En helg i november

I fredags kväll började vi vår lilla tripp till Göteborg över helgen! :) Sent kom vi fram till den upplysta staden, känns som att de tjuvstartat julbelysningen lite.
 
 
Trötta som få väntade vi på spårvagnen som skulle ta oss mot vandrarhemmet och väl där hann vi knappt säga godnatt innan vi däckade på varsin våning. ;)
 
 
Pigga och glada vaknade vi upp till en frostig lördagsmorgon och invigde den nya dagen med en morgonpromenad mot frukost! Någon timme senare begav vi oss in mot stan. :)
 
 
Vi skulle till Mölndal för att kika på Matildas uppvisning med Patriciabaletten och det var så fantastiskt kul att få se henne, grym är hon!
 
 
 
Eftersom hon hade mycket på gång, bland annat ännu en föreställning lite senare, fick vi kramas ordentligt efter showen innan jag och Christoffer drog oss mot stan igen. Lite shopping senare mötte vi Matildas mamma och syster på ett fik och även Henke kom och gjorde oss sällskap en stund :) så himla mysigt! Avslutade en fin dag med middag, Christoffers vän hängde på och vi burrade hemåt i kylan efteråt. 
 
 
Söndagen bestod av en snabbvisit till Matilda innan Christoffer halvdog av sin kattallergi och vi gick för att äta frukost och checka ut. Slöade sista timmarna på Starbucks vid centralen för att sedan rulla hemåt mot Stockholm igen!
 
 
 
 
 


Kommentarer
Holger

Ni är bäst! ❤️❤️❤️

2015-11-24 @ 11:40:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0