Skratt i mängder och glupskt sällskap

Nu jar helgen kommit och detta mycket välförtjänt. De två sista dagarna för veckan rullade ändå på väldigt fort och med en hel mängd skratt ;) Torsdagskvällen, då vi alla var riktigt trötta och lättroade spenderade jag och Christoffer flera timmar med att köra hänga gubbe och när vi sedan låg dubbelvikta och tårfyllda av allt skratt joinade Matilda och det bara fortsatte, underbart fint och välbehövligt.



Fredagen avslutades tidigare än väntat och det med ett riktigt kittelkrig tills kanske hälften av klassen låg på golvet helt slutkörda men med ett leende på läpparna. Kvällen fortsatte lugnt med en liten upptäcksfärd och vi hittade tillslut det fantastiska biblioteket, riktigt coolt va de.



Lördagen skulle vi bege oss till en secondhandaffär i stan. Vår danslärare är rätt sträng med att vi måste ha riiktigt tighta kläder på oss och just långarmade sådana har jag väldigt ont om. Hittade en sådan och vi fortsatte vår lördag med att sitta i solen o fika lite. Det sura var att vi fick sällskap av ett helt gäng fåglar som också ville smaka ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0