Dagar som går läskigt fort och en pimpad dörr

Måndag var en riktigt fin dag, dansdagen var riktigt rolig och kvällen blev kanonmysig. Ett bra tag satt vi, med vacker utsikt över havet, och åt glass med passande och go musik. Det finns så mycket att berätta men jag väljer att låta bilderna berätta lite själv. Idag, tisdag, hade vi i alla fall den första balettlektionen och det gick betydligt bättre än väntat. Men nu, efter en tuff dag med 6 timmars dans, är man rätt mör och trött i kroppen. Som avslutning på denna goa dag ska vi nu i alla fall käka våra egenplockade blåbär framför en film. 
 
 
Fina namnskyltar till dörrarna har vi också hunnit fixa till varandra och korridoren börjar se allt mer hemtrevlig ut. Underbart kalasbra då denna innan liknande något som hade kunnat finnas på ett sjukhus ;) Men nu har Matilda fixat ångbad till min snoriga näsa, hoppas alla där hemma, och ute i vida världen har det så bra som det bara går :)
 
 


Kommentarer
Ulrika

Hej Sötnos, skönt att du verkar ha det så bra (trots träningsvärk). Vi saknar dig och Tova hälsar att hon älskar Olli mest!

Kram Mamma

Svar: Har de kanoners här :) du får väl hälsa henne att jag älskar Tovis allra mest då ;)
Pussokram
Olivia

2013-08-28 @ 18:37:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0