Lucka 9

EN VANLIG DAG
 
Under året som gått har min vardag sett ut på lite olika sätt, men jag väljer att ta upp två olika "typiska" dagar :)
 
I sommar jobbade jag för andra sommaren i rad på Gröna Lund! I år tog jag min också an en lite klurigare men också väldigt givande. Just vi det tillfället såg en vanlig dag ut sisåhär:
 
Uppstigning runt 9 tiden för frukost innan jobb HELA dagen. 12 timmars pass var vanligast! Arbetet började med massa goa kramar och morgonsamling innan vi begav oss till vårt lilla hus med nycklarna i högsta hugg. Väl där turades vi om att sitta i insläppet, välkommna gäster och hålla koll på de läskiga trapporna, övervaka alla kameror inne i huset, vippa ner gästerna på mattor och se till att de satt säkert, ta emot dem där nere och lägga mattorna på rullbandet och stå i en lugn kärlekstunnel. 
 
Lunch, middag och tillslut hade dagen bara gått och förhoppningsvis hade jag bara stressat upp mig några gånger på grund av något struligt. ;) Båttur hem och väl där däcka i sängen, h e l t  s l u t !
 
 
Tur att man hade ett härligt gäng att umgås med! :)
 
Hösten har fått lugna ner sig lite, skolan och bokhandeln tar mina krafter och annat får komma när det finns ork. En vanlig dag nu ser väl ungefär ut såhära:
 
Vaknar upp vid 8, nu snor jag åt mig datorn direkt för att kika på julkalendern - bästa väckningspillret! Fortsätter med frukost och lyssnar ofta på p3 på vägen mot skolan. Några timmars föreläsning står på schemat, tar snabba anteckningar och dricker en massa te i en kall sal. En god lunch förbereder mig för några timmars jobb i bokhandeln, som ibland är så lugn att jag kan sitta och plugga men ibland består av en aldrig sinande kö. Avslutar med lite plugg innan jag åker hem och kramar om min fina sambo, äter en god middag och chillar galet ett tag. Typisk student!
 
 
Ibland har vi också seminarium som på bilden ovan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0