En triss med böcker

Har läst lite på sistone, eller ja, ganska mycket! Tänkte dela med mig  av de tre senaste :)
 
Tripprapporter - Tone Schunnesson
 
En väldigt poetisk bok, som en ung kvinnas dagbok. Som läsare får man hänga med i hennes tankar och känslor. Hur hon utnyttjar människor hon möter och låter sig själv utnyttjas. Mycket droger och alkohol som skapar en destruktiv tillvaro. 
 
Lite tjatig men väldigt intressant! Gav den 3 av 5 :)
 
 
Rörelsen: den andra platsen - John Ajvide Lindqvist
 
En väldigt spännande men obehagligt roman om en ung man som flyttar in till Stockholms innerstad för att lyckas som trollkarl. Han flyttar in i en liten stuga och märker snart att det sker något märkligt med grannarna. Snart blir han själv inblandad. 
 
Tycker verkligen om språker som Lindqvist använder sig av och det är verkligen en historia man fastnar i. Att det ibland blir så sjukt obehaglig gjorde dock att den tappade ett poäng, det blev liksom för mycket. Det är ju dock en egen åsikt. Gav den 3 av 5. 
 
 
 
Hjärta av Jazz - Sara Lövestam
 
Denna bok handlar om en 15-årig tjej som har det tufft i skolan. Hon hittar kärleken i jazzen och av en slump möter hon en äldre man på ett äldreboende som blir hennes bästa vän. De möts genom musiken och stöttar varandra genom de olika hinder de möter. 
 
Älskade verkligen denna bok, tyckte om att läsa om vänskap över generationer, så vackert! Läste ut boken på en dag ^^ YES. så bra var den! (och så mycket tid hade jag) Väldigt lättläst och lätt att fastna i. Gav den 4 av 5. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0