Besvikelse

Här nedan ser vi en tom scen... hm..
 
 
Ja, här skulle Den svenska björnstammen spelat för drygt 2,5 timme sedan. Respektlöst som attan och vi blev måttligt irriterade innan vi bara drog. I publiken hängde irritationen tät i luften och människor såg bara mer och mer uttråkade ut. Kom hem och såg att de inte ens kommit upp på scen en halvtimme efter att vi stack. Alltså var de mer än 3 timmar sena. INTE OKEJ! 
 
Tar en paus i mitt lyssnande och tycker att bandet kan fundera kring hur de behandlar sina fans. 

När det blir som det blir

Hade en helt oambitiös fredag och det var det skönaste på länge! När jag inte satt på café, lyssnande på p3 och samtidigt ritandes, flängde jag runt i city så som halva Stockholm i sann Black Friday - anda! Avslutade dagen på allra bästa sätt med Christoffer och fantastisk god mat!
 
 
Köpte bland annat en ny favorittröja i 100% bomull på monki, bästa affären! Eftersom Gustav tyckte jag skulle visa upp den som en riktig bloggare posade jag galet i köket!
 
 
Ser ut som ett litet troll i håret men kände mig minsann väldigt glad ändå! Gustav skulle såklart också posea litegrann.
 
 
Hoppas ni haft en fin helg :)

Påbyltad

Den här veckan har jag äntligen gett upp hoppet, NU är det faktiskt vinter. Mössa, halsduk och vantar på tillsammans med en längtan efter fler tjocka, mysiga tröjor som jag kan bo i! Men det är helg och man kan dricka hur mycket te som helst! 
 
 
Hoppas ni alla har haft en helt fantastiskt vecka!
 

En liten stund blir ett stort ögonblick

Ett tag har jag nu levt i en period med ökad prestationsångest när det kommer till specifika saker, ett exempel på detta är att sjunga. Något som jag gjorde så ofta innan, för mig själv, för några få andra och till och med på scen inför ett hundratal. Det har släppt långsamt och för ett tag sen började det kännas kul att sjunga med när Gustav spelade och jag försöker dra ner pressen på mig själv, inte bara när det gäller sången utan andra saker också!
 
I onsdagskväll hängde jag med Mattias, några av hans klasskamrater och Adina på karaoke. Gick dit för att njuta av sällskap och härlig stämning. Men jag fick ett ryck och ville utmana mig själv, skita i hur nervositeten förstör rösten och bara känna mig nöjd och bäst för att jag vågade stå där jag stod - på scen framför en fullsatt bar med ett liveband bakom mig!
 
Och jag kände hur en del av ångesten bara försvann och resten av kvällen levde jag på ett härligt lyckorus över styrkan som börjar komma tillbaka!
 
 
Försökte ta en bra bild (första), vilket inte blev särskilt bra. Google (andra) i mitt <3
 
 

Väntans glitter och oräkneliga tekoppar

Vi går mot vinter och dagarna präglas av mörker. I början hängde också humöret med och energinivån sjönk men de senaste veckorna har det börjat vända! :)
 
Myser till det med plugg på fik tillsammans med klasskamrater, går på bio, promenerar längs skimrande gator och börjar så smått förbereda julen. Slukar böcker precis som vanlig och kramas med människor jag tycker om. 
 
Fick äran att vara barnvakt häromdagen också och vi flaxade runt, lekte kurragömma och spelade fia med knuff. Fint är det. 
 
 
 

Om att låta det vara

"Ord kommer alltid betyda mycket för mig.
 
Jag behöver dem, kommer alltid behöva prata en himla massa, skriva så mycket mina fingrar bara klarar av, tänka på ord som sägs och ibland bara fundera över vad dem betyder.
 
Det är jag, och ord är viktiga för mig. Jag behöver höra dem, känna dem och veta att det är okej."
 
 
~ Olivia Eklund 
 
 
 

En helg i november

I fredags kväll började vi vår lilla tripp till Göteborg över helgen! :) Sent kom vi fram till den upplysta staden, känns som att de tjuvstartat julbelysningen lite.
 
