Livet på en pinne

Har njutit ordentligt av två otroligt härliga, lediga dagar. Vaknade, utvilad, upp på lördagen och begav mig mot en liten loppis med Karl innan vi fastnade på ett fik och snackade om allt möjligt. Fortsatte till Stadion för att, i spöregnet, hitta en bra plats att heja på pappa från. Är så otroligt stolt över min kära far ska ni veta. Tvingade in mig på ett hörn av någons paraply men blev ändå totalt dyngsur ;) Kul var det i fall att se sista spurten av loppet och få vara med om den sköna stämningen bland allt folk. Njöt för fullt av att ha honom i Stockholm ett tag innan han fortsatte hem till Småland och jag hem till Mattias. 
 
Där var vi ett gäng som körde spel, snackade och chillade galet tills jag nästan somnade i soffan och åkte hem :)
 
Dagen till ära var både jag och Gustav lediga, så vi firade med en rejäl sovmorgon. Ända tills Erik fick med oss till Fred- och Kärlekståget. En parad som började vid Mariatorget, och vi hakade på ett tag. Så himla fint var det och alla bara hade det väldans bra! 
 
Bils snodd från Facebook!
 

Hoppas ingen  av er glömde Morsdag idag, själv spenderade jag en mysig kväll med god mat och massa kramar. Ha det fantastiskt!
 
 
Avslutar med mitt favorituttryck på jobbet!
 
 

Ljuset som behövs

Jobb, jobb, jobb och en massa massa jobb har det varit. Tur är det att man har så fina människor att jobba med annars hade det känts tungt att säga godmorgon och godnatt på samma plats. Mycket folk har det varit men vi har kämpat på och jag börjar känna mig mer bekväm i min roll. Idag hade vi för första gången på länge en ledig dag, både jag och Gustav. Så efter en fantastisk välbehövlig sovmorgon gick vi ut i solen! 
 
 
Åt glass, kikade på folk och jag försökte ta selfies, såhär bra gick det ;)
 
 
Taggar två lediga dagar och hoppas ni har det himla fint!

Gäst på jobbet

Nu har jobbet börjat på allvar och hela helgen har spenderats i Lustiga Huset med härliga, i slutet dock väldigt trötta medarbetare. Därför kändes det välbehövligt med en genomhärlig dag bara. Vi hade nämligen kickoff och började alltihop med brännboll ute på Gärdet och solchill. Fortsatte till Gröna Lund där vi började med House of Nightmares. Gustav och Andreas arbetsplats också ;) avslutade med att åka så mycket som möjligt, äta glass och sockervadd. Sockerstinna som få påbörjade vi festen på Tyrol där servicecheferna bjöd på lite underhållning och vi dansade som aldrig förr. 
 
Tog mig upp för en "frukost" med Helena som tyvärr inte kommer arbeta mer på grönan, så himla saknad kommer hon vara! 
 
 
 
 
Hoppas ni alla fått en bra start på veckan! :)
 

I Håkans stad

Allt för lång tid har gått sedan jag fick krama om finaste Matilda, därmed kunde jag inte motstå att boka en spontantripp till Göteborg när jag hade ledigt i tre dagar. 
 
 
Så väldans fin är hon, min vän. Och vi njöt för fullt av mysiga dagar och varandras sällskap. Hennes nya lägenhet hade hon fixat iordning helt otroligt bra och jag gosade med Doris som precis flyttat in.
 
 
 
Vi fastnade på café i flera timmar, vandrade på stan med solen i ögonen. Jag slumrade till, med pianomusik i bakgrunden och det var allt sorgligt att behöva åka därifrån <3
 
 

I lågornas sken

Oj oj, nu har tiden halkat sig fram ordentligt, veckan har spenderats i Göteborg med världens bästa Matilda men let's börja med Valborg. Vi mötte upp Andreas och Mathilda för pizza innan vi begav oss mot ett blåsigt skansen. Värmde oss in i det sista innan vi begav oss ut och njöt av elden, älskar't!
 
 
Vi hängde kvar in i det sista, då regnet kom och vi taggade sömn och jobbhelg! 
 

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0