Stampande stövlar och skönsjungande clowner

En finfin tisdag har nu snart gått förbi, en fantastiskt rolig men krävande dag har det varit. Det allra roligaste och svettigaste vi har hittat på idag är, stöveldans. Alla fick helt enkelt dra på sig ett par gummistövlar och stampa runt ett bra tag. Som ni kanske förstår var detta en aning tungt men helt underbart kul, kanske lite synd om människorna som befann sig under oss men det är väl sådant man får ta ibland ;) Tyvärr var det ingen som filmade vårt lilla äventyr men är ni en aning nyfikna så finns det en video från förra årets dansklass som jag har letat fram, en aning mer skillade var dem nog allt, men än sålänge har vi ju tid att lära oss :) 
 
http://www.youtube.com/watch?v=xHORq1KEYf4
 
Dagen har också bjudit på en föreställning, riktigt kortfattat handlade den om 4 clowner som sjöng opera. Med en bra pianist vid flygeln och ett fötrollande sätt att få med sig publiken på blev det en underhållande scen som innebar mycket improvisation från huvudpersonerna. Själv tyckte jag dem var kanonduktiga och det kändes naturligvis riktigt spännande och roligt att få vara en del av det ett tag. Vi hade ju också turen att få se deras premiär, så blev ni sugna kan ni ju alltid söka upp någon av deras andra föreställningar, har dock riktigt dålig koll på vart och när dessa utspelar sig men den heter i alla fall "Leve alla galningar" :) Ett passande namn då vi dansare avslutade dagen med att fundera på vårt kommande performance, något vi nu jobbar på tillsammans med en konstnär från stan. För er som inte vet vad ett performance är, så är det något oerhört märkligt, också svårt att förstå och förklara. Detta gör att jag tänker nöja mig med att förklara fenomenet som "levande konst". Vi avslutade i alla fall dessa två timmar med att springa runt i skolan och göra saker som sticker ut, ta fram olika beteenden som anses märkliga och som får alla runt omkring att undra vad sjutton man sysslar med, haha, ja det blir inte mer normalt än så. 
 
 
När man är instängd i en danssal hela dagarna är det enormt skönt att bara gå ut en sväng, lite luft till den trötta hjärnan och en lugn promenad för benen. Detta var precis det jag och Christoffer valde att göra efter denna långa dag och jag fick tillslut se den husväggsmålning, som jag tog upp i förra inlägget, i färdig form. Riktigt häftig måste ni erkänna, även om ni kanske inte får se den i sin helhet :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0