Svettigt värre och blåmärken på knäna

Vecka 40 har alltså redan rullat in och detta minst sagt med en hisklig fart, därav inte mycket tid till annat, så som bloggen. Det är tufft men samtidigt har denna vecka känts något helt otroligt lärorik, Jarek, vår gästdanslärare i modernt, är helt otrolig och alla kämpar verkligen in i det sista. Vi har även börjat med en lite ny typ av träning denna vecka, kiyonetics, och det är minsann en upplevelse. Man kände direkt efter måndagslektionen att detta var en väldigt speciell typ av träning och det är förmodligen anledningen till att varenda kroppsdel känns lite öm när man lägger sig för kvällen ;) Läraren har även hon en väldigt speciell pedagogik och nu är det bara att komma in i den ordentligt för att få ut så mycket av de lektioner vi har kvar. 
 
Kiyonetics kan i alla fall enkelt beskrivas som balett på golvet, och man arbetar otroligt mycket med magen för att få den aktiverad i alla utföranden, så som utåtvridning exempelvis. Det känns i alla fall som väldigt nyttig träning och förhoppningsvis vänjer sig kroppen snart och blir lite starkare, vilket kommer hjälpa något otroligt i baletten :)
 
Trots att denna vecka egentligen mest bestått i att dansa, äta och sova, så hann vi med att fylla tisdagskvällen med klassmys. Jag och Maiju hade fixat en blåbärspaj för att fira Fabian och Brittas fina insatser i tävlingen och det blev kanonfint med mycket skratt :) Fick tillslut en go bild på de båda vinnarna, inte allls en lätt uppgift när Fabian anser att det är mycket roligare att se helt makalöst muppig ut ;)
 
 
Hoppas ni alla har haft en fin kväll och att ni får en kanonfin morgondag!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0