Blåbärsplock i strålande sol och mjölkrig i köket

Lördagen slutade riktigt trevligt och vi begav oss till en lägenhet, inte långt från skolan och hade en fin kväll med många olika och fantastiskt goa människor. 
 
 
Söndagen hade vi planerat som en riktigt fin plocka-blåbärs-dag och vi begav oss uppför murberget efter frukost. Med strålande sol och underbar utsikt över havet plockade vi på i några timmar och fick ihop en hel del. Dagen har alltså spenderats mycket ute i den härliga sommarvärmen och även lunchen blev en picknick utanför huset där vi bor. Planen med, i alla fall en del av blåbären, var att göra en paj och när vi ändå var igång gjorde vi 2, vilket slutade med en riktigt mysig kväll med folk från korridoren. Här ser dock alla trötta och aningen sura ut, pajen ville då aldrig bli färdig ;) 
 
 
 
Måste bara ge detta hus ett pluspoäng för alla breda fönsterbrädor som inbjuder till att sitta i och kanske studera stjärnhimlen, snacka med vacker utsikt eller helt enkelt med en bok i handen och solsken på näsan. 
 
 
Ett tips, särskilt till er som är dansintresserade, är att kika in på dansbloggen! Något vår klass nu har fått ta över :)  http://hfs.se/dansbloggen/


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0