 
Trötta som få väntade vi på spårvagnen som skulle ta oss mot vandrarhemmet och väl där hann vi knappt säga godnatt innan vi däckade på varsin våning. ;)
 
 
Pigga och glada vaknade vi upp till en frostig lördagsmorgon och invigde den nya dagen med en morgonpromenad mot frukost! Någon timme senare begav vi oss in mot stan. :)
 
 
Vi skulle till Mölndal för att kika på Matildas uppvisning med Patriciabaletten och det var så fantastiskt kul att få se henne, grym är hon!
 
 
 
Eftersom hon hade mycket på gång, bland annat ännu en föreställning lite senare, fick vi kramas ordentligt efter showen innan jag och Christoffer drog oss mot stan igen. Lite shopping senare mötte vi Matildas mamma och syster på ett fik och även Henke kom och gjorde oss sällskap en stund :) så himla mysigt! Avslutade en fin dag med middag, Christoffers vän hängde på och vi burrade hemåt i kylan efteråt. 
 
 
Söndagen bestod av en snabbvisit till Matilda innan Christoffer halvdog av sin kattallergi och vi gick för att äta frukost och checka ut. Slöade sista timmarna på Starbucks vid centralen för att sedan rulla hemåt mot Stockholm igen!
 
 
 
 
 

Skrämmande

Som rubriken säger, dagläget i världen skrämmer mig, mycket. Tankar om att låsa in mig och aldrig mer gå ut för att undgå terror har slagit mig mer än en gång men jag vägrar låta det stoppa mig. 
 
Har lovat mig själv att inte gå in i facebook-diskussioner men nu kunde jag helt enkelt inte låta bli. I gruppen "Jul på Liseberg" kunde man se denna konversation..
 
 
 

För allt som känns

Denna vecka har varit..
 
~ snorig
~ vettig
~ orolig
~ mysig
~ härlig
~ lärorik
~ vanligt ovanlig
 
 
 
Och jag somnar nöjd med kärlek i mitt hjärta.
 
 
För lite mer än ett år sedan hängde vi i kungsträdgården och jag längtar som vanligt efter att snöra på mig skridskorna och glida runt. Älskar't!
 

Tipsens tips

Brukar alltid ha olika craving-perioder som kan bestå av diverse olika saker. Just nu har jag upptäckt en juice som bara är helt fantastisk. Varför har jag inte upptäckt den innan? Det är den stora frågan jag ställer mig. 
 
GRANATÄPPLE I MITT <3
 
 
De flesta cravings kommer också med olika fördelar, detta är inget undantag:
 
 
1) Den är på extrapris på Hemköp, mumma säger en studentplånbok!
 
2) Den är nyttig! ? Eller jag har egentligen bara struntat i att läsa hur mycket socker det är i den så jag kan fortsätta leva i ovisshet och därmed kan känna boosten med vitaminer varje gång jag dricker ett glas.
 
3) Gustav är inte så glad i den och jag får den helt för mig själv, omvärldens egoism till ära!
 
 
Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till förutom att jag lätt blir frälst och kanske vill föregå med nyttigt exempel innan den slutar vara på extrapris och jag glömmer bort att den finns! ;)

Torsdagsfläng

Då var det äntligen fredag, helt sjukt vad jag har längtat hela veckan. Men tiden har gått fort de senaste dagarna, så ska egentligen inte klaga ;)
 
Igår var en riktig pluggdag. Började på biblioteket i några timmar innan jag gick och hälsade på mamma en sväng. Fortsatte mitt pluggeri på ett fik och efter nån timme fick jag sällskap av Andreas och han hjälpte mig hitta ett skal till min nya telefon. Den ska banne mig inte få massa sprickor som den förra! Vi fick sällskap av Emma efter ett tag och flydde undan regnet med en fika. :) Vi pratade om rädsla, politik och jobbiga människor, precis som man ska ;)
 
Hann med en snabbvisit hos Christoffer innan jag åkte hem och fixade ihop lite halloumiburgare, mumma!
 
Varför jag ser fram emot helgen är helt enkelt därför att jag ska till Göteborg och hänga med mina favvisar :D
 
 
 
Ha en kalashelg och ta hand om varandra!

