samtidigt förbättrat lokalsinne, kan ju inte bli bättre! ;)








Galet fantastiskt med en släng av frustration

Fint är det här, för vi har dansat hela natten, badat i pool och glassat i solen. Efter söndagspuben med härliga kollegor var vi ett gäng tjejer som somnade gott hemma hos Jennifer. God mat och årets första dopp har dagen bjudit på, så otroligt fina tjejer har vi här.








För första gången i mitt liv har jag röstat och blivit så fruktansvärt besviken. Sverige, människor, vad håller ni på med? Dock tänker jag inte låta det tynga ner mig, nehe då, livet är alldeles för bra för det. Men till er som valde att strunta i er plikt, rösta nästa gång, det är så väldans viktigt. Hade en intressant diskussion med en kollega och något som är viktigt att tänka på är; att folk dör för att få möjligheten att rösta, något som vi i Sverige tar för givet. Det allra allra minsta vi kan göra för att visa vår demokrati den uppskattning som den verkligen förtjänar är att göra vår plikt som svenska medborgare och föra fram vår åsikt.

Nu ska jag dock fokusera på den underbara sommar jag har framför mig, nya planer smids och det kodmmer bli en oförglömlig tid.

Lättroad tjej på nattliga strövtåg

Späckad dag, blev väckt av ett fint men överraskande telefonsamtal och förmiddagen spenderades på promenad med Albert längs Djurgården, fantastiskt vackert! Möte stod näst på schemat, lunch med goa kollegor och slutligen jobb fram till halv 12. Dagen har gått riktigt fort och jag har, tror det eller ej, haft det riktigt roligt :) sen hittade jag ju också en ballong som förgyllde en del av kvällen, super nöjd tjej, samt blev bjuden på Cola av mina kära servicechefer! Ballongen gick dock sorgligt nog sönder på vägen hemåt, tragisk avslutning minsann, men dagen har varit riktigt fin ändå ;) Att busschauffören glömde stanna vid min busshållplats var väl dock en aning segt, dock såg han en aning hög ut så det kanske var förståeligt, förmodligen såg jag minst sagt lika flummig ut med min kära ballong ändå! 

 

 

Helt utan om

Låt aldrig rädslan hindra,styra livets gälla gång.Förstöra, eller lycksaligheten lindra.Lita på hjärtats klara sång.Blunda,tänk på allt värt att kämpa för.Med feg trygghet får du aldrig undra,hur många lärdomar du förstör.~Olivia Eklund

Det finns ingenting som Småland..

..så går de första takterna på den avslutningslåt vi sjöng på den pjäs jag spelade i för två år sedan. Igår fick jag äntligen se inspelningen av den, och det var riktigt kul att se den ur ett annat perspektiv :) Fin kväll bjöd det på som avslutades på bästa sätt med gamla vänners sällskap ända tilla långt in på småtimmarna.

Dagen har spenderats med bästa Louise och vi har hunnit med en hel del minsann. All min virrighet denna människa får stå ut med ;) haha





"Vi är oss själva när vi är med dem som får oss att känna oss som mest levande"

Ett klokrent citat minst sagt!





Till er som delar med er av era tankar, så vackra ord som jag aldrig kommer glömma! <3

Sovande resenär

Aningens sega jobbarkvällar har dragit förbi, en megalunch med fina Christoffer på vårt nya stammisställe, lätt! Tätt följt av en sjukt random utekväll med goaste Daniela. Känner att denna sommar, fylld med ansvarstaganden och mognad är nära ;) Bjuder på en otroligt vacker bild som väntade i telefonen efter ett några minuter långt telefonutbyte! Sitter för tillfället på tåget ner mot Småland och med tanke på att jag kämpade mig hemåt klockan 7 imorse för att packa och äta, kommer jag sova riktigt gott ;)




Hoppas ni alla får en fantastiskt fin helg! :)

