Upptäckande

Helgen bjöd på en tripp till Tekniska museet och en utställning om digital revolution, rekommenderar den starkt!:) Man kunde bland annat låtsas vara en fågel ett tag vilket vi tyckte var allra häfftigast.
 
 
 
Alternativt bli uppäten av fåglar vilket var betydligt mer obehagligt ;)
 
 
Eller bara mysa á la tecknad-figur-style.
 
 
Vi spelade fräsiga spel, lärde oss om olika tekniska ting, lyfte taket med en dansutmaning, avslutade med god mat och det bara blev en väldans fin dag. 
 
Hoppas ni alla har det kanon :)
 
 
 
 

När man hamnar

Nu har utbildningar inför sommaren börjat jag kommer alltså arbeta som enhetsansvarig på Lustiga huset :) Med en helt ledig dag framför sig efter några timmar på Gröna Lund begav vi  oss till Aquaria en sväng :)
 
Sicksackade genom en liten djungel och spanade på fiskar. 
 
 
Förtrollades av vackra maneter.
 
 
Väntade på något som helst livstecken från några sjöstjärnor.
 
 
Och såg en läskig sjöborre.
 
 
På väg mot centralen hittade vi en massa vårtecken också.
 
 
Finns inte mycket som slår att gå hand i hand i solen med killen jag är så väldans kär i..
 
 
 

Mitt i vimlet

Fler bilder från en fabulös afton.
 
Jack, alltid lika glad!
 
 
Pernilla och Sofia, alltid lika dansredo.
 
 
Älskar Andreas min här. 
 
 
Och vem blir liksom inte glad för ett paket med whiskey, solrosfrön, korv och Polly? Sebastians arm gör dock att det som ut som att vi alla tre blir tillrättavisade men är lika glada ändå!
 
 
 

Pärlor

Med ribban satt inför helgen med en fantastisk fredagskväll har den fortsatt på samma bana. Vaknade lördag morgon med frukost på sängen, bortskämd som få och jag och Tova satt och läste om en prinsessa som letade efter sin pappas glädje i en sagoskog.
 
 
Jag och Gustav hade dejtmys och firade till det med finfika på Under Kastanjen och pussar i solen, vid vattnet i Gamla stan.
 
 
Väl hemma började trixandet med att få till 20-tals looken inför Jacks födelsedagsfest. Tillsammans med Andreas och Sebastian åkte jag vilse påvägen men hittade tillslut och möttes av en sådan här glad Jack.
 
 
Njöt av fint sällskap och dansade ända in till morgonen. Sebastian var taggad.
 
 
och jag njöt av strålkastarljus och härlig partystämning.
 
 
Rullade hemåt framåt 6 tiden och väckte Gustav med att sno all värme. ;) 
 
Tack till alla som gjorde kvällen helt fabulös och ett stort Grattis till Jack som förtjänar en kanonmysig födelsedag.
 

Lyckovändning

Denna lilla fredag tickar ner sina sista minuter och jag ska alldeles strax sova och låta en väldigt fin kväll, förhoppningsvis blir en näst intill lika fin morgon. Var har jag hängt ikväll kan man fråga sig..
 
Efter att ha provat och fixat med 20-tals frisyr med Karl inför morgondagen lyxades det till med kinamat, liksom det brukar bli när jag och mamma väljer middag. Fortsatte kvällen mot denna byggnad.
 
 
Friends Arena minsann. Här var det rosa fjädrar, glittrande hattar och tusentals taggade människor. Genrep inför morgondagens Melodifestivalsfinal, närmare bestämt. Som alltid dras jag lite tillbaka till när jag var tolv år och allting kändes mäktigt och bara så himla häftigt att jag ville stanna i yran som bildas ett tag. För det är stämningen som är det bästa, alla barn som släpar på skyltar och samtidigt sjunger sin personliga favorit för full hals, med helt andra ord än orginaltexten. Tjejen bredvid oss hade garderas sig ordentligt med en vändbar skylt så att hon kunde heja på två, väldigt diplomatiskt. Programledarna hade väldans kul liksom vi, när allt inte går riktigt som det ska. 
 
 
Efter ikväll har jag kommit fram till två saker, Måns borde vinna, och detta inte bara för att han är sådär galet snygg, även om det hjäper, utan för att att jag tror den skulle slå bra även i Eurovision. Det andra är att alla borde lyssna på Hasses Guld och gröna skogar minst en gång om dagen för att sen dansa fram längs gatorna, hela publikens humör lyfte i och med att de första tonerna svepte fram och det blev man bara så väldans lycklig av. 
 
Hoppas ni får en fantastisk helg, se till att krama lite extra på alla du tycker om, man vet aldrig när de kanske behöver det som mest.
 

Mitt emot

 
 

Förgylla

 
Ibland måste man stanna upp och sakta ner sig själv för att hitta tillbaks, vilket är något jag försöker tvinga mig själv till nu, när huvudet mest skriker åt kroppen att bara gömma sig under täcket ett tag. Tiden fylls med saker jag mår bra av, saker som jag känner att jag orkar. 
 
Som att gå långa promenader när solen faktiskt värmer och man har glömt bort hur den känns, kramas, umgås, prata med människor som kan ta att man är lite ledsen även om det inte finns någon direkt anledning.
 
En bra helg har det varit, med inspiration från den internationella kvinnodagen som var igår, bestämde jag att fredagen den 6 mars officiellt var Gustavs dag och jag skämde bort honom med både frukost på sängen och middag, bara för att han är så himla fin. Avslutade kvällen på en bar med några av hans vänner. 
 
Spenderade Lördagskvällen hos Andreas och bara hade det mysigt och avslutade med en Söndag full med sol och familjemys. Tova och jag begav oss till lekplatsen och mormor var på besök. 
 
Killen ni ser på bilden nedanför mellanlandade ett slag här och jag hann i alla fall krama om både honom och Björn ordentligt innan de var tvugna att åka vidare. <3
 
 
 
 

I korta drag

Precis såhär mycket lyser solen äntligen här i storstaden. 
 
 
Jag och Andreas firade med glass och låtsades att det var vår, han genom att se lite Extra busig ut.
 
 
Pussade på min lillasyster en kväll och fick sitta bredvid med hennes hand i min när hon skulle somna.
 
 
 
Ibland blir jag så väldans avundsjuk på mig själv och min frukostutsikt. Finaste killen, bästa sambon - helt klart!
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0