Generös omtänksamhet en somrig dag



Det är en helt vanlig lugn söndag och precis här hittade Britta mig för en kort stund sen. Hon tyckte det såg så mysigt ut att det var värt att ta kort på och ja, de var rätt gott o sätta sig här efter att ha storstädat hela rummet. Idag har jag och Christoffer också börjat med ett mission som vi har kommit på, vi ska nämligen lära oss äta havregrynsgröt. Måste säga att det var sådär men med frukt och sylt funkar det ändå :) Igår var en riktigt mysig dag och vi begav och ner mot stan efter en ordentlig sovmorgon. Där stannade vi en stund vid havet och matade tacksamma fåglar med lite gammalt bröd. Solen stekte riktigt ordentligt och det var bara att sitta där och njuta ett tag.



På vägen hem stötte vi på en folksamling som intresserat stod och tittade medans detta konstverk tog
form.



En loppis hittade vi också och det slutade med att en fin blus fick följa med hem, 10 kronor kändes på något sätt okej, även för en fattig student ;) Människorna där var riktigt trevliga och det slutade med att de bjöd på korv, vilket vi tacksamt tog emot såklart.



Väl hemma blev det mys i gräset med stämsång och böcker som aldrig öppnades innan vi drog oss inåt för mat, kladdkakebak och mys i soffan. Trötta som vi var efter den goa fredagskvällen räckte detta gott och väl och de blev att gosa ner sig i sängen relativt tidigt.




Kommentarer
Gissa vem, haha!

Vi har så mysigt här!!
Gillar verkligen bilden längst ner ;)

Svar: De har vi allt :)Visst e den go, en bild med ren glädje ;)
Olivia

2013-09-08 @ 22:42:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0