It's Vegas Baby

Försöker fortfarande få lite kläm på det här med att skriva flera inlägg och sedan sprida ut dom genom tidsinställd publicering. Med det sagt blev det lite fel med inlägget om kostymkluringen, stjärngalan VAR alltså nu i måndags;)
 
Körde på en enkel men ack så fin stil med svart klänning och en röd fjäderboa, kände mig som en riktig diva! Vi började med att samlas hos Adina, många av oss som jobbat ihop hela denna sommar. Gjorde iordning oss, drack vin och snackade skit, fint var det. Snart blev det dags att vandra mot bussen, Såhär fina och taggade var vi för en spektakulär fest på Berns..
 
 
Helt fantastisk kväll i en förträfflig Las Vegas anda väntade och det var kul att umgås med alla fina människor. Prisutdelning och uppträdanden förgyllde kvällen och, liksom förra året var det en hemlig gäst, ingen mindre än OSKAR LINNROS. Halvdog lite, knuffade mig framåt och skrek med i varje låt, precis som de ska vara alltså!
 
 
Snygga Emma och Joseph, hoppas på att få ännu fler bilder snart, så ni får en ännu finare inblick. :) Hoppas ni har det fint!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0