Samlade krafter

Det finns bättre sätt att vakna en måndagsmorgon än med feber, huvudvärk och en igentäppt näsa. Men har följt Gustavs sjukråd, att verkligen bara vila ordentligt och redan på onsdagen kändes det mycket bättre. Tur det när ett obligatoriskt seminarie stod på schemat ;)
 
Denna dag till ära skulle vi mäta blodtryck och lungkapacitet. Vi fick alltså springa upp och ner för trappor, mäta pulsen och sedan blåsa ut luft tills vi blev yra. Nu tog jag det ganska lugnt eftersom jag varit sjuk men det flåsades en del kan jag säga ;)
 
Efteråt traskade jag hemåt längs med genvägen genom skogen och satte mig men en stor kopp te och lite plugg innan middag!
 
 
Avslutade en effektiv pluggdag med godis och chill. Taggar helg som sjutton och önskar mig lite närmare jul, har nämligen önskat mig en vetekudde och det skulle behövas med en mensvärk från helvetet ;)
 
 
Hoppas ni har det himla fint!

Tyngdens nyheter

Efter sommaren tänkte jag till ordentligt och insåg att jag måste göra något för att hänga med bättre i vad som händer i världen. Började lätt och har de senaste månaderna gjort en genomläsning av Metro som en dagligt morgonrutin. 
 
Många som läser vet säkert redan vilken känslomänniska jag är, även om de kanske inte heller har förstått riktigt till vilken grad det ibland påverkar mitt liv. Hur helt igenom ledsen jag kan bli när insikten av hur lite jag faktiskt kan göra för människor i nöd griper tag i mig och får mig ur balans. 
 
Ibland måste jag också ta en paus från allting, skippa att läsa tidningen vissa dagar. Detta kan tyckas absurt och väldigt trångsynt, det är ju ändå bara sanningen av vad som händer. MEN det är just den sanningen som skrämmer mig så mycket. HUR kan människor förstöra, skapa lidande och döda? DET är för mig helt oförståeligt. Frustrationen över att det omöjligvis går att trycka in rättvisa, medmänsklighet och respekt i människor som förstör så mycket träffar mig som en våg som bara fortsätter tynga ner vardagen.
 
Men vi får aldrig glömma att vi är så många som kämpar för samma sak. Kärlek och kämparglöd, tillsammans fixar vi allt!
 
 

Överraskningsmiddag

Tidigt lördag morgon packade jag ihop mina grejer och begav mig mot centralen för att möta upp Mamma och Tova. Vi klev på tåget för en snabbtripp till Nässjö. Målet med resan var att överraska Simon som fyllde år nu till helgen och vi skulle storma in på restaurangen utan att han visste om någonting. Innan stormningen landade vi hemma hos mormor och spända som få, inför hans förvåning inväntade vi tiden för middag. 
 
Fantastiskt mysigt var det och jag tror minsann han blev lite glad ändå ;)
 
Spenderade resten av helgen med att umgås, leka med Tova och mysa. Inte ofta man blir väckt klockan sju av en liten söt unge som vill morgonmysa ;)
 
 

Helgens tjuvstart

I fredags hade jag planerat in en mysig dag och började med sushilunch med Andreas och Adina :)
 
 
Har precis fått en ny telefon och bättre bilder lovas snart!
 
Ökade på fredagsfeelingen med en sväng till Hallonbergen för musikcafé.
 
 
Min vän Mattias var med och sjöng och jag fick aggera filmare och publik såklart!
 
 
Mysigt var det och alla var jätteduktiga :) Skulle fortsätta mot en inflyttningsfest hos Christoffer men när jag landade hemma insåg jag hur trött och dassig jag kände mig och bestämde mig för att bara ta det lugnt istället.
 
 
 
 

En utmaning

Häromkvällen var det invigning av Mall of Scandinavia, något som jag fått sms om, från olika företag och butiker som skulle slå upp sina dörrar där. Tog med mig Gustav utan att egentligen förstå vad det skulle vara, förutom ett köpcentrum. 
 
Det som mötte oss var totalKAOS, oändligt långa bilköer där människor frustrerat körde framåt ett hack i taget, en till och med körde på fel sida av vägen för att komma längre fram i kön = livsfarligt. Polisen ven förbi, människor fullkomligt vallfärdade dit. Blev så förvånad över mänskligheten och när vi kom fram klarade ingen av oss av att stanna särskilt länge. 
 