En vanligt ovanlig onsdag

Veckan fortsätter på bästa sätt och det var så enormt skönt att sova ut ordentligt, att stövla in hemma efter en utekväll vid 5 tiden på morgonen samma dag som tenta är inte riktigt något jag rekommenderar men jag är ändå nöjd med min prestation måste jag säga :) Jag och Daniela testade på kickboxning igår och jag var verkligen supertaggad på vägen dit, lite skillnad från när vi gick därifrån, HELT slut, haha! Det var riktigt jobbigt men också väldigt roligt så det lär bli fler gånger. Blev en rolig överraskning strax efter när Christoffer ringde och det bjöds på kramkalas och föreställning på Kulturama, kanonbra verkligen, så ni som bor i Stockholmsområdet gå och se den; "Pippin" heter den :)
 
 
Älskade människor, så fantastiskt bra är ni!

Gott häng med ett riktigt kanongäng

Gårdagen går inte riktigt att beskriva, nöjer mig ändå med; så JÄVLA bra! Klart värt 2 timmars sömn, där var det mest synd om goa Helena som jag fick rycka upp ur drömmarnas värld alldeles för tidigt för att jag var tvungen att sticka iväg. Väl hemma imorse hade ju solen redan gått upp, men vad vi märkte där på väg hemåt var väl ändå att det i resten av staden inte är så värst livat halv 5 på morgonen en tisdag ;)

Stolthet

..känner jag över alla de barn jag undervisat i drygt ett halvår nu. Avslutningsshowerna var så fantastiskt roliga och jag blev helt varm i hjärtat av att se resultatet av allt vårt kämpande, så duktiga är dem allihopa! Har tyvärr inga bilder på färgexplosionen eftersom jag hade fullt upp med att ha koll på alla barn, men det var ett spektakulärt framträdande med alla fina kostymer och matchande bakgrunder. Sen var det spännande att se hela hallen gå bananas när David Lindgren gick upp och gjorde sin show, sjukt duktig kille!



Äntligen måndag säger jag här och syftar på den kickoff som kvällen kommer bestå av. Alla vi som jobbar på Gröna Lund har alltså parken för oss själva och det ska bli väldans, väldans kul :) Eftersom vi för tillfället arbetar alla helger blir också söndagkväll som fredag på ett vis, vilket igår firades med vin och gott barhäng. Rätt kusligt att ta sig hemåt mitt i natten när resten av staden är relativt öde bara ;) Tur som jag hade, fick jag i alla fall pratglatt sällskap största delen av hemresetrippen :)

Delar med mig av ett musiktips dagen till ära, jobbade under den konsert som den svenska björnstammen hade i torsdags. Kunde inte se dem men hade turen att min attraktion låg relativt nära så jag kunde njuta av musiken i alla fall, den är ju så fantastiskt bra! :)
https://www.youtube.com/watch?v=tkJj-xk2WCY&app=desktop 
 

Hurtigt kämpebra!

Jobb, med härligt knäppa, supersociala och extra kramgoa kollegor, samt panikplugg inproppat närhelst tiden räcker till. Det är ungefär vad mina dagar består av och jag måste erkänna att det känns riktigt bra ändå, att ha helkoll på tillvaron för ögonblicket och att dygnets alla timmar utnyttjas till fullo. :)
 
 
 
Här ser ni den mysiga utsikten jag får äran att beundra varje kväll i väntan på tåget hemåt :)
 

Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg!

Bland klirrande kassar och poliser

Då var det dags för VALBORG, första här i Stockholm för min del. Kvällen spenderades med fina Dani och började med en mysig brasa vid riddarholmen, massor med folk var det, men vi lyckades kämpa oss mot värmen.




Scenen intogs av olika besökare och det var en härlig blandning av duktiga dansare, solister och knäppigheter. Kvällen avslutades på en väldans mysig bar, tropiska drinkar och en riktig utomlandskänsla med alla lampor i kontrast till det smattrande regnet utanför.

Hoppas ni alla hade en riktigt bra kväll! :)

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0