Du är aldrig ensam

Jag, som själv har varit nere i en depression och lider av ångest, tycker att det är så fantastiskt att offentliga människor nu har börjat bli så öppna med det. För vi behöver prata om psykisk ohälsa mer, ingen ska behöva känns sig ensam och det börjar sprida sig och bli allt mer accepterat att prata om - heja!

Något som hjälpte mig otroligt mycket var att gå och prata med någon, liksom att prata med familj och vänner som också lider, eller har lidit av någon form av psykisk ohälsa. Alla har inte den turen och då är det ju verkligen suveränt bra att det börjar tas upp i media! Tänker ta upp två starka människor som imponerar med sin öppenhet.

 

Therese Lindgren,

 

https://www.youtube.com/watch?v=E3wzdwOqQvs

 

En fantatisk youtuber som öppet pratar om hennes panikångest och hur den påverkar hennes liv!

 

 

Nicole Falciani,

 

http://nickys.se/2016/04/19/73635/

 

En framgångsrik bloggare som så tydligt visar att en depression kan drabba vem som helst, till och med dem som man kan uppfatta "har allt". 

 

Hon tar också upp det här med att inte känna sig "tillåten" att vara deprimerad för att hon tycker sig ha det så bra, precis samma som jag kände. Man har en fantastisk familj, en underbar pojkvän, fina vänner och jobb men ändå känner man sig inte lycklig, det känns liksom inte okej att vara så otacksam, men det ÄR INTE SÅ DET FUNGERAR.

 

 

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0