En kväll, en natt, en morgon

2015! Tiden går så väldans snabbt. Började med att vi i lägenheten, med besök är vi nu 8 personer, gick till en fin restaurang; La Fromagerie. Åt fondue,  drack vin och bara hade det fint.
 

 
Vi begav oss hemåt, tjuvöppnade champagne, åt fantastisk efterätt och körde obligatoriska drinkinggames så som hör till.
 
De andra svenskarna kom över precis när jag och Helena var tvugna att gå till jobbet, tyvärr. Men tiden gick fort även där och med 1200 jackor hade vi att göra ett bra tag. ;) Men tillsammans med Charlie, Pete och Frida,   ny svensk tjej som jobbar där gjorde vi det bästa av det och hade kul ändå.
 
Klubben stängde framåt 7-8 tiden och öppnades bara för dem anställda ett par timmar. Mer champagne, massa dans och det var fantastiskt kul att lära känna alla som jobbar runt omkring oss lite mer. När vi väl kom ut från klubben var det ljust och mängder av folk i backen. Vi fortsatte till en bar i närheten och bara satt och snackade nnan vi tillslut gick hem och somnade gott.
 
Sammanfattar Nyår som en överraskning, och det var minsann en ny erfarenhet att spendera den i hetluften, där allting händer fast lite på andra sidan..
 
 
Nu ser jag fram emot ett år med underbara stunder och människor. En mängd nya lärdommar och erfarenheter med nya bekantskaper samt alla människor som redan nu gör mitt liv fantastiskt.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

oliviamariaeklund.blogg.se

"Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka"

RSS 2.0