För mycket fritid

Jag började se en dokumentär häromdagen som handlade om hur mänskligheten skulle reagera om vi på något sätt kom i kontakt med aliens, har filurat lite på det ämnet och kommit fram till 4 scenarior. (Blir du lätt paraniod, sluta läs)
 
1) Tänk dig ett scenario där något rymdcentrum får in en konstig signal av något slag, kanske från en farkost i närheten. Redan här stöter vi på problem, kan aliens vårt språk eller kommer det bli som när någon pratar danska med mig och jag inte ens nästan förstår ett enda dugg? Signalen kanske kommer närmare och rymdtornet får panik, vet inte vad det ska göra. Samtalar hemlighetsfullt med presidenten som också får panik och det slutar med att man skjuter farkosten i småbitar. Kanske har hänt redan, vem vet?
 
2) Tänk er en fredligare utgång, hela världen får information om en kommande landning och hypen är TOTAL. Människor vallfärdar från världens alla hörn (förutom typ Lars, han ligger hemma under sängen i panik, men han är väldigt speciell). Där landningen ska ske står sedan miljoner människor med tusentals plakat. WELCOME osv. Aliens kommer ut, presidenten möter honom, och dem hälsar på något märkligt vis för aliens hälsar inte som vi, och våra planeter blir bästa vänner.
 
3) En annan slutscen i scenario 2 kan tyvärr vara att dessa varelser som precis landat, kanske har en alldeles för stor farkost och landar mitt PÅ alla människor. Militären tror att de är onda och tillfångatar dem och utför en massa tester, så som man typ tror att USA redan gör, men ändå.
 
4) Människor får information om att en landning av en utomjordisk farkost ska ske, tolkar det som ett prank och alla youttubestjärnor skojar om det i ett halvår medan 5 personer faktistk vet om att det hände på riktigt, men lovat alla aliens att aldrig tala om det. De är nämligen på flykt från en annan planets invånare som övervakar hela galaxen.
 
Det var mina 4 scenarion (och ja, presidenten får vara med ofta, delvis för att det låter ballt), vad tror DU skulle hända? ;)
 
Dokumentären: http://www.svtplay.se/video/6025965/the-visit-utomjordiskt-besok/the-visit-utomjordiskt-besok-1
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0