Det är läskigt, väldigt läskigt att Sverigedemokraterna trycker på den kris VI i SVERIGE är inne i, när de flesta människor inte ens märker skillnad i sitt eget liv. Det är INTE vår kris, det är kris för de människor som kommer hit och har vi pengar att fixa ett nytt enormt köpcentrum och shoppa som galna till julhandeln, nog har vi råd att hjälpa människor?
 
KLART vi har!
 
Du som läser, jag utmanar dig härmed att byta ut en del av de kläder eller prylar du tänkt ge bort som julklapp, istället skänka pengar till en eller flera organisationer som hjälper människor på flykt. Ge bort ett värdebevis istället, något som räddar liv och ska vi vara ärliga är detta väl inte särskilt mycket begärt. 
 
https://plansverige.org/shop/visa/hjalp-barn-pa-flykt 
 
http://www.actionaid.se/flyktingkrisen-grekland
 
https://unicef.se/gavoshop/254-flyktingpaket
 
http://www.raddabarnen.se/stod-oss/katastroffonden/
 
https://gavoshop.lakareutangranser.se/
 
http://stod.redcross.se/skank-valfritt-belopp/pa-flykt/
 
 

Djupgående kunskap

I torsdag hade jag en heldag i skolan framför mig. Började med föreläsning och avslutade med en egen liten undersökning. Vi möttes nämligen av de här dockorna inför seminariet och skulle lära oss alla kroppens organ och deras funktion. Vilket gick ganska snabbt, men det var kul att få hänga med mina kära klasskamrater i några timmar mer än vanligt. Känns som att det kommer bli ett par härliga pluggår!
 
Har kommit in i en pluggpepp-tid och känner mig bara taggad på att lära mig, ska njuta av den så länge det bara går!
 
 
 
Enligt tradition kom också härligt folk hit för att mysa till veckans paradise hotel-avsnitt ;) Alltid lika uppskattat!
 
 
 
 

Naturliga faktorer

När man går utanför dörren och det första man ser är det här! Blev superimponerad och funderar fortfarande på hur det kan bli sådär, som att någon delat upp himlen i två delar. Skumt, men coolt såklart! ;)
 
 
 

Insiktens dag

Det var en typiskt vanlig dag, jag begav mig mot skolan efter frukosten för att lyssna på yttterligare en vanlig föreläsning.
 
MEN.
 
Det var inte alls en vanlig dag, för medan jag åkte mot skolan började fötterna stressa sig fram längs med tunnelbanestationen, irritationen växte mot människor som stod i vägen, småbarn som skrek eller bara lät och för att inte tala om musikanterna som hoppade på efter ett par stationer. 
 
Mitt i all stress och irritation fick jag en insikt och inte vilken som helst utan att;
 
JAG HAR BLIVIT EN STOCKHOLMARE
 
 

Sagolikt avbrott

Hade ett litet glapp mellan gårdagens föreläsning och jobbpass på bokhandeln, bestämde mig för att gå emot min frusna kropp och bege mig ut i skogen runt omkring skolan. Gick och andades in höstig luft som doftade jord och blöta löv innan jag fick en halv hjärtattack.. 
 
Det här trollet satt alldeles intill stigen och jag såg det bara när jag var riktigt nära ;)
 
 
Den hade en liten fågel i handen och jag undrade hur det kom sig att den satt just där. Kikade lite längre in och hittade en liten dinosaurie också!
 
 
Inte lika läskig direkt. ;)
 
Följde man trollets svans kom man tillslut fram till en låda också, väldigt oklart vad det kan tänkas vara dock :)
 
 
Filurade ordentligt och kikade runt omkring för att ta reda på mer om detta och såg tillslut den här fina skylten. 
 
 
Stigen jag gick på låg alltså mellan Sjukhuset och Ronald McDonald Hus, kanske har man velat göra den lite mysigare? Jag blev i alla fall glatt överraskad och skogen blev lite mer sagolik.

I ett höstigt Småland

Om vi fortsätter med min lilla helg så fortsatte den med att jag hämtade upp Gustav på Aneby station, senare på lördagen, och vi fortsatte mot Farmor och Farfar för mat och fika. 
 
Lördagskvällen spenderades hos Linn, med en bra fim (What If - se den!)
 
En riktigt chill söndag för två sega människor blev det. Men vi tvingade oss ut i solen ett tag och Gustav tog massa fina bilder med nya kameran!
 
 
In action!
 
Jag kände mig aningens utstirrad och traskade lite i förväg ;)
 
 

Mysiga väntetider

Med ny energi intar jag Stockholm igen efter en mysig helg i min lilla hemby! :)
 
Dagen idag bjuder inte på särkilt mycket spänning förutom en föreläsning och plugg men let's se tillbaka till början av helgen istället :)
 
Landade i Nässjö en timme, traskade runt och letade efter ett lunchställe. Hamnade här och tänkte på alla gånger farmor tagit med oss just hit, till Elsie's. Alltid så mysigt med den lilla välkomsttrappan. 
 
 
Landade äntligen i Aneby och hängde med pappa, farfar, farmor och faster i några timmar innan tacosen hemma kallade och jag fick krama om min bror, Solla, Sabine och Basse. :)
 
Vaknade tidigt nästa morgon, lördag, och satte mig bakom ratten för en mysig shopping och fika-förmiddag med bästaste Loosan! 
 
 
Njöt ordentligt av hennes sällskap och att sjunga med riktigt högt till alla låtar i bilen!

En vardag i detalj..

8.00 
 
Vaknar upp, gäspar lite, som sig bör och försöker kvickna till. Orkar ibland sätta mig och äta frukost, annars blir det oftast te och macka på väg. 
 
 
Snapchat följer mig hela dagen, kuligaste appen ju!
 
9.00
 
Pussar hejdå, låser dörren om en tyst och sovande lägenhet medan hissen arbetar sig upp till vår våning från botten. Kliver in och kikar i spegeln längst ena väggen, innnan jag kliver ut i kylan och går genom parken till tunnelbanan.
 
10.00
 
Möter upp mina klasskamrater lite innan föreläsningen börjar och jag är numera känd som "tjejen som alltid ska disskutera Metro" ;) Kände mig dåligt uppdaterad och började efter den insikten läsa den varje morgon. Bra grej och det finns alltid något som är värt att prata om! Sen kanske jag också blir lite lättengagerad i saker, och då kommer min "HAR NI LÄST OM DET HÄR"-sida fram ;)
 
Läraren glider in genom dörren och fipplar med det tekniska en stund!
 
12.00
 
Föreläsningen slutar oftast innan 12 eller precis runt. Då sätter jag mig på bilbioteket och pluggar en stund innan jag börjar jobba i bokhandeln vid halv 1.
 
 
 
13.00
 
Stressar i bokhandeln första timmen för att det oftast är kö och precis alla har bråttom till en föreläsning. Men det brukar lösa sig.
 
14.00
 
Sista timmen börjar allt lugna ner sig och jag sätter mig och pluggar lite igen. :)
 
15.00
 
Stänger bokhandeln, räknar ihop allting och fixar dagsavslut, innan jag beger mig hemåt, 
 
16.00
 
Förbereder mig för kommande föreläsningar genom att läsa och översätta en massa anatomiska ord som jag verkligen inte förstår på engelska ;)
 
 
 
18.00
 
Middagsmys med Gustav eller om jag möter upp en kompis på stan.
 
20.00
 
Film, serier, p3 dokumentär eller läsning sista timmarna. Försöker få in lite mindfulness för att lugna ner mig ordentligt.
 
23.00
 
Godnatt!!
 
 

Iklädd hatt och glatt humör!

Fredag och jag tar helg! Firar att en riktig pluggvecka är slut med att åka till Småland och träffa alla som jag längtat så mycket efter. Ska kramas med min pappa så himlans mycket. Sitter i detta nu på ett fullsatt tåg med den kvinna som gråter mittemot och jag vill bara krama om henne också men det känns inte riktigt passande.
 
Fokuserar på gårdagen istället. Daniela fyllde år och vi firade till det såklart!
 
 
Så himla fina, här ser man också hur fruktansvärt trött Christoffer är ;) kämpen! Hade en mysig kväll och somnade gott innan jag vaknade och pussade hejdå på Gustav som faktiskt kommer neråt redan imorgon :) underbart!
 
Hoppas ni har det så himla fint, njut av helgen och ta hand om varandra!
 

Tillfälligheter som formar

~ Statistikredovisningar som ingen förstår sig på, men ändå måste göra. Förståelsen i publikens ögon när presentationen blir ifrågasatt och målet för utfrågningen förvirrar sig än mer.
 
~ En bokhandel, tom ena dagen och full andra. Tekniska problem varvas med saknad växel och det blir spännande när det blir mycket att göra.
 
~ Sitter på ett bibliotek i många timmar, stöter på en man som pluggar för att kunna få läkarlegitimation även i Sverige. Får frågan om jag behöver hjälp och blir varm i hjärtat av människor som kämpar och bryr sig.
 
~ På en annan plats i ett bibliotek sitter en tjej som otrevligt snäser mot killen som ber henne flytta lite på sina grejer för att han ska få plats. Tittar förvånat upp och möter hennes sura blick i några sekunder, undrar om hon har en dålig dag eller bara anser sig mer värd plats än andra.
 
~ Blir sams på en promenad, hålla handen och bara veta att vi finns där för varandra med all kärlek vi kan uppbåda. 
 
~ Leta efter en buss med denna skyltning;
 
 
skuttar lycklig hem med sirapslimpa, solrosfrallor och fantastiska vaniljbullar, som jag faktiskt smaskar på i detta nu ( när jag skriver detta).
 
 
 
~ Halvsova till en film med nostalgi och bara, bara kramas!
 
 

Bra skit!

Supersnippan,
 
Följ på facebook, finns säkert på instagram och twitter. Leta upp överallt och följ bara, helt fantastiskt. 
 
 
En blommig tekopp:
 
Skiver helt fantastiskt om allmänt superviktiga, livsnödvändiga saker som man bara måste läsa. Särskilt om man har läst för mycket nyheter och fastnat i tankebanor som handlar om att samhället är helt åt helvete.
 
 
 
Tv4:s video om mödomshinnan:
 
För att tanken om denna lilla hinnas påhittade existens fortfarande hjälper till at förtrycka kvinnor i hela världen. Tänk om, tänk rätt.
 
 
LO som öppnar människors ögon
 
https://www.facebook.com/LOiSverige/videos/10153235027461239/

Bland mörka, lövfyllda gator

Lördagsmorgonen smög sig på efter en lång härlig fredagskväll och vi firade med långfrukost innan jag åkte till stan för att möta upp Louise och Karin en sväng, innan Loosan begav sig mot de östgötska skogarna igen ;) Längesedan man såg dem båda och det var fint att bara få kramas en stund!
 
Fortsatte min lördag mot Skogskyrkogården med Gustavs familj och avslutade den kalla promenaden med gröt och te i ett mysigt litet hus :)
 
Alltid roligt att åka kollektivt dagar som dessa, när var och varannan människa är utklädd och uppsminkad till max, minns tillbaka på förra året när jag och Helena hängde på trenden!
 
 
Blir ingen maskerad i år, men tur att snapchats nya funktioner löser alla tänkta "jag måste bara se läskigt Haloweenig ut nu"-ögonblick. ;)
 
 

I en klass med frågetecken

Dags för en ny vecka. Har en vecka med full fart framför mig men peppar en helg i Småland med start redan på fredag :) 
 
Veckans fredag började jag med att sitta i en datasal i några timmar, vi håller på med en kort statistik-del innan nästa kurs börjar och det är klurigt må jag säga ;) Jag och My gjorde en undersökning som bestod av att stå utanför spärrarna på Centralen och räkna hur många av hundra personer som hade svart jacka på sig, intressant hoppas jag ni tänker nu ;)
 
Avslutade i alla fall dagen med en mysig promenad, hade fint sällskap också, som fokuserar på Gustavs nya inköp, en axelrem till kameran!
 
 
Vi rullade hemåt för en fika innan det var dags för födelsedagsfet x2 hemma hos Andreas och Mathilda, så väldans mysigt var det!

Svart kvinna

Fanna Ndow Norrbys är en helt otrolig kvinna som började med att starta ett instagram konto och som nu också har skrivit en bok med samma handling, rasism och sexism. Ämnen som alltid varit viktiga och inte mindre i dagens samhälle.
 
Fanna, det är sådana som du som hjälper till och gör världen till en bättre plats för alla!
 
 
 
 
 
 
Fick med mig Siri och Emma på föreläsningen, eller kanske bättre beskriven, diskussionen och man lärde sig massor. När detta inlägg har pubricerats har jag förhoppningsvis lyckats få tag i boken också! Läs den du med; Svart kvinna, skriven av Fanna Ndow Norrby.

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0