Det var en gång...

 en man som hette Karl som hade köpt en gigantisk bokhylla. Vid frukostbordet frågade han sin kära roomie om inte hon kunde hjälpa honom att fixa hem den. Självklart svarade hon ja, och det blev minsann ett äventyr. Med ett ihärdigt konkande kämpade dem med möbeln uppför backen från medborgarplatsen till slussens tunnelbana. Eftersom man egentligen inte fick ta med en bokhylla in på tunnelbanan blev det trixigare än dem någonsin hade kunnat ana.
 
 
En idé började ta form och dem beslutade sig för att "smyga" in bohyllan förbi spärrarna. Lättare sagt än gjort men med en beslutsamhet som heter duga kämpade skyndade dem förbi arbetaren vid spärren och nerför rulltrappan, och ännu en trappa, och en lång raksträcka, och en trappa till. ( OBS! Tyngden på föremålet kan dock tillföra ett visst överdriv när det kommer till avstånden)  
 
Ännu var det dock inte över, in i vagnen skulle de sedan och detta gjordes betydligt lättare med hjälp från en helt ofrivillig människa, med nejsägarproblemm. Tillslut stängdes dörrarna och de började glädjedansa. Svettiga, men glada lyckades de få hem den kära bokhyllan. OCh så kan det gå om man är lite envis och badass såklart